8

Анонимен

преди 3 години

като видяновина за него ще коментирам следното. Всеки път да се види от някой. Обадих се да му предложа дрехи на починала близка (за съжаление почина млада, т.е. дрехите не бяха някои бабешки престилки, бяха си нови и хубави, модерни). Човекът отказа, поиска пари. Не му пратих и никога няма и да му пратя. Да отказваш помощ и после да се оплакваш. После се зачетох и видях, че контингентът е просто от нежелаещи да работят. Живи и здрави.

7

Жалко, но факт

преди 3 години

Замисълът на бай Иван е добронамерен, но е фантасмагория да си мислиш че ще накараш "питомците" му да се превърнат в полезни за обществото хора. Жал ми е за дарителите, че хвърлят пари на вятъра.

6

Анонимен

преди 3 години

Месните не го искаттрябва да му се дава много повече

5

Анонимен

преди 3 години

Имаше информация, че даренията различни от ракиджос и храна ги правят на незаконно сметище покрай приюта, така че е лесно да пламне всичко от запалена цигара. Втори вариант е да си го палят сами, за да тръгне пак кампания. Трети вариант е хората от селото да не си харесват съседите.. изобщо всичко е възможно у нас

4

Abigejl

преди 3 години

Този така наречен отец е съсипал Добри Долския манастир в близост до гр. Лом. Сега е разорана целина. Трагедия. Няма ли кой да спре този ***.

3

реалист

преди 3 години

Еми то половината,където ги е събрал са за затвора или за лудницата.В Нови хан за малко да изгорят,сега в Якимово.Докато не загине някой държава няма да се намеси и да разтури тези незаконни коптори

2

Анонимен

преди 3 години

Всяка година горе нещо на отец Иван.

1

Анонимен

преди 3 години

По принцип Пернишката секта са по умишлените палежи, незнам..