43

Коелю

преди 3 години

Чета, чета, поспра и започвам да се моля...... - Моля те господи, ела да си прибереш вересиите..... и гледам вече чакаме апокалипсиса... Сл.Тр. седнал на кръглата маса със сценаристите и мислят ли мислят как ще почват да крадат, чудят се от кого да почнат... кого да захапят.... На масата факс, летят факсове с предложения от черепи, бензинджии, токаджии, тикви и др. подобни за милиарди левове корумпиране. Славчо запява мазна чалга от кеф а сиромаха Иво му припява ... Леле апокалипсис....

42

Анонимен

преди 3 години

ГА СЛАФ СТАНЕ ПРЕМИЕР НЯМА ДА ИМА СРУТИЩА- ТОЙ ГИ ПОДПИРА С ОГРОМНИЯТ ...ДЕТО ГО Е ПРИГОТВИЛ ЗА НАРОДА, НЯМА ДА ИМА ПРАЗНИ ЯЗОВИРИ- ЩЕ ДОКАРА ДЪЖД СЪС ЗАКЛИНАНИЯ, НЯМА ДА ИМА БЕДНИ ЩЕ ХВЪРЛЯ МИЛИОНИ ОТ ФЕРАРИТО- МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ ЩЕ Е ЧЕРЕПА- ТОЙ ЗНАЕ КАК СЕ ИЗКАРВАТ МИЛИАРДИ И НЕ ИСКА ХУНТА- РАЗДАВА ФЕРАРИТА НА БЕДНИТЕ- МИСЛИ ЗА НАРОДА.

41

С ГОЛЯМАТА МЕТЛА

преди 3 години

НИНОВА Е СТАТУКВОТО- ДА Я ИЗМЕТЕМ! ЧЕРВЕНИТЕ ОБЕЩАВАХА ВИСОКИ ПЕНСИИ,ОБЕЩЕТЕНИЯ В ХИЛЯДИ НА КАЛПАК КАТО В ЕВРОПА- АКО НЕ ДАДАТ КАКВО СА ОБЕЩАЛИ- МЕТЕМ, МЕТЕМ

40

Анонимен

преди 3 години

Сред година никой няма да си спомня за гербоидите, но за Нинова пак ще се говори.

39

Анонимен

преди 3 години

От такива гъзоблизачи, цялата държава е на това дередже.

38

баба мара

преди 3 години

нинова е внедрена докато не съсипе смешната ви партия няма да се оттегливсеки ден с нинова е пагубен за бсп

37

Анонимен

преди 3 години

Лицемерен подмазвач,хаоса в БСП тепърва предстои! Дръжте си я Нинова "за семе", както казва народа. "Добра реколта" падна на тези избори,на другите- барабар с "комбайнерката" :-))

36

Ралин

преди 3 години

До Ужасена В съвременната демокрация би трябвало да има място за всички. Това е смисъла на демокрацията. Иначе тЪрчим с всичка сила към диктатура... Е това въобще не означава че хората трябва да ги допускат да управляват .... ;-)

35

Ужасена

преди 3 години

Както няма БКП, трябва и БСП да няма. В БЪЛГАРИЯ НЯМА МЯСТО ЗА КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ

34

антибсп

преди 3 години

Оставете нинова да завърши, това което започна! Никой не се е справял по-добре от нея.

33

яйчен меланж

преди 3 години

до #2Дали е дърта герберка , дърта седесарка (откъдето дойде) , дърта комуни3ка - има ли значение , всичките една БКП-майка юнашка ги е раждала !Няма бивш комуни3т , независимо как се казва сега !

32

Доко s цокъл

преди 3 години

Най добре партията майка да се саморазпусне.'

31

4epa

преди 3 години

ТЯ ГО ПИТАШ ЗА СРУТИЩЕТО БСП - ТОЙ ТИ ГОВОРИ ЗА ГЕРБ !!!!!! МНОГО СА СЕ ОШАВИЛИ ОТ БСП!!!!!!!! БЯХА СЕ ПРИГОТВИЛИ ДА ОТКРАДНАТ 29 МИЛИАРДА - А ХОРАТА ГИ ИЗПРАТИХА В НЕБИТИЕТО !!!!!!!!! ЗБОГОМ ,ЗБОГОМ - КОРНИ !!!!!!!

30

БСП са виновни!!

преди 3 години

През цялото време на 44-тия Парламент се държахаабсолютно деструктивно, лишавайки по-този начинсвоите избиратели и непредставените такива от защитана техните интереси!Поведението на тяхната парламентарна група носи основнатавина за ниския рейтинг на Парламента.Причината е, че за БСП понятия като национални приоритетиса абстракция, те са в състояние да отхвърлят и най-доброторешение по даден проблем, само защото е предложено отопонент!

29

лафът в Бг :

преди 3 години

''Тука е така'' !Дали ще продължи тази фраза на практика , и след тези избори ?Очакванията са големи , животът НАЛАГА ПРОМЕНИТЕ !Джипката може да остане при Борисов , Трифонов има по-яка !

28

Култура ми Янков

преди 3 години

вАпрос:Пука ли И на Нинова за партията БСП ?''тЯ'' се натискаше за Премиерско или Президентско място !

27

Радой

преди 3 години

До моч 22 Тук казват - "нЕмой с лошо", езика на омразата никой не е довел някого до успех... Историята показва че всички които са посичали, изтръгвали, изкоренявали .... накрая сами са си заминали и то по-безславно от поразените... Така че е време да си коригираме ценностите - да уважаваме и ценим тези които си държат на думата а не я сменят от сутрин до пладне, а не мъчителите които се пререждат по светофарите... останалите сами ще се затрият....

26

Фактите !

преди 3 години

Защо , за 1-ви път ???Нали БСП беше 1-ва , след това 2-ра , сега трета ,.... следва и 4-та !Народа никога няма да прости на 3-ната коалиция , която се ГАВРЕШЕ 20г. , с него !В близките 30г. , БСП няма да помирише власт !

25

Бушон-Будала

преди 3 години

До Кубрат 20 Хареса ми сравнението - "бушон-будала" ако някой от медиите чете мнения няма да се учудя да го видя като ново масово понятие покрай изборните родилни болки :-)

24

Анонимен

преди 3 години

Ами много ми е омразна тази лелка, иначе са ми безразлични, но и нея ни я натрапват като баце.