44

Анонимен

преди 3 години

blagodaria na vsichki bg rabotnici ot malkia po trudov post i staj do nai-golemia po trudov post i staj iz vsichki bg patista v rbg, da sa zdravi i na vsichki pojelavam mnogo veseli velikdenski praznici s shareni yaica i aromatni vkusni kozunaci!

43

Анонимен

преди 3 години

Купища пари на ***. Наесен- пак. Догодина - отново. Масовото ваксиниране е завинаги, ползата от него е нулева, приходите са космически.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Разбира го много добре, но не си го признава.

41

Къде отидоха

преди 3 години

Ония 300-400млн.,които предплатихме за ваксините?Пак ли в чекмеджето?

40

Атанас Велмазов

преди 3 години

ЧЕСТ И АДМИРАЦИИ ГОСПОДИН БОРИСОВ !!!!!!!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !!! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

39

българин

преди 3 години

До Джедай Мастър На кои хора им се гади на такива безмозъчни ,като тебе платени клакъори!!

38

гост

преди 3 години

До Анонимен 41-само пълен *** може да мисли така

37

Анонимен

преди 3 години

Много милиони .. а ваксини няма,вчера даваха джипита на опашки получили са по 32 дози ,а как ли ще е в малките населени места )

36

Сега

преди 3 години

Отново ще се увеличи броя на заразените, защото ваксинираните се разхождат като безсмъртни и разнасят заразата от ваксивите. Това го доказа случая в с.Опънец, където 14 ваксинирани заразиха 16 здрави. И затова в ЕС броя на заразените расти и не спира. Спрете с тези ваксини. Който е преболедувал, ной има и на клетъчно ниво имунитет и не е необходимо да се имунизира. В русия има увеличение на ваксинираните и намаление на заразените. Това е истината. Там и и май единствената ваксина на протеинова о

35

Анонимен

преди 3 години

Нема червени тука. Всички измреа от вироса.

34

Анонимен

преди 3 години

Благодарим на Бойко Методиев Борисов, че оставя в толкова добра форма здравната ни система:1.Реформирана2. Еврофинансирана3. Окомплектована с кадри4. Обучена5. Сработена - отличен синхрон между министерство, частни и държавни болници, РЗИ и личните лекари

33

Анонимен

преди 3 години

Дpyrape, абе къде е жалкия фигурант???

32

Анонимен

преди 3 години

Важното е да си ходи, след това и Мефисто може да е премиер. Все ми е тая.

31

Анонимен

преди 3 години

Червени неудачници ако си отиде Борисов кой ще ви е виновен тогава???

30

Джедай Мастър

преди 3 години

До СлавиБорисов няма нито едно от качествата, които си изредил. Нерви? Достатъчно е да чуе един вик оставка и вдига кръвно и се изнизва като пр..я. Съобразителност? Затова се върти като пумпал и всяко решение е предпоследно. Харизма? На 90% от хората им се гади като го видят. Комуникация? Не се явява на парламентарен контрол, не дава пресконференции - само лъжи от джипката. Работоспособност? Какво точно работи той - не е ясно. Административен опит? Точно - 0%. Законите им тотално мазало.

29

Реалист

преди 3 години

Накрая ще се окаже, че за ваксини сме платили над 1 милиард, но ваксини няма. Всъщност колкото по дълго продължава този цирк с нямането на ваксини, толкова бизнеса ще до фалира. Но спокойно, банките ще дадат на всички кредити.

28

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си изключително нагъл ръб, за да не може да разбереш, че за теб са гласували всички държавни чиновници, които си назначил сам, всички крадливи калинкотулупи и огромно количество купени и смучещи от нашите данъци ц..и. Нагъл, нахален тип! Ти нямам право да се показваш бе *** смахнат!

27

Анонимен

преди 3 години

Коварен и нагъл до последно. Те му режат главата, а той си мисли, че го гъделичкат по тлъстините.Мисли се за вечен.

26

Анонимен

преди 3 години

Що пфайзер бре... Астрата не тепа ли достаъчно. Подкрепление ли и пращате

25

Анонимен

преди 3 години

До 30 СлавиДа кажеш,че Борисов много работи,съобразителен,опитен,това е смешно. Премиер на държава да обикаля по цял ден с джип по магистралите не е работа. Неговата работа е да седи в кабинета и да мисли по-цял ден как да привлича инвестиции,кой закон да промени там където нещата куцат. Като види,че вчера са затреляли криминално проявен с 30 присъди да си каже- чакай бе,тоя защо е на свобода. Откъде има пари. Защо съдията го е пуснал. Значи законите са ни криви. Почваме да ги променяме.