55

Иван Злото

преди 3 години

До Ха-ха Кулската пияница продължава д лае в мътво опиянение от видинска мечка - вино и лимонада ! Спри се Мишка , ще катастрофираш и ще се наложи да се молиш за благинките!!

54

Левтер

преди 3 години

Само да не излезе магаре, и вместо бяло, да е черно.

53

Ха-ха

преди 3 години

Каквото и да стане, ББ ще се върне на бял кон. За пореден път Слави тепърва осъзнава какъв си го ...

52

Малко за политика

преди 3 години

Няма окончателни резултати от избирателната комисия. Според Галъп от 5.04:ГЕРБ/СДС 75 места, следват "Има такъв народ" 47 места, БСП 44, ДПС 35, ДБ 26, "Изправи се! Мутри, вън!" с 13 депутати в новия парламент.Така коалиция "Има такъв народ" + ДБ + "Изправи се! Мутри, вън!" и с подкрепа на БСП събира 130 депутати - достатъчно за да се избере правителство.

51

Анонимен

преди 3 години

Червените мутри искат диктатура на пролетариатате затриха БЗНС

50

Анонимен

преди 3 години

Трите нови формации имат 84 депутати. С 30 депутати на ДПС стават 114, т.е. не стигат.С 43 депутати на БСП стават 127, т.е. имат много крехко мнозинство в парламента.Разумният вариант е и БСП и ДПС да подкрепят правителство на тези три нови формации.

49

Анонимен

преди 3 години

Разпределението на депутатските места в Парламента са:ГЕРБ - СДС : 75Слави Трифонов и ИТН : 51БСП : 43ДПС: 30ДБ : 27Мая Манолова ПП ИЗМВ : 14Извод:Коалиция без партията на Слави Трифонов и ГЕРБ е невъзможна.Възможно е коалиция от всички партии БЕЗ ГЕРБ - СДС и БСП ( това е възможно ако и 4- те партии са съгласни)Възможно е коалиция от всички партии БЕЗ ГЕРБ - СДС и ДПС ( това е възможно ако 4 - те партии са съгласни)Ако Слави Трифонов не съгласи на коалиция, отиваме на предсрочни

48

До ПРОстото

преди 3 години

тТочно затова трябва да махнем мутрие - не само, че не се справят, защото са некадърни, а и крадат прекалено много по стар навик.

47

ПРОстото

преди 3 години

Точно след 3-месеца , ще пеете други песнички.Само не знам , кой ще ви осигури парите от фондовете на ЕС, ваксините и програмите на ЕС, защото там не свирят на цигулки с певачки ..а искат знания , опит и работа!А , да не говорим за обезщетенията на нашите българи....!С по 200-чов./дн.... умрели , за в бъдеще май ще се наложи ИТН..да се преименува "ИМАше ТАКЪВ НАРОД"!АКО ЛИ ПЪК , ЧАРГАРА СЕ УПЛАШИ И НЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕСТВО НА "ПРОМЯНАТА"....ВСИЧКИ ЩЕ ГО ВИДЯТ , ЩО ЗА "СЛАМЕН ГЕРОЙ " Е ТОЙ

46

Анонимен

преди 3 години

БСП няма какво да прави при такова развитие на държаватаНинова отдавна напусна народното събрание 3 месеца отсъствахасамо дърпат държавата назад

45

Анонимен

преди 3 години

Корнелия излес от вън да се разберемтя вече е излязла сега остава ....

44

Анонимен

преди 3 години

Червен Радев отврати бесепарите

43

Анонимен

преди 3 години

За БСП катастрофа. За България обаче е добра новина. Новина щеше да е отлична, ако не бяха стигнали прага за влизане в парламента.

42

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,ако махнем гласовете,идващи от седесарите,то Харема на Боко СЕ РАЗПАДА!Ако се бяха явили самостоятелно,гробарите едва ли щяха да имат и резултата на бсп!Те го знаят и за това прикоткаха лакомите седесари,които още си спомнят годините,когато далаверата беше у тях.

41

ПроСоТо

преди 3 години

НЕ СЪМ ФЕН на бсп!!!!!Но:-Да се говори за "катастрофа" е просто НАГЛОСТ!Ама помислете:-БСП е в опозиция отдавна.Нито парите са в тях,нито силовите структури,нито "медиите",..НИЩО!А знаете как се "печелят избори"..-С купуване на гласове,машинации,натиск и бруталност...що се отнася до "платформата",то кой друг имаше такава,ОСВЕН бсп?-Славейко ли,който и дума не е обелил за някаква визия?..Мутрите ли,които правеха "дебати" СЪС САМИТЕ СЕБЕ СИ?!..ако бесепарите се разпаднат ,значи го заслужав

40

Анонимен

преди 3 години

Тая партия си отива, което е хубаво.

39

Анонимен

преди 3 години

Катастрофата на БСП започна от 1990 година, когато загърбиха левите идеи и станаха най-дясната партия от значимите партии в България. Катастрофата е неизбежна при тази ситуация - лява риторика и най-десни действия.

38

Чао, чао БСП!

преди 3 години

Корни разруши Технохвърли всички свои конкуренти и продължава напрег. Евала на наглостта!

37

До 44

преди 3 години

Я ми обясни как докато един човек работи, той гласува за партия различна от БСП, а като стане пенсионер гласува за БСП?!Примерно през 1989-1990 хората на възраст 40-55 години бяха най-големите противници на БСП след младежите до 25 години. Сега тези противници на БСП са на 71-86 години и според теб вече гласуват за БСП.

36

Анонимен

преди 3 години

Най-силният коз на БСП се оказа... Бойко Борисов.