19

55246

преди 3 години

Защо цензурирате думата "***", при положение, че Борисов обяви официално, че е *** и ние сме прости и затова се разбираме? С цензурата си лишавате хората от възможността да изкажат своодно мнението си. И понеже нищо не разрбирате, сте осавили по-лошата характеристика - неук. защото по негово време всеки, който не беше кръшкач можеше да получи добро образование.

18

немо

преди 3 години

Сега Зуека да се кандитатира за президент и по нова година вместо традиционният поздрав двамата със Слави ще ни пеят "Ой маняна, маняна" или каквото беше :) .п.п. аз бих гласувал за В. Василев.

17

до няма такъв срам

преди 3 години

Не си представяме срама,ние живеем с него вече 12 г.Да седиш редом с първенците на европата,да гледаш полюлея,защото НИЩО НЕ РАЗБИРАШ какво си говорят,на ожесточени дебати да си спинкаме,щото така и нищо не разбираме,да ни снимат с пищации и банкноти от 500 евро,да не продължавам,че трябва да пиша цял месец...Значи от това не се срамуваш,но ще се срамуваш защо новата звезда е бил татуиран?!? Боже,прибери си ги тези,пречат повече на себе си...

16

До 12

преди 3 години

А бате Боци като похарчи милиони, за да даде по 50 лв на пенсионерите, не си купува вота нали. Остави бистренето на политиката на по умни от нас

15

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме,че още в предишния мандат на Борисов,когато отиде в Лондон,нашите студенти там го попитаха,когато се погледне в огледалото дали не вижда Шиши.Той много се ядоса и повече не стъпи там.Българите в чужбина са свободни хора и никой не им казва за кого да гласуват.И никой не ги заплашва,че ако не е Боко,ще настъпи апокалипсис.

14

До 13

преди 3 години

Абе,стига си се напинял под всяка статия да дрънкаш едно и също.Не разбра ли,че вече ви приключихме.

13

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

12

Анонимен

преди 3 години

Хайде да ви осведомим как е купен вота в чужбина!Слави е правил срещи с деца и родители онлайн в бг училищата! Подарявал е ноутбуци на хлапетийте! Предсавяте ли си? Ние тука се чудим как да спрем платените гласове, а ония умните се размазват от кеф при една онлайн срещичка! Аз им предлагам да си пратят дечицата да учат у дома и да имат всеки ден контакт с децата слушащи Слави! Като толкова им харесва да дойдат да живеят в чалгата 365 дни в годината!

11

баба мара

преди 3 години

и всички лидери се събраха в 25 мир деби-лите от люлин и филиповциневероятна комбинация от прос-то=тия резултат избори до дупка

10

Анонимен

преди 3 години

А представяте ли си Славуца на среща с Курц! Хаааа! Най-много нашинкия да почне да му се сваля....

9

Анонимен

преди 3 години

Сблъсъкът за Гойко вожда беше при неговото племе в маалата, с 30 кинта на ръка, а сблъсъкът на Слави беше в цяла Европа, 30 % гласували доверие.

8

Бандит

преди 3 години

Експертите по вирусология се прибраха,налазиха ни PR -експерти Пълно щастие нямало... ;(

7

до анонимното 1

преди 3 години

До АнонименАми, да беше излязъл да разгроми опонентите си и да сдпеели с 62%, а не с насилените 26%. Но щеше да му се наложи да влезе в диалог и да отговори за една къща, за едно чекмедже, за едни други пари, за едни заначения, после за едни други назначения, за един бизнесмен, после за едни други. а така от джипката, в монолог - карай! Да не подминаваме и факта, че самият той е много страхлив и комплексиран, че е неук и ***. това показа поведението през всиките тези години.

6

няма такъв срам

преди 3 години

представяте ли си чуждите посланици как обясняват на своите държави коя е новата звезда , и показват снимки с този....татуиран , изплезен, подпухнал .....циркаджия.....дори мая изглежда по-нормална , поне на външен вид...резил

5

До 2

преди 3 години

Шантавите от народа пак си гласуваха за мутрата от СИК,нищо,че ги граби вече 11 години.Мазохисти.А на Слави парите където и да са,не са откраднати от народа,както правеше ББ.Пълното чекмедже е ярко доказателство за това.

4

Анонимен

преди 3 години

Е,какъв лидерски сблъсък,като лидера на най-голямата партия се криеше като мишок в джипката и управляваше държавата от фейсбук,а от там само монолози слушахме.

3

Анонимен

преди 3 години

Майната на герб дето купува гласове с пари и лъже народа дано да горите в ада долни ***

2

шантав народ

преди 3 години

слави е чалга певеца на прехода , близък с онези борчески босове , преждевременно ...починали ..куклата на конци на Доган...нещо за разработката на данс - Емири ? На този тарикат парите му са в офшорки , а вие ще получите песни , шоу и цирк....скъпозаплатен...на посещения в Европа по анцуг и със балета ли ще ходи , или пак ще се скрие като съсел...

1

Анонимен

преди 3 години

Кои лидери да спорят ?!Само Борисов е доказан и Евро Лидер.Кой има поне 10% от успехите му ?С кога да спори у нас ...?!