320

Анонимен

преди 3 години

Важно е да се отстранят червените мутри

319

Вирус

преди 3 години

Добре е да прочетете ПРЕД/изборната платформа на партията на Слави и... ще се събудите!

318

Анонимен

преди 3 години

Гледам Христо Корема от ДБ при Ризова.Мън, мън, Борисов, дрън,дрън,Борисов.. Реформи,промяна,едни и същи клишета от човек,който е бил министър. Това, шопите, сте наистина прекалено много задоволени и самодоволни,колко бързо забравяте какви управления - и социалистически, и демократични,и царски, Ни бяха на главата.Ще се каете,когато други заемат вашите любими протестни места по булевардите и замятат домати, риба, бомбички и камъни.Но млъкни, сърце.....

317

0077 до к. 324

преди 3 години

До Българка в чужбина......изми ли чинийте , а и не забравяй , че НИЕ плащаме пенсиите на твоите родители..

316

Анонимен

преди 3 години

Трифонов нали искаше 50% от ГЕРБ? Ако Баце му ги даде дали ще се коалират?!

315

Вирус

преди 3 години

Политическата ситуация в България хич не е розова - нито е синя, нито - розова.Чалгар след чалгаря идат на тумби и така до закриване на държавата.Що се касае до неявяването Му пред електоратните фенове - този път не телевизионни - то тактически Слави поддържа почетна дистанция, а го прави, защото още не са му избрали съветниците, за да го посъветват какво да приказва и да не замяса риториката Му на пРезидентската.

314

Анонимен

преди 3 години

Важното е да отстраним мутрите от власт. Ако някой се подлъже да стане патерица на мутрите, на следващите избори няма да влезе в парламента.

313

WILD WILD WEST

преди 3 години

Държавата е минирана от Боко.Свои хора на всякъде, сключени договори за години напред...Той почти се е срасъл с тая държава.Да се изчегърка и премахне неговото влияние ще отнеме още 10години.Според мен вече има план как пак ще се завърне като спасител.Наивни сте да си мислите, че ще победите ДС ЦРУ, СВР РФ, МОСАД и всички които дърпат конците в България.

312

Добългарка в чужбин

преди 3 години

Кой живее на твоя гръб ***,дрипо разпрана !?Имала била поглед от интернет !ХахахахахахаЯ ми посочи двама от екипа на Слави и едно конкретно и конструктивно деяние,което са обещали да направят !

311

Анонимен

преди 3 години

БСП си замина сега идва реда на Радев

310

До 328

преди 3 години

Оххх,дано си прав!

309

Реалист

преди 3 години

Разпределението на депутатските места по партии/коалиции:ГЕРБ/СДС - 75Има такъв народ - 51БСП - 43ДПС - 30ДБ - 27Изправи се! Мутри вън! - 14Решението - правителство на трите нови партии, подкрепено от ДПС и БСП.Втори вариант - нови избори.

308

Анонимен

преди 3 години

Който иска да идва ВАЖНО Е БСП ДА ИЗЧЕЗНАТ

307

Анонимен

преди 3 години

ИТН са отказали подкрепата от БСП, която Нинова им заяви днес. Защо не виждам тук тази новина?

306

Анонимен

преди 3 години

Кой с кого ще се сдуши не е много ясно,НО всички заявяват НИКОГА коалиция с БСП!

305

Анонимен

преди 3 години

Що че правим?

304

мак

преди 3 години

До Има Такъв Народ. Ще се намерят такива, които ще искат да се коалират с него и пак да са в решаваща роля. Ще забравят, как доскоро грачеше, че нищо не правят, а само приказват.

303

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов никой не го кани той е по зле от ДПС

302

Kaspersky

преди 3 години

Преди малко завърши изказването на Христо И. пред Ризова, където той категоричнообяви че ДъБъ няма да участвува в следващото правителство, а ще работи за Служебноправителство и НОВИ избори през есента !ТОВА И СПОРЕД МЕН Е НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ В ТАЗИ ТЕЖКА СИТУАЦИЯ !

301

WILD WILD WEST

преди 3 години

Защо ми пишете минуси?За 10 години Боко подмени и сложи свои хора в МВР, ДАНС и на всякъде. Мислите, че няма кой да му донася и изнася папки след като се отетли ли? Много сте наивни. Голямата игра тепърва започва. Може да е и ***.