360

bsp

преди 3 години

АБЕ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕЛИ ЧЕ ДПС И БСП ДИКТУВАТОБИЧАМ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС И БКППО НАСТОЯЩЕМ КОАЛИЦИЯ ДПС И БСП НАКАРАХ МЕ ВИ ДА СЕ ЧУСТВАТЕ ВИНОВНИЗАТОВА ЧЕ НАШИЯТ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТЬОРНИ ВЪЗРОДИ И ПОСЛЕ НИ КОАЛИРАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХДОРИ БЪЛГАРСКИ НЕ ГОВОРЯ, НО СЪМ МИЛИОНЕРНА УЧИЛИЩЕ НЕ БЯХ, САМО ЛАПАМ СУБСИДИИПЪЛЕН *** СЪМДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛААААААААААААААААААААААА

359

Анонимен

преди 3 години

Чудя се какво ли трябва да се случи, че да имаме читави, съвестни и умни политици. Дано все пак се случи нещо позитивно и с тези които влизат. В българите има потенциал, но тези които не стават са твърде много на този етап. Лошо образование, без насоченост към пазара на труда , ниски ценоостостна система, озеряхме и твърде много мислим само за себе си, а не и за общото ни благо.

358

Анонимен

преди 3 години

"На практика БСП не направи кампания,явно е имала договорка да пусне ГЕРБ рязко напред за Борисова 4"Точно обратното. Пуснаха младите да натрият носа на Бойко.

357

Вирус

преди 3 години

А някой от пишещите тук, спомня ли си как се появи Неговото Шоу и КОИ го спонсорираха.Българинът е МНОГО късопаметен. Язък !

356

Между другото

преди 3 години

На практика БСП не направи кампания,явно е имала договорка да пусне ГЕРБ рязко напред за Борисова 4 но Трифонов и ДаБГ и Мая им объркаха плановете!

355

Congratulations

преди 3 години

Джо Байдън се обади на Борисов да го поздрави с победата на изборите.

354

Анонимен

преди 3 години

В тези избори победители няма - всички сме губещи. Близо 60% от гласоподавателите не са гласували!Ако върви в този тренд- следващите избори гласуващите ще са под 30%

353

sofeto

преди 3 години

Станислав Трофонов... "СтанчО" а не... ?

352

Анонимен

преди 3 години

БСП иска пак Любен Беров за министър председателМутри

351

WILD WILD WEST

преди 3 години

Има два възможни сценария. Единият е европейско-демократичен. Боко пада от власт, отива на съд и даже на топло. Държавата се оправя. Ставаме Швейцария на Балканите.Другият е Мексиканско-Колумбийски. Поръчкови разтрели, взривени коли, отвличания вкл и на политици, банди тип Наглите. После народа иска твърда ръка и Боко се връща като спасител.Кой е по-вероятен?Палец горе за план АПалец далу за план Б

350

0077 до к. 358

преди 3 години

Избрахте мекото на хляба , готованци. Дядо ми е учил в Швейцария , с царска стипендия , и се е върнал да работи за България , не е чакал да му гарантират условия и заплата!!!

349

Да бе!

преди 3 години

До Българка в чужбинаДа не ми пращате по 3000 евро на месец, че да живея на ваш гръб?! И това, което виждате вие от интернет, го виждаме и ние! Или си мислите, че тук сме останали най- залюханите, а вие чистачки, миячки, болногледачки и т.н. се най- отворените?

348

Анонимен

преди 3 години

БСП изборите са фалшиви искаме пак ама вие сте ненаситни колко пъти да ви бие Бойко

347

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@---Относно мутрите.---В началото на 1990, нашата партия БКП - ръководена от Ковчежника, разпусна криминалните от затворите, за да всяват хаос и ангажира спортистите, за да събират РЕКЕТ от ВСЕКИ, който е започнал някакъв бизнес, се преструктурираха така, че дори Илия Павлов заяви: "Гущерът трябва да скъса опашката си"Прав беше Илийката, но не му стигна пипето да разбере, че опашката на гущера винаги пораства ОТНОВО.Напред България !

346

Анонимен

преди 3 години

До боц"тъжно е цяла България да е заложник на личното между слави и борисов. борисов беше често гост на слави до момента в който престана да е.. защо? какво се случи между двамата?"Стана това, че Бокото се нагуши с бившите НДСВ-ари, обра половината ***, дето беше опадал от БСП и стана дружка с всяка "вече-на-чисто" мутренска организация ...

345

Анонимен

преди 3 години

Очевиден е ината на Трифонов за бойкот на статуквото. Но дали евентуални нови избори няма да се окажат Рубикон за Славуца?И да се окаже с непотвърдени мечти за по-голям успех.Ами ако поразмислилия електорат вземе, че го зашлеви втория път?

344

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 369"Обединението" не може да събере и 40%, освен ако няма помощ "отстрани", демек от ДПС и БСП, а всички знаем, колко стурва на тях, а после и на нас, подобна помощ.

343

Анонимен

преди 3 години

като се каже МУТРА се разбира БСП

342

Анонимен

преди 3 години

Нинова миналата година забрани на партията си да влиза в парламентаМечтата и се сбъдна

341

Анонимен

преди 3 години

"Нали щеше да се обединяват срещу Бойко, какво стана, що се дърпат."Слави иска, ама другите не го щат.