73

В духа на СССР.2

преди 3 години

Искра Фидосова и Цецка Цачева са най-сексапилните жени на България.

72

Анонимен

преди 3 години

Ако Путин е най-сексапилния им мъж, Русия е обречена.

71

някой

преди 3 години

До: номер 63 (мацка)Коте, и Адолф Хитлер, фюрерът на Третия Райх е минавал за много "сексапилен" и "харизматичен", да, да, няма спор!Дотолкова, че неговата племенница, Гери Раубал се е гръмнала с пистолет, защото не е издържала на еротичния му потенциал - да му уринира на главата и е дошло в повече!Кой го знае и Путин какви еротични фантазии има???!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Какво значи "какъв е като държавник"?Пълна нула е.Западните държавници не само са си изхранили народа, ами изхранват още милиони мигранти, чбез да гладува местното население. От чий зор продължава да държи войски в Приднестровието, Южна Осетия, Крим, Сирия, Нагорни Карабах, Сирия?

69

Анонимен

преди 3 години

Да бе джудже с ботокс.

68

Боже опази!!!

преди 3 години

Представям си, Тодор Живков най-сексапилния мъж в НРБ!И Мара Малеева най-сексапилната жена в НРБ!!!Малееееееееей... СТРАХ!!!ШОК И УЖАС!!!

67

Гост

преди 3 години

Та кой друг да обявят,ако не него?!

66

Калеко Алеко

преди 3 години

Най-сексапилното нещо в товарищ путин е фамилията му ... !!!

65

Анонимен

преди 3 години

Па,Путин мъж ли е?Старец на 70год.върху когото доста са работили цяла дузина пластични хирурзи!

64

Анонимен

преди 3 години

"даже и учиндолска патерица на банкянския комунист си избраха"-------------------------Подпират мутрите с чалгари. Цъфнахме. Само сняг да не завали.

63

Анонимен

преди 3 години

До мацкаДа, макар че секси обикновено се казва за човек с физическо обаяние и чар. Путин не ми прилича на чаровник в този смисъл. А за другото би трябвало всеки да съди сам а не по това какво са казали други. Че знае ли се за какво са го казали другите и дали казват истината. Пък за масовото съзнание е важно какъв е Путин като държавник а не дали разказва вицове в компания и по колко пъти в годината ходи на лов. Това са глупости които пробутват таблоидите.

62

Анонимен

преди 3 години

абе и аз одавна искам путин да ми дух.а и да му се изпразня между очите после ше го снимам чисто гол за плейбой да може мъжкарите по целия свят да плакнат око и да лъс.кат бас.туните

61

Модна политика

преди 3 години

Тука прекалихте малко. Колко е секси само ха ха

60

Анонимен

преди 3 години

Конкуренциятя е в тайна щото са от зоологическата градина.

59

.!.

преди 3 години

Епа смеят ли да определят някой друг! Не, че нещо *** то путин си е тоалитарен управник опитващ се да продължи живота и властта си до безкрай! Ето и сега докато е жив той ще е на кормилото! Не ме разбирайте погрешно това са просто факти които трябва да се кажат! Инак евала щом е успял успял, но нека не се налага другите да му играят по свирката!

58

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Грозновато, плешиво джудже с голям нос и плитък ум, но с огромно его...

57

Втора мацка

преди 3 години

Като погледна късите му крачета и плоско личице либидито ми ...Да не говорим за интелекта...

56

Анонимен

преди 3 години

Сериозно ли? Ами в такъв случай руснаците са много грозни. Той и Лагерфелд, бог да го прости, каза че ако е руснак иска да е лесбийка.Защото рускините са перфектни докато руснаците...Щом Путин е най - големият красавец то какво да кажем за грозниците? Умрях от смях. Истината е че някои в сервилниченето си са му изпуснали края. Но дори и в това не трябва да се прекалява. Иначе правиш за смях възхвалявания. Дали самият Путин е наясно с това? Може би,но това явно ласкае егото му. Не ме учудва

55

мацка

преди 3 години

В интерес на истината е секси. Сексапилът няма отношение към черти на лицето, височина и пр.Ненапразно франсетата го наричат je ne sais quoi - нещо неопределимо.Според мен е съчетание на интересен характер със самочувствие и интелект. Така или иначе, Путин е секси.

54

Анонимен

преди 3 години

"вижте сателитните снимки дето излеза днес от военните бази построени в Арктика в последните 5-10 години."========================Вижте построените и строящи се пристанища и заводи за СПГ по протежение на Северния Морски път. Вижте плаващите атомни електростанции, които се разполагат по протежението на Северния Морски път. Вижте строящия се цифропровод, който осигурява DATA-центрове и съвременна цифрово обезпечена логистика по целия Северен Морски път.