41

Лекар

преди 3 години

"Туй е за краткосрочен период, а в дългосрочен??????Туй докторче може ли да даде 100% гаранция, че в дългосрочн период от време - в рамките на поне 3 години, негативните прояви от АстраБозата няма да се увеличат прогресивно???"И ако то даде "100% гаранция" какво ще стане, ще му повярваш и ще се ваксинираш? Ти имаш ли 100% гаранция, че ей сега като излезеш навън и няма да те блъсне кола? НЕ се ваксинирай и се надявай да не се разболееш и да заразиш твой близък. Какво да ти кажа?!

40

Карантиниран

преди 3 години

С това заседяване по домовете 1 година, и с този Хоум офис, случаите на тромбоза ще скочат рязко. Дори до колите не се разхождаме вече.

39

Лекар

преди 3 години

Няма на тази планета лекарство, което да няма странични ефекти и смъртни случаи при употреба. Няма такова! Всеки лекар го знае това много добре. НА всяка листовка го пише това. Хората четат листовките - "инвалидност", "инсулт", "инфаркт", и после си взимат лекарството. Някои не четат изобщо. От аспирин са починали повече хора, отколкото от таи ваксина. Просто сега покрай тази истерия с корона вируса и ваксинациите, някои хора започнаха да разбират какво е тест на лекарство, какво е риск, и т.н.

38

до 39

преди 3 години

Това е много интересно , Норвегия , германия после е Англия , разликата е че Норвегия е най северна държава и почти не виждат слънце , после германия също студена държава, след това Англия островна държава нямат сурова зима, Жалко че нямаме данни държави от средиземноморските където е по топло , там би трябвало още по малка да е вероятността. Дори и за България няма данни ,ако логиката е вярна и ние също би трябвало да сме в добрите статистики.

37

Анонимен

преди 3 години

Фармацевт: AstraZeneca има малко странични ефекти-------------Туй е за краткосрочен период, а в дългосрочен??????Туй докторче може ли да даде 100% гаранция, че в дългосрочн период от време - в рамките на поне 3 години, негативните прояви от АстраБозата няма да се увеличат прогресивно???Или докторчето е уверено, че дотогава всички ще са забравили за него!

36

Анонимен

преди 3 години

До До 32Сметката е такава, ако се вземе процента от UK, но в Германия данните са за 1:100 000, а в Норвегия за 1:25 000. Та всеки приема риска, според неговите си виждания, но реално на 1 човек от Х на брой, ще се случи и въпросът е всеки да премисли сам за себе си този риск.

35

Анонимен

преди 3 години

Фармацевта е прав. Няма много странични ефекти Астрата. Ако оставим настрана поникването на трета гърда или ръка.

34

1234

преди 3 години

Малко но пък фатални.... Моля лекарите да не се изказват вече по темата. 1 г ги слушахме дистатъчно, но и без тях разбрахме истината за ваксините....

33

До 27, 29

преди 3 години

26 е прав за публикациите в BBC и The Guardian, но и ти си прав, но в няколко британски сайта излезе информация, че временно спират ваксината в няколко възрастови групи и правителството води преговори за увеличаване на доставките ов европейските ваксини , а именно немската на CureVac и френската на Sanof- GSK. " Няма дим без огън".

32

тролчета

преди 3 години

До 14 - само конспирации са ви в *** глави! Очевидно Пфайзер и Модерна се справят ок. Да не забравяме, че Пфайзер произвежда в Германия и всички ползват същите правила... ама трябва да сме анти американски ей....

31

Анонимен

преди 3 години

Бегай да играеш, кой те пита тебе...! Куцо, кьораво и сакато стана голям специалист и прокламатор за ваксини... Пък и точно за тоя ГМО бок*лук Астра зенека... Боже, прибири си версиите! Защо не прокламират Комирнати и Модерна? Аааа сикеджам суратлъ я.

30

АнонимеН

преди 3 години

КОЛКО АУТОПСИИ НА УМРЕЛИ СЛЕД АСТРА ЗЕНЕКА ИЗВЪРШИ ТОЗИ ???ЩОТО ИМАМЕ НЕ ЕДНА СТАТИЯ КАК Е УМРЯЛ НЯКОЙ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ С АСТРАТА!--------------------------------ДОКАТО НЕ СЕ СМЕНИ БОРИСОВ ЩЕ ИМА ОЩЕ МНОГО СТАТИИ С МНЕНИЯ , ЧЕ ВАКСИНИРАНЕТО Е МНОГО СЛАБО ВРЕДНО!

29

Анонимен

преди 3 години

До от 27Да, шансът е малък, ама ако те удари шансовете са драстично малки, а за млад човек на 30 струва ли си риска? Не случайно Германия ваксинира с Астра населението над 60, най-вероятно си пият хапчетата редовно и това ще ги отвърве от този страничен ефект. Но хора на по 20-30, да разчитат на късмет ли?

28

Жоро

преди 3 години

Малко но от сърце.

27

от 27

преди 3 години

Сори 0,000001 вместо 0,0000001 просто се заблудих да го напиша с една нула повече.Явно дори и при елементарни сметки трябва да се внимава.

26

Русия

преди 3 години

То тъй ммислеши и Куритароолу, *** фчера здади багажа.За западналата фармация ду пуследния ф БГ.

25

до 24

преди 3 години

Проблема на тромбозите е именно ,че дори лекар по никакъв начин не може да ти каже имаш или не, ако имаш просто ти трябва хапче, но ако нямаш е тъпо да взимаш хапче дори не е препоръчително за здрав човек.Да видим за 20 милиона англичани не е препоръчително хапчето , но за 20 от тях им трябва хапче.Стана сложно дали ти си този от 0,0000001 % които имаш нужда от хапче, дори и лекар да имаш под ръка не може да ти се отговори.

24

Госпофин

преди 3 години

Костов, явно не сте информиран, ако нямате време да четете публикациите в медицинските сайтове , то поне прегледайте публикациите от днес на BBC и The Guardian. След ваксина д Астра Зенека в ЮК над 700 починали, над 1000 приети в болници с тромбози и други странични ефекти. Това, че торите неглежират проблемите на ваксината и не се интересуват от здравето и живота на британците , не значи ,че и европейците трябва да избиват населението си.

23

Анонимен

преди 3 години

.... и само някой от малкото странични ефекти водят до смърт...

22

До 22

преди 3 години

Да, ясно ми е, че случаите при РНК ваксините се замитат под килима и по политически причини се споменава само Астрата. Това за протеина също го четох и да, може би е това и едното от решенията било да се дава по-малка доза от ваксината. Но това трябва да се изследва и да се коригира за в бъдеще, за да могат хората да са спокойни, че ще се ваксинират. Сега всеки, който се ваксинира, трябва да се чуди между 4 и 20 дена дали ще има тромбози или не.