87

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите !!! За какво ви плащаме ??? Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !!!

86

Дончо

преди 3 години

Тук доста проституиращи цвилят в истерия как Борисов вече е в затвор, как го било страх,как....! еееех, простачета, не сте от калибъра на Борисов и никога няма да бъдете ! Всички комунистчета и протестърчета в България Борисов може да ги навре в малкия джоб на сакото си ! Жалка квакаща трупа ! Дори една жаба има повече мозък от вас !

85

Анонимен

преди 3 години

До Boko boСериозно ти виждал ли си му ги тези милиарди кеш?

84

българин

преди 3 години

Амииии.Надявам се искренно.Най после да го е разбрал др Борисов!-:)Щото тий е много умен.Ама бавно вдява де!-:) Българино.След тези избори,Тази бивша КОМУНИСТИЧЕСКА МУТРА ОТ ВРЕМЕТО НА ПРЕХОДА и соца,веднага след 1989г.Като пожарникар го завариха събитията тогава.Тоест в началото на"прехода"от"соц"към "демокрация"която и до днес НЕ ВКУСИХМЕ ИСТИНСКИЯТ И АРОМАТ! Благодарение на тази бивша мутра,от борческите години,които лично помня и ни загуби 12 години от животауви!СЪБУДИ ЛИ СЕ ВЕЧЕ БЪЛГАРИНО?

83

Анонимен

преди 3 години

Супееееееррр ! Най после ! Збогом герберииииии

82

червен вой

преди 3 години

Aнонимните форумни мизерници с жигосаните петолъчки на челата, истерично крякат от вонящото червено блатото на Фигуранта и другарчетата му от Позитано !

81

Доктор

преди 3 години

След като изкара вируса , Гошо *** не си е показал носа изобщо ! Няма протест, няма яйца, няма изцепки ! Защо ли така ?

80

Анонимен

преди 3 години

Този *** *** даси даде оставка и то веднага той вече не преставлява нищто освен един *** и долен *** дано да горите в ада мутри вън в затвора

79

бай Ставри

преди 3 години

Чакам го, тук при мен има работа за него.

78

Всичкото трол

преди 3 години

Е на амбразурата....

77

Доц Мангъров

преди 3 години

Има си правителство и Бойкич е премиер , останалите са тапети не чели Конституцията

76

Анонимен

преди 3 години

В близките 6 месеца Бойко ще започне да ползва социалните мрежи от друго място.Предлагам му да се научи от Навални как да пуска коментари от Инстаграм.

75

пожелание

преди 3 години

Боко да се води камериер на бай Ставри !

74

Анонимен

преди 3 години

Нема да се притеснявате, ЕС ще продължи да ни праща помощи дори и след Господ :)) Не забравяйте, че братските народи от Танзания и Гана също ще ни пращат банани, притесняват се за нас, нали Господ вече не ни е премиер....:)))

73

И

преди 3 години

В края на месеца пак премиер, около 15 бесепари бесни на Черната чума ( Нинова) ще го подкрепят ,а ДПС са готови на всичко само и сама да са във властта. Нищо няма да се промени.

72

Анонимен

преди 3 години

Честно казано кой луд ще застане на чело на този разграден двор?Славуца ли, само една седмица му трябва да става всеки ден в 5 часа и ще колабира...

71

Анонимен

преди 3 години

Брей,тоя явно лека полека взе да алащисва!

70

До 57

преди 3 години

Само не разбрах как със заплата от6-7 Хил.лв.Боридов е спестил милиарди?Точната дума е откраднал,а не спестил.

69

Анонимен

преди 3 години

Аз като ви казах "Избирайте по малкото зло ! " Вие..." не та не , ще ги сменяме ". Айде да ви е често новото управление със старите мутри !

68

Alex

преди 3 години

Ваша проверка показа това. Браво. Страхотна проверка :)