20

Каспар

преди 3 години

Пример за това е че "Българско лято" бе посечена по заповедна М.Константинов, за да угоди на Падишаха и Каскета !

19

А

преди 3 години

До Ре(и)алист"Утре", като си натириш г***за извън Татковината, за да изкараш нещо повечко от 2лв за хляб, да те броиме ли за човек, или не!? И ех, тая Европа! По-далече от носа си да не гледаме, я погледни какво става на Изток и си оправи ценностната система, може би.

18

Реалист

преди 3 години

Забрана за гласуването в чужбина. Моля гастарбайтерите да не ми казвате, че вие сте най големия инвеститор тук. Пияните английски алкохолици остаят годишно повече пари от вас. На тях дали искате да им дадем право да гласуват?

17

Реалист

преди 3 години

В коя европейска държава се гласува в момента единствено и само с машини?

16

Бай Иван

преди 3 години

До един от Африка: Знам моето момче, капацитета ти е толкова, ти не си виновен, виновен е баща ти, че не го е извадил от *** навреме ;) !!!

15

А

преди 3 години

До Анонимен 14Ще ти се прецака тиквата! Много се пънеш да мислиш, пийни си нещо!С машините няма да се чудим кой, какви бюлетини е бутнал някъде, или дали си е написал протокола правилно (да се има в предвид, че има много хора с ниско образование в изборните комисии в страната).По-малко хора, по-малко проблеми!

14

Анонимен

преди 3 години

АКО ИМАШЕ само машини и се прецакат КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕТЕ!ВСИЧКИ ОБЪРКВАНИЯ ИДВАТ ОТ ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ!НАЛИ И ЕВРОДЕПУТАТ ИЗБРАХА ОТ ГЛУПОСТТА НА СКЛЕРОЗИТЕ

13

А

преди 3 години

Само машинно гласуване! Промяна също в изборният закон - който не може да чете и да пише(нямам в предвид хора с увреждания), без право да гласува, без право да участва в изборна комисия!С какво право на една "амеба" се дават подобни права!? Да подкараме и добитъка към урните.....Може би, защото шофъорски книжки им се дават!Време е да се сложи в ред тая административна п3д3растия и повечко да се вгледат в хартата за правата (и задълженията) на ЧОВЕКА!

12

Анонимен

преди 3 години

Капана на ДОГАН, ПОДНЕСЕН ОТ УМНИТЕ И ОБРАЗОВАНИТЕ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ЛАНСИРАНИЯ СЛАВЧО! КАТО ИМА МНОГО СЕКЦИИ В ЛОНДОН ЩЕ ИМА И В ИСТАМБУЛ! СЕГА ВЪРНЕТЕ И ГЛАСУВАНЕТО И ЗА КМЕТОВЕТЕ С ТУРИСТИ! ПЪТЯ КЪМ АДА Е ПОСТЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ! ПЕТ ВЕКА ПОД ТУРСКО! ВСИЧКИ БЕДИ ИДВАТ ОТ ЕГОИЗМА И КЪСОГЛЕДСТВО!

11

Един от Африка

преди 3 години

До Бай ИванДругия път ще изберем Азис, за да гледаме безполезни и, като теб как се гърчат.

10

Бай Иван

преди 3 години

Видяхме умнокрасивия вот от чужбина какво докара, айде няма нужда, който не е пребивавал 6 месеца в страната последната година, не може да има претенции да определя аз как ще живея тук ;) !!!

9

Анонимен

преди 3 години

"нито са били дълбоко обмислени" ..*** тя цялата гербава работа такава - необмислена. За тва днес се решава едно - утре друго, после се отлага, после отпада - пълен хаос

8

активист на БКП

преди 3 години

пуснете машините по махалите да ги тестват братята да се види работят ли, не работят ли

7

Паразит

преди 3 години

ЦИК много добре се предържате към поговорката че лисицата като неможе да достигне гроздето викала че е кисело Като сте некъдърни махнете се и отстапете на по умни от вас а не да чакате послушно на хранилката да ви дадат МЪРЗЕЛИВИ И ГОТОВАНЦИ СТЕ. ВЪН ПТ ЦИК. НЕГРАМОТНИ КАЛИНКИ

6

Гарабед

преди 3 години

Е няма как... те тая година в началото се сетиха, че искат машинно гласуване.. докато купят машини и т.н. дойдоха изборите => Хаос...За следващите избори да започва подготовка от сега, да се изтестват машините...

5

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има повече места за гласуване.

4

Анонимен

преди 3 години

Нали Фигуранта натисна парламента в последния момент да вкарат машинното, ами така става. Да беше натискал за електронно, тогава между другото резултатите щяха да са съвсем други.

3

Неадекватна реакция

преди 3 години

Както всичко създадено от ГЕРБ и това не става за нищо.

2

Аз пък викам

преди 3 години

направо да въведат електронното гласуване и чиито хакери са по-добри те ще победят( руски ли, американски ли ,китайски ли , индийски ли и пр...)

1

Не само

преди 3 години

И вас трябва да ви подменят също!