9

Иван

преди 3 години

Леко стряскащо е как хора разпространяват фалшиви новини... "Молнупиравир" е все още в експериментална фаза! Може да се окаже средството, а може и да е фалшива тревога. Защо разпространявате невярна информация ... има хора, които се влияят от подобни фалшиви новини.

8

хм

преди 3 години

До ТялотоПропускаш да кажеш, че въпросния препарат действа на принципа на объркване на вируса в последващата репликация в човешките клетки. И още не е известно дали както обърква вируса в размножаването, чрез предоставянето му на грешки, няма да обърка и здравите клетки, т.е. на по-*** език казано, дали няма да има мутационен ефект за здравите клетки. Проблем явно не е ефективността, а безопасността и върху това се работи в момента.

7

Тялото

преди 3 години

Още преди година беше ясно че има лекарство, много по-ефективно от ремдесивира, но проблема е че е разработено от университет, което по един закон в САЩ значи че става генерично и не може да се продава с 2000$ надценка. И затова интереса на производителите беше слаб. Можеше наред с ремдесивира да се регистрира, ама не.Сега излизат 1вите изследвания и изчиства вируса за 3 дни, без сериозна токсичност дори при висока доза.Молнупиравир се казва

6

Анонимен

преди 3 години

Със огромната лъжа че няма лекорство , докторите се опитват да опрвдаят многото смъртни случай от тяхното неадекватно и некадърно ,, лечение,, .

5

Анонимен

преди 3 години

Лъжат..Не вярвайте!

4

кръпел

преди 3 години

още през март 2020 Китай одобриха 7 техни лекарства / но те не са одобрени в ес , а защо ли ?/ .Аз купих едно от тях / lianhua qingwen / и като се разболяхме се лекувахме цялото семейство и никой не се влоши .

3

Анонимен

преди 3 години

То и сега има лекарство, но не е за простосмъртни. Неслучайно няма милиардер, починал поради заразяване с вируса Ковид 19. Лекарството ще го пуснат, когато Биг Фарма престане да печели от продуктите, които продават под името ваксини.

2

Анонимен

преди 3 години

И така нараченото лекарство ще се появи на пазара.

1

Измислено

преди 3 години

Вече има - коктейл от антитела.