119

Българин

преди 3 години

Ле ле ле какви не щастливци!!!

118

Малко за политика

преди 3 години

Големия губещ е Бойко. След тези резултати Министерският съвет вече през крив макарон ще го гледа.

117

Нищо ново

преди 3 години

Гербаджийските *** са се залепили и за тази статия.

116

Анонимен

преди 3 години

Разгромената БСП мечтае за властта.Къде го има само това,ами в Бг.Засрамете се и тихичко там.

115

Корморан

преди 3 години

Много мъдри мисли. Кажи си направо, че шпакловаш г..а на другарката от Крушевац. Махнат ли я и ти си пътник.

114

Нов дупедат

преди 3 години

Айде на мекицитеее..!

113

Анонимен

преди 3 години

БСП от доста време е разкрачена и не знае какво да прави. Уж опозиция в парламента, а не влиза в парламента. Иска да се присъедини към президента и към протестиращите. Пеперудката Нинова не знае върху кой да кацне. Беше при Костов, после отлетя към БСП...

112

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ..сега не само БСП а и всички намърдали се в парламента ще се мазнят на чалгаря единствено за да се докопат до пари.Славчо само трябва да направи това което обеща с референдума-120 депутати и 1 лв субсидия.Това ще е достатъчно.И да си ходи докато не са започнали да го замерят с фекалии като Бареков.

111

1

преди 3 години

До Анонимен-107,вярвай на експертите на любимия си от банкя,експертката по поцинковани кофи,на дончев,Хасковския сергиджия,на разносвача на банички,на деси дуловска,и накрая,на влади -финансиста,който от страх,още живеве в апартамента на кръстника си,а на тези имена изредени от теб,не вярвай,никой няма да те блъска по главата,за да им вярваш.

110

Анонимен

преди 3 години

хохо БСП ще подкрепи Слави.Слави вече започва да губи гласоподаватели.Чакаме да се обяви подкрепа и от Сараите. Така че скоро на предсрочните избори Слави ще се бори да прескочи 4%

109

Анонимен

преди 3 години

Хубавото на тези избори е, че отсвирихме мутрите. Лошото е, че гласовете на промяната са доста разпиляни.

108

Анонимен

преди 3 години

Мутрите ще потропват ръченица в затвора. С бялата кърпа начело ще е башмутрата.

107

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Ниновицата , ще го играе "втората патерица" на кьопавия Чалгар!Аз , пък викам , за да не го мъкне на гръб , да му купи тарга за носене , като на Фараон!

106

Анонимен

преди 3 години

Червените кобри се превърнаха в дъждовни Ч

105

Анонимен

преди 3 години

Мамина гугутка нина пак иска да дава акъл на Борисовбита карта както се казва може и друго

104

Анонимен

преди 3 години

Така са се оматали леви и десни партиите им са като кълбо от дреб от всички цветове.На Нинова, Гечев ли да вярвам ,на Дончева ,на Мая ,на Х.Иванов,Зеленогорски и бабикянчета - всички са бити и омазани карти .Музиканта си мълчи като пукел ,но ако толкова милее за народа да събере експерти и да разрита всички стари гладни кучета не наяли се и дърпащи пак за кокала.

103

1

преди 3 години

Днес къде инспектира,Главния инспектор,или се е покрил в Банкя.

102

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа бе, тъй се връщат мандати и се закрива народно събрание почти без да е работило. Те вече са си разпределили и топли местенца и грантове, за кво ги ручаха жабетата.Всеки ще стиска до последно.

101

!

преди 3 години

И когато еуфорията свърши, едни ще пълнят джобове, а тези които ги докараха ще са си същите м.......ърши! Само ми е интересно, дали тези с протестния вот ще излязат пак да протестират след няколко месеца?!

100

Анонимен

преди 3 години

Сега се прави следното нещо. Вместо безпринципни коалиции и нестабилен кабинет, всички задружно връщат мандат. Сформира се служебен кабинет, той организира нови избори. Така вече ръцете на полиция, прокуратура и съд са развързани за преследването на шкафкаджийски манипулации. Машините проверени от независими експерти, а в секциите инсталирани камери с видео-връзка на живо. Като излязат резултатите Бочи е с 6-7%, а режултатите на другите далеч по-високи. После се прави стабилен кабинет.