20

против

преди 3 години

Без ваксини за личните лекара докато са дефицитни!!!!!!!!! Тези си правят техни политики -познати, приятели, приятелки............

19

факт

преди 3 години

И неграмотните журналисти трябва да бъдат ваксинирани с кожена инжекция заради заглавието.

18

Анонимен

преди 3 години

Боооцкаааай и не мисли много.

17

1122

преди 3 години

До брейМного си умен!!! 4000 са личните лекари, по 10 ваксини на ден - ето ти 40 000 ваксинирани. Не казва, че един лекар ще поставя всичките 40 хиляди.

16

До 12

преди 3 години

Не казват това ,а според общата бройка общопрактикуващи за страната каква би бил общия брой ваксинирани на ден!Текста не е издържан,трябва да се превежда!

15

Анонимен

преди 3 години

Обши практикуващите лекари имат и друга работа.Ако проставят по 12 ваксини на ден е половината работно време в случай,че наблюдават ваксинирания 15 мин.Иначе горе долу познават пациентите,но никой не може да предрече индивидуалната реакция от ваксината.Добре да се правят кръвни изследвания и тест за антитела преди ваксинация,а не юруш на маслините.

14

Говедар

преди 3 години

От утре славуца ще ви ги бие ваксините

13

брей

преди 3 години

Те трябва да са като машини тия лекари,бе- 40 000 за 8 часа(работен ден) прави по 5000 на час ...хм, да го разделим на 60 мин.-това е 83.33 или по 83 човека на минута ,като да речем,всяка 3-та минута по-пъргаво успява да ваксинира и по 84 човека.Трябва да е много умен този доц.Киров и освен това е голям оптимист и как добре смята и пресмята

12

Смях

преди 3 години

Как може да лъжете толкова нагло? Миналата седмица внесоха 55 000 ваксини, а ваксинирали по 40000 на ден. В РЗИ имат скрит списък за РНК ваксини, който не е за тези, които са записани онлайн за РНК ваксина, а само за връзката.

11

Косача

преди 3 години

"По 40 000 пациенти на ден ваксинират личните лекари"Година и половина трагикомедия. Ако сте инжжектирали 400 човека днес, ще перете кючека в офисите на пропагандата ...не само в "ковид отделенията" ви.

10

Добър човек

преди 3 години

За всички нас - хората, нека всеки да намери от това , което има нужда и да бъде истински щастлив !

9

обективен

преди 3 години

Човека е имал в предвид Германия. Защото у нас ваксинираните общо са под 500 000 , дори и само джипита да са ги ваксинирали, излиза,че само 10 дни са продължили ваксинациите.

8

Анонимен

преди 3 години

10×10=100×20=2000 чисти в края на месеца. Загрижени за общото здраве.

7

1

преди 3 години

Как става тази работа бе г-н Доцент,като днес лични лекари,чакаха по 2 часа за да получат по 2 флакона с ваксина,които се равняват на 32 бр.ваксини

6

son

преди 3 години

факт България изпревари Швеция по починали

5

usa

преди 3 години

Що си мислите, че РНК ваксините са по-добри. Ако влезете в американската база данни VAERS ще видите, че нещата са също толкова зле откъм смъртни случаи и странични реакции. Но понеже не Ви го показват по телевизията и хайде юруж на маслините. Четете бе хора, проверявайте! В крайна сметка за вашето здраве става въпрос.

4

Анонимен

преди 3 години

Личните лекари ще ги бият на личните си приятели.Подиграват се с населението. Електронната система пак няма да има рнк ваксина заради алчните лични лекари.Нали всички лични лекари твърдят, че Астра Зенека е безопасна. Да бият от нея.

3

Анонимен

преди 3 години

Защо ни лъжете? Свободно няма никъде РНК ваксини! Къде са? Ставате смешни с тези 2 флакона, които давате на личните лекари!

2

Подлудихте ни!

преди 3 години

Навсякъде има САМО и ЕДИНСТВЕНО астра зенека! Коридори, електронни портали и др. нямат значение!

1

Левтер

преди 3 години

Когато стане сигурно че тиквоний е изгонен и аз ще се ваксинирам.