87

GERBERAN GNUSARA

преди 3 години

KATASTROFATA E ZA GERBAVIA DZOB NA GERBERAN

86

хах

преди 3 години

Всъщност приказките на тоя Харалан с интересната "професия" социален антрополог са, за да се отклони вниманието от същността на проблемите, пред които се озовахме. Варианти и комбинации за съставяне на правителство има, но заявилите, че няма да се коалират с герб, бсп и дпс партии не правят мнозинство! Тогава какво следва, ще ни кажете ли господин Трифонов и вие господа сценаристи от шоуто на Слави ?

85

Шефа

преди 3 години

В БСП няма катастрофа, катастрофата е купените квартали "Максуда", "Столипеново" , "Факултета" и т.н. с 80 % подкрепа за ГЕРБ!Катастрофа е "величието" на проф-Мишо Константинов , несменяемия уйдурмаджия на Борисов , катастрофа е броя недействителни бюлетини , катастрофа е стресовата ситуация създанена от ГЕРБ с цел да намали активността !Катастрофа е че Слави бламира антимафиотския блок в новия парламент и се нареди до слугите на Борисов и Гешев!Но ...на есен без Бойко и Слави с песен!

84

наци

преди 3 години

Мразя герб, но тези, които се намърдаха - джендърите с *** ценности ги мразя повече. Мравин и истамбулската помия ще ви се струват, като "моята борба" след няколко години.

83

Щерю

преди 3 години

До ИЗРAЕЛ съобщи:Евреите, в завистта и злобата си, на тая основа възнамеряват да отрекат и ликвидират като "деградирало" цялото християнство - не само Господ-Бог Исус Христос...

82

Mr. Computer

преди 3 години

Хората са доста по-усмихнати, защото досега бяха подтиснати от едно елитаристско управление. Което изгради свой собствен елит от довереници, като нямаха място в него "външните". Търпимост към социални слабите, пенсионерите, хората с нужда от медицински грижи, това беше едно нужно "маскиране", не без присъщо лицемерие. Така се случи това разложение и съществуване на няколко едновременно съществуващи държави.

81

Нинова-БЕТОН!

преди 3 години

Нинова не може да бъде изритана от апаратчиците, с които е пълно на "Позитано"Защото не са я избрали апаратчиците!Нинова ясно схваща своите отговорности! Сега има да се бори много - и с Мая и с Румен на Деси и с мухльовци, като Кирчо Добрев.

80

Мъжко момиче

преди 3 години

Нинова е мъжко момиче! Постъпи по мъжки от Изпълнителното си бюро.Не позволи някой да и диктува, кога да подава оставка.Това е отговорност, която малко хора схващат. Така че, не се опитвайте да разберете, неща, които няма как да разберете: връзката, между свободата, отговорността, обстоятелствата...

79

едно е ясно

преди 3 години

Нинова може да бъде изведена от Позитано или с ритници или с краката напреде.

78

БСП СИ ОТИВА...

преди 3 години

СЕЛЯНКАТА ОТ с.КРУШОВИЦА , ПАК СЕ ОПИТА ДА СЕ НАПРАВИ НА "ВЕЛИКА"!ЯВНО НЕ СХВАЩА , ЧЕ ИСТОРИЯТА , БАВНО, НО СИГУРНО Я ВОДИ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!В БКП/БСП--НЯМА КАПКА ПОЛИТИЧЕСКА "ИДЕОЛОГИЯ", ИЛИ "СОЦИАЛЕН ЕЛЕМЕНТ", ОСВЕН ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НА НАРОДА!БКП/БСП Е ПАРТИЯ НА "РУСОФИЛСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО" СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!В ЦЯЛА ЕВРОПА --НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ...

77

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

76

Ееее

преди 3 години

Най-после! Трябваше му няколко деня реанимация.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Бойко не само разполага с милиарди а и мафията го подкрепя.А също и СИК/ВИС.!!Много бяха активни на миналите избори.

74

Анонимен

преди 3 години

От 77 до 95ти коментар "анти-нинова" постове?!Няма как да е съвпадение.ЗАДКУЛИСИЕТО плаща яко да се дискредитира Нинова.Само това е спасението за Шайката да остане на власт.

73

Анонимен

преди 3 години

ББ е много хитър и вече наистина има политически опит.Новите партии ,без Манолова,нямат такъв и реагират крайно емоционално,без да се мисли,много много.Притеснително е мълчанието на Трифонов.Не желае да е с БСП,което означава,че днес ще е дадено летището на концесия,а трябваше да се реагира веднага. Слави мълчи за Герб.Не си правете илюзии ,ако не се обедините ,че лесно ще отсраните ББ,който разполага с милиарди и не се е противопоставил за нищо на запада.

72

Анонимен

преди 3 години

Обществото ще преживее лисата на БСП

71

Анонимен

преди 3 години

Нинова има тежки зависимости от Русия.Погледнете другите източноевропейски страни.Колко дръпнаха напред.Българинът нито е по *** нито по-некадърен.Единствената разлика между Българи я и другите соц страни е, че те скъсапа пъпната си връв от Москва.Намерете български политик, който да направи същото и ние ще дръпвем напред.Във всеки случай Нинова не е - тя пробута руската къртица Радев за президент.Тя реве за руски ваксини.Сега щяла да проверява летище София, но не и Турски поток. ЗАЩО?

70

Анонимен

преди 3 години

БСП страда от своята диктаторска политикаПолитикът е човек който да води преговори до постигане консенсуспри калпав политик следва ратурване на партията

69

Анонимен

преди 3 години

Катастрофата не е за БСП, катастрофата е за обществото, колкото и да не ви се вярва.Ще загубим и парите от концесионерската такса на летище София...И майка си и баща си са готови да продадат и подарят, стига да се докопат и задържат на власт!Манолова е пълен провал, нищо чудно да се коалира с ГЕРБ - КОМИСИЯ ПО РЕВИЗИЯ СЪЗДАЛА...Куче влачи, диря няма!Избори до дупка - това е изходът!

68

аа1830

преди 3 години

Не съм привърженик на БСП, но ако бяха читава опозиция, с качествени хора и идеи, нямаше да се докараме до това дередже и Нинова е типичното доказателство че комунист без кръв властта не дава. За щастие този път е вътрешнопартиен въпрос.