57

Пижо

преди 3 години

Никога повече ГЕРБ!Започва плащането - съд и затвор!

56

вв

преди 3 години

В моята СИК от 310 действителни гласове машинно гласуваха 76. Чрез машината няма недействителни гласове!

55

Това е

преди 3 години

умишлено саботиране на машинното гласуване.

54

Анонимен

преди 3 години

Евала на пича, каза си го както требва :))) Требва освен Занзибар да станем братски народ с Гана, ще трупаме познания от братските африкански народи :)))

53

Така така

преди 3 години

кремълските машини с кремълския софтуер са идеални и безгрешни както и руската ваксина против коронавирус е идеална и без никакви странични ефекти....Не мерси.

52

Анонимен

преди 3 години

не мисли това не ти се отдава

51

Най смешното е

преди 3 години

че Фигуранта половин час се дзвери пред машината и изразходва два пъти повече време отколкото да драсне Х, а Ристю риформата гласува с хартия, щото нЕкъде си излизали грешки в машините. Алоу за къде сте тръгнали риформи да прайте като преди това вий не сте се риформирали бре.

50

Мълчаливите агнета

преди 3 години

А бе, защо никой джурналист не се е напънал да каже колко избиратели ,като бройка, са гласували с машини ???? Защо ,бе ? Защото няма да се съберат и 1000 избирателя сигурно ! Фигурантът сега да плати цената на толкова хиляди купени, ненужни играчки !! Нали той и крушовската *** искаха машини ? Оказа се , че хората са по-интелигентхи от държавния глава ! Е, това вече го установихме, но ние платихме !

49

Анонимен

преди 3 години

Ами гадове ,що не гласувахме електронно ,сега сте не доволни

48

гражданин

преди 3 години

Някой знае ли колко процента са гласували машинно? Според мен имаше масов бойкот на машините, което е пълен провал за фигуранта.

47

СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ

преди 3 години

георги коритаров-агент алберт герберски, водещ манипулатор по герберската тв Европа почина... явно не е понесъл победата на ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 3 години

Който гласува машинно не му откраднаха гласа и не го направиха невалиден. Ясно е че шведите на герб немат право да гласуват машинно.

45

Анонимен

преди 3 години

Стоиле всичко беше нормалномисли какво казваш ако можеш

44

Гласуването

преди 3 години

не е нужно да е някакво иновативно всеки път. Даже се чудя защо непрекъснато налитат да променят правила,протоколи, бюлетини и т.н. Колкото е по-консервативно - толкова по-добре и по-бързо ще се случват нещата и ще е по-гладка и изпитана организацията.

43

Анонимен

преди 3 години

6to ne kajite firmata koqto?? pi6e edni 4isla na flaska?? i zima milioni???vse pak ne e po slojno tova edno dete da sosloj na flaska edna MP3-KA

42

От електронно

преди 3 години

гласуване би имало смисъл ако можеш да си го правиш от в къщи, примерно както банковите разплащания по телефона, обаче понеже не-всички могат да имат устройство или знание пак няма как да се избегне влаченето на торби и броенето на хартийки. Радвайте се, че поне не се гласува с глинени плочки като в древна Гърция - е тогава щяхте да видите какво е хаос.

41

Анонимен

преди 3 години

Самото гласуване са машини си беше пълна глупост - първо пак ходиш до секцията, пак се редиш на опашка, пак ти дават хартиена карта, пак машината ти пуска хартиена бележка, пак слагаш бележката в кутия, пак комисиата брои бележките и.т.н.Напротив, всичко което изброяваш не е глупост, а необходимост. Ако не си в секцията няма как да се знае дали шефът ти не е контролирал как гласуваш. Ако няма хартиена бюлетина, намалява контролът върху процеса и дава възможност за подменяне на резултатите.

40

Това организаторите

преди 3 години

да се оправдават с липсата или наличието на машини ми изглежда като това дето пътните строители се оправдават с климатичните условия. На крива ракета - космоса и крив, както се казва. Самото гласуване са машини си беше пълна глупост - първо пак ходиш до секцията, пак се редиш на опашка, пак ти дават хартиена карта, пак машината ти пуска хартиена бележка, пак слагаш бележката в кутия, пак комисиата брои бележките и.т.н. тоест разликата е само в гъзарията и възможността машините да се прецакат.

39

Анонимен

преди 3 години

Машинното е по-бързо, лишава от възможността продалите си гласа да снимат доказателство с телефона, снема част от теглото на СИКовете и намалява шанса да сбъркат нещо.Добре ще е ако гласуването на следващите избори е изцяло машинно, поне в градовете.

38

Т К О

преди 3 години

Докато гласувах почти никой не гласува с тъпите машини!!!!! Имаше само един от 10-***!!!! Най-добрия вариант е хартията и на място!!!Електронно или онлайн ще е най-манипулируемото гласуване, защото взимаш данните на баба ти и гласуваш ти както си искаш а за други манипулации да не говорим!!!!Трябва да се направи референдум за уседналост с минимум 1 година и за образователен ценз!!!!! Тогава тези, които живеят тук и имат акъл ще си определят съдбата!!!!