162

Сценарист

преди 3 години

Сценаристът на Дондуков 2 е "опекъл" работата с Чалгаря още есента !Май се задава време на власт на Зеления чорап или по-скоро Зоната на здрача !

161

Ъхъ!

преди 3 години

Каква проницателност! Каква прозорливост! Какъв полет на мисълта демонстрира червеното л.а.й.н.е.н.ц.е Божанков ! Това червенотиквеничковче се напъва да мисли , но пък няма с какво !

160

Анонимен

преди 3 години

От бсп искат да се вземат с итн но ако те го направят край с тях.

159

1

преди 3 години

А кой му даде парк на славчо за телевизийка, дали не беше баце...

158

4444

преди 3 години

А останалите безотговорно да си продължите кражбите. Бокл....ци.

157

Иван

преди 3 години

Простия народ пак си избра кратуната да го управлява. Сценаристите на Слави, за които Бойко се изказва подигравателно, са почти всички възпитаници на НГДЕК, бидейки едновременно сценаристи, културни дейци, журналисти, писатели. На самия Слави съм му слушал интервюта преди години, в които е говорил за литература, и е показвал, че е четящ и високо ерудиран човек. А Тиквата с едната му книга..........жал ми е за България, простака да се присмива на интелигенцията.

156

Сат Н

преди 3 години

Вчера минах през Костинброд, има огромен плакат на Младен Маринов. Този само заради външния вид заслужава една петарка под строг режим.

155

Сат Н

преди 3 години

Сега е шанса на слави,втори няма да има.При нови избори в късната есен кризата ще е обхванала всички аспекти на държавата, а избирателите очаквали промяна ще се чувстват излъгани.------Никога повече няма да гласувам за ГЕРБ, Гласувах за тях три пъти, за да ме накарат да ги мразя от дъното на душата си :)))Единственото ми желание е да ги видя разсипани, а Боко Комсомолеца - по очи в прахта. Ако Боко е заложил криза, трябва да бъде разстрелян със сичките му министри.

154

Анонимен

преди 3 години

За Сл.Трифонов важи поговорката "Да би мирно стояло не би чудо видяло." Радваше се на победата на ИТН, но електоратът така му издигна рейтинга, че сега ще се наложи да състави кабинет, т.е да търси 2-3 съюзници, в спешен порядък министри, замминистри и шефове на дирекции,да съкрати голяма част от многохилядната държавна и общинска администрация,висшите кадри на МВР и да постави тези от ВКП, Спецпрокуратурата и Спецсъдилищата на мястото им.Иначе ще има саботаж и бламиране от институциите на Боце

153

1

преди 3 години

Сега е шанса на слави,втори няма да има.При нови избори в късната есен кризата ще е обхванала всички аспекти на държавата, а избирателите очаквали промяна ще се чувстват излъгани.И славчо ще се присъедини към отбора на шкембе войвода.

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 165Демокрацията е когато обявяваш политическите си противници за незаконни? Хайл Хитлер?

151

ФатаМоргана

преди 3 години

Да. Дойде времето за Велико Народно Събрание.

150

Ееее, сега вече

преди 3 години

Славуца ще се под риска от умопомрачение, щял да бъде фактор, ще замести Доган, та вече чакайте про стащини само!

149

Анонимен

преди 3 години

Бяха едни и същи пожизненов БСП ,докато не дойде Нинова,която ги отстрани от кацата с мед и сега старите и търсят цаката.Явно ББ вижда това и трайка.

148

Анонимен

преди 3 години

Като избирател ми прави впечатление,че в листите на Герб са на избираеми места едни и същи муцуни.Всяка партия има нужда от обновление,но повтарят грешката на БСП-едни и същи ПОЖИЗНЕНО.

147

Анонимен

преди 3 години

Авторитетът на Караянчева и Десислава Атанасова е нула.В Кърджали от Герв е в листите само Караянчева от ДПС са четирима.В Разград само Атанасова от ДПС са трима.Май и двете са работили върху кряскането,прическите и тоалетите,но не и върху това ,за което са избрани.Не разбирам как ББ ги слага водачи на листи.

146

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: До 142: Той дългия казва , но само по частната си телевизия за която трябва да платиш :) Нищо ,че има Българска Национална Телевизия където трябва да се появиш и да кажеш нещо. За какво е това БНТ тогава ? И дълъг да знаеш има над 1.5 милиона които НЕ те харесват ! Не ги пренебрегвай в парламента !

145

Анонимен

преди 3 години

До еь тез БСПМи да ги бяха обявили извън закона бе! Имаше правителство на СДС с малко мнозинство през 1990-та, имаше правителство на СДС с огромно мнозинство през 1997-***, имаше правителство на герб с мнозинство през 2009-та, що никой не направи нещо по въпроса?Може би щото половината са от същото котило или са женени / имат роднини бесни ***?

144

Анонимен

преди 3 години

До кокоИма комици всякакви. Виж какво направи Роналд Рейгън с Щатите или пък Ион Гнар, който оправи Исландия.

143

Анонимен

преди 3 години

Добре, че са изборите, че да може социолозите и политическите анализатори да изкарат някоя стотинка.Сериозно се чудя - как ли бихме могли изобщо да живеем без тях?