1131

Fallschirmspringer

преди 3 години

Целта на Борисов е да вкара свои "експерти" или да купи такива от другипартии,да заметат следите ,да оставят неговите хора по места.Да непреустановяват кражбите,да вкарат държавата в още по-голяма криза ,акое възможно и той отново да се яви като спасител-целият в бяло,алЬмпените да да го благославят и да викат "осанна".По принцип експертното правителство няма право на законова инициатива.Нека сега да отхвърлят с ехидни усмивки ветото на президента

1130

Анонимен

преди 3 години

Направете правителство без Слави и ГЕРБ,а БСП,ДПС и останалите да се наговорят!Ако наглия Слави продължи да си придава фасони, ГЕРБ също да влезе в управлението,а чалгаря Слави да остане сам,като си придава важност.

1129

Анонимен

преди 3 години

ха, ха, ха хамелеона мимикрира. иска доси с правителство на Слави, с цената на мазно слагачество и лиготии да не се стигне до служебно правителство.защото.....вече герберската страхлива пасмина от чиновници няма да смеят да гласуват за ГЕРБ и идват разследващите. ако не разследват - Гешев вън.съд затвор!

1128

Анонимен

преди 3 години

ЧЕКМЕДЖАН, той ББ е треснал няколко чекмеджета, но явно не са били достатъчни та да спечели. Без купен вот в маалите и по другарски фирми, щеше да има много по-нисък резултат.

1127

ЧЕКМЕДЖАН

преди 3 години

Аз не знам защо Баце не тресне противниците си с по две три чекмеджета и да го оставят на власт до живот!!!!

1126

Анонимен

преди 3 години

В България умират ненормално много млади хора за ЕС. Продължителността на живот намаля с 1,5 годиниЕто ви добрия живот при Боче.

1125

Анонимен

преди 3 години

Славито едно време ходи няколко пъти в Москва, като видна мутра от мутритруп се среща се с шефа на Газпром, взимаше пари и рекламираше БСП-то в шоуто си, яко плюеше по Костов/Лостов. Когато ББ беше кмет и главен секретар обменяха яко лиги един друг, но по едно време се случи нещо, някой му даде пара да прави обратното. Сега от кой ли ему е налял пара да ни занимава?

1124

Анонимен

преди 3 години

До 1205И затова не ви харесвам вас мутрите, лъжете най-нагло.Тези проценти не означават "нехаресване" или "харесване". Само нагъл гербе раст може да лъже, че означават нещо такова.

1123

до 1234

преди 3 години

Искаш ли за 5 минути да ти изфабрикувам какъвто аудио и видеозапис искаш? Ще съжалявате за избора си, но ще е много късно. България ще загуби заради вашата непроницателност. Повече нямам какво да кажа, защото със стена не се спори.

1122

Анонимен

преди 3 години

До до 1227Абе има аудио и видео записи на ББ за крадени пари, какви по-големи "доказателства" искаш?

1121

Анонимен

преди 3 години

Усещат гербавите комунисти *** си. Малко остава и ще отговарят за цялата разруха и разсипия.

1120

кеф

преди 3 години

Аз ако съм на местото на Бойко, ще им хвърля мандата, ще си седна в Парламента и ( с най-многото депутати) ще им гледам сеира на ония и как се изяждат.

1119

Анонимен

преди 3 години

По това което четох, ББ е научил Пеевски да краде и граби в такива големи размери и масово, а не обратното, даже Доган се е шашнал.

1118

до 1227

преди 3 години

Искам доказателствата, които имаш. Празни приказки, всеки може да дрънка. Нали знаеш, че някога за клевети и лъжи са рязали езици. :)

1117

Нострадамус

преди 3 години

На следващите избори (2022г), ГЕРБ ще имат минимум 50%. Лошото е че Борисов е мекушав и няма да размаже тогава тези които правиха бесилки, гавреха се с хората му и.т.н. Дано влязат тогава Марешки и Симеонов. Те биха били по-твърди!

1116

Факт

преди 3 години

Избирателите на сикаджията са държавната овчеробска администрация,братята шведи от шведските махали и ПРЯКО заинтересованите(т.е. които крадат) бизнесмени свързани с ОПГроб.Факт.

1115

Анонимен

преди 3 години

От всичките партии, които ще влязат в парламента, най-опасна за България е партията на Слави чалгаря-мутра! Даже и ГЕРБ не са така вредни,каквито вреди ще нанесе Слави,ако влезе в управлението!

1114

Анонимен

преди 3 години

До тоя дето пише до Ради.Борисов се справи най-добре от всички с краденето. При него процента за общ поръчки стигна 50.

1113

до Радослав

преди 3 години

Здрасти Ради, още ли си тук? Отпуск ли си взел за следизборната седмица. Така, сега по въпросите ти. Приятно ми е казвам се Калоян! Както виждам, обръщаш се с "ТО" към няколкото човека, които разговаряме с теб. За другите не знам, но аз не смятам, че е толкова важно едно име в някакъв форум. Гласувах за ГЕРБ, защото смятам, че от всички, които бяха преди тях, се справиха най-добре. Мога за всеки от останалите да ти кажа, защо не гласувах. За пари няма кой и как да ме купи, имам си достатъчно.

1112

Анонимен

преди 3 години

Време е за декомунизация на държавната администрация и да се махне член 1 за ръководната роля на ГЕРБ в България