33

Анонимен

преди 3 години

Кога у нас ще я спрат и ще я спре ли Бойко или министърът дето си беше имунизирал близките с нея

32

Анонимен

преди 3 години

като имате предвид, че самите UK са си я разработили, а я спират... слочаенос?

31

Анонимен

преди 3 години

навсякъде я забраняват, а тук я слагат наред.... какъв е изводът?

30

някой

преди 3 години

*** как бе?! Нали всички ваксини били изпитани върху н'ам си колко хиляди доброволци, и страничните ефекти били много леки - само леко зачервяване на боцнатото място, може малко температура за ден-два, най-сериозният ефект бил алергична реакция, но си в сигурни ръце, ако до няколко минути ти няма нищо можеш да си ходиш.Сега масово спират ваксината, само нашият министър не иска защото ще му изстинат палачинките!

29

Анонимен

преди 3 години

Те в кралството ваксинираха първо възрастното население и нямаше такива данни подле казаха нямало проучване за хората над 65г и по младите айде на ваксината сега явно вече има проучване ще изчакат тези на които е сложена дали ще оцелеят месец два след ваксината

28

Анонимен

преди 3 години

Нали ваксината беше най-безопасна и прекрасна. Как така я спират?Всички "ваксинатори" скоро ще бъдат изправени пред съда.

27

до пепеп

преди 3 години

Няма какво да решавам, вируса вече го изкарах безсимптомно.

26

пепеп

преди 3 години

Вероятност да те убие ваксината 1/2000000Вероятност да те убие вируса 1/40Сами решавайте...

25

Анонимен

преди 3 години

Ще стане като със старите автомобили на запада - когато вече не са им нужни, ги пращат към нас. И с ваксините така - ще ги забранят на запад и ще ги дадат да се боцкаме ние с тази отрова...

24

до Бау

преди 3 години

"кефи ме как тези дето искат да ви убият и разболеят при най-малкият проблем спират ваксинацията .... :D"Ти беше същият балък, който преди време обясняваше как трябвало да вярваме на "учени" и "лекари" за безопасността на ваксината. Сега като почнаха да я спират навсякъде и смени опорките, какъв си ми ***.

23

Анонимен

преди 3 години

Долни *** мутри стоп и забрана за всички ваксини спрете тия ваксини неискаме никакви ваксини забрана за всички ваксини няма да се ваксинират хората стига *** мутри вън в затвора

22

Анонимен

преди 3 години

До 13За какви 7 смъртни случая само говориш, след като в старческите им домове измряха стотици хора след ваксинация с тази ваксина, още повече, те не е клинично изпитана/изследвана при хора над 55г . Всичко се прикрива за тези хора, най-потресаващото е че дори роднините им не се интересуват, защото за тях те са някакво огромно бреме и искат да се оттърват от тях. По едно време смотолявиха само че нещо имало "объркване" в отчитането и до там всичко замря.Жалки лицемери.

21

Me

преди 3 години

Съсиреците се наблюдават само при по-младите хора, заради това само за тях ще ограничават ваксината.И са само 7 починали на 18 милиона ваксинирани, това е по-рядко от един на един милион. Може би твърдението , че преварената вода е по-безопасна, не е далеч от истината.

20

Анонимен

преди 3 години

Мен друго ме тревожи. От къде Тиквенкът намери за ден 5 милиона парчета Астра Зенека. Данне са онези бракуваните от САЩ да са му ги харизали?

19

Бау

преди 3 години

До 18Щом казваш, трябва да е така! :D

18

Анонимен

преди 3 години

До БауМен пък ме кефи колко си заблуден по едни теми, а по други мислиш адекватно. Такъв контраст рядко се наблюдава.

17

зер

преди 3 години

Поредното манипулативно заглавие "СТОП на ваксинациите в УК". Влизаш да четеш - първото изречение "Обединеното кралство обмисля спирането на ваксинацията с АстраЗенека за по-млади хора." ОБМИСЛЯ. И ние обмисляме да строим АЕЦ Белене от 30г, както и обмисляхме истанбулски конвенции и тем подобни щуротии. Хайде започнете да пишете смислени статии с адекватни заглавия. Аман от клкикбейт.

16

Анонимен

преди 3 години

Е те трябва да спрат и ваксинацията с Пфайзер и Модерна. Имат същите странични реакции. Даже при Пфайзер са най-много. Ама нали за тях не се говори, така че няма проблем, а? Явно това спиране е само, за да успокоят хората и да продължат да ги ваксинират. А че пак ще получават съсиреци, ама от други ваксини - нищо, важното е ваксинирането да върви по план...

15

Бау

преди 3 години

кефи ме как тези дето искат да ви убият и разболеят при най-малкият проблем спират ваксинацията .... :D

14

Анонимен

преди 3 години

Млади хора да се ваксинират не го доумявам,най малкото първо трябва да им се направи тест за антитела а дори да я нямат,те го прекарват вируса леко..