7

М.Бонев

преди 3 години

Идеята е колкото добра, толкова и лоша!На открито да, но сред запрашените улици и мръсният градски въздух ,едва ли ще е здравословно. Друго би било училище сред природата! Иначе идеята е добра да учат на открито! В южни страни пък и в северни си каляват децата с училища на открито.Там където има чист въздух, а не на замърсен градски въздух при постоянен автомобилнен трафик да се нагълтат с вредните газове.

6

Анонимен

преди 3 години

Най добре на плажа да сложат дъските )живея на сл.бряг от 5 г.,миналата година вируса избегна от хотелите и ресторанти кафенета барове дискотеки ,отвори малко по късно ,но имаше сезон ,но без вирус )така че е у тая година ,те така наречения бизнес им подариха милиарди ,но кои точно Господ знае явно на нашите хора )

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4евала брат, направи ми деня и ме върна в родното място

4

Анонимен

преди 3 години

Снимата е направена в гр. Пазарджик , "Острова" :D

3

Кочо

преди 3 години

Трябваше ли да дойде чичко вирус, че да излезем на въздух и най-сетне и за децата да се сетим, че е по-добре да са всред природата - хубав ден да не пропускат.

2

Анонимен

преди 3 години

А пейки ще има ли?

1

Анонимен

преди 3 години

Бургаския герберасто психопат изкърти пейките в града, сега нищо чудно да изхвърли столчетата на дечицата в морето, за да може да се нятяга на бай чекмеджан суджуккюлчанов, че уж бори уханската кихавица.