48

Щерев

преди 3 години

Крим не е руски ... и никога няма да бъде. Само е временно под руска окупация от руските терористи.

47

Анонимен

преди 3 години

Крим го изпуснахме, но Бай Джонсъне, да не изпуснеш Шотландия да се отцепи от Великобритания. НАТО, ще помагаме, велика сила сме, ще фърламе мунициите с изтекъл срок. Ще дойдем да помагаме с нашите натовски сили.Да трупаме боен опит в Шотландия.

46

Мен

преди 3 години

Не виждам смисъла за Русия да чака да признае някой че Крим е руски тя го дава като факт. И надали се съобразява какво казва Борис или кой да е друг.Може би би реагирала както Сталин на заплатите на Хитлер .Мисля по същия начин биха реагирали и Борис и Джо и Си , Натаняхо че и Ким

45

Анонимен

преди 3 години

НЕ НА ОМРАЗАТА

44

Анонимен

преди 3 години

"какво се пени Борис (единственото българско име разпространено навсякъде) :)))"................................Ето новина от последните минути:Арестуваният преди дни губернатор на Пензенска област Белозерцев призна факта на получаването на 20 млн рубли от предпринимателя Борис или Борух Шпигел.Борис или Борух Шпигел е бивш тъст на Коля Басков, добър приятел на Алла Пугачева и на Беня Натаняу.

43

Сплескан натовец

преди 3 години

ФАЩ и тетисъттт Англия да се остъклят нагло-саксонци!

42

Анонимен

преди 3 години

Всички сме загрижени.Русия все повече се фашизира.Натъпка крим с танкове и гаубици.Но Путин реве, че Украйна щяла да ги напада.Не, те с къртиците си не оставят Украйна на мира.Украйна преживя само ужаси докато беше под съветска власт.10 милиона умори Сталин с глад.Изпратените в тила на немците партизани през ВСВ изгориха стотици украински села, за да не се ползвали немците от нещо.Така Москва направи враг украинците, които не видяха нищо добро от болшевизма.

41

до 54

преди 3 години

Напротив Горбачов променя това опитва партньорство с запада.Оказва се ,че запада не желае такова а иска само ресурсите им , в което няма нищо лошо просто всеки си има приоритети.Това е причината за стабилизиране на Путин, които предпазва Русия от ограбването от запада, но Путин не е човек които може да вдигне икономиката на Русия .Така че вече ,нямаме достъп до ресурсите които Горбачов предостави, войната за тях започва отново, важни са техните ресурси , а не руснаците за запада.

40

Анонимен

преди 3 години

"какво се пени Борис (единственото българско име разпространено навсякъде) :)))"...............................Други твърдят, че прототип на "българското" име Борис е семитското име Борух.Щом някъде в света или в Банки се роди Борух, за благозвучност и, за да не бъде отхвърлен като чуждо тяло, дъртите семити му слагат прякор Борис или Бойко.

39

от 51

преди 3 години

Чърчил изпраща писмо на Хитлер, можеш да завладееш цяла Европа но един истински завоевател е този които завладее Русия, това писмо запазва половин франция и Великобритания от германската империя която се насочва към Русия и претъпява провал там.Показва дори за англичаните какъв мираж е Русия пред вековете.

38

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО ВЪВ ЗАТВОРААаАа

37

до 46

преди 3 години

До ЧебурашкаКазваш ,че не съм грамотен ок.Русия е мираж за Англия която е владеела половин свят но не успява да влезе там , за кои още си е мираж за китайката империя, за турската империя ,за астроунгарската империя, за германската империя която е имала най голям успех срещу тях.Ако искаш да бъдеш истински завоевател,Русия е това което никой не е вземал.Затова за американската империя е толкова важен мираж,

36

Анонимен

преди 3 години

С Г А Н

35

Анонимен

преди 3 години

ВИЖТЕ ГИ ХОХЛИТЕ ПОЧНАХА ДА ИЗБИВАТ ДЕЦАТА СИ

34

Анонимен

преди 3 години

До я па тояНе го нападай, толкова му е капацитета на челяка, остави го да си живее в обширните поля на Севдето :)))

33

я па тоя

преди 3 години

Я, чебурашкин днес се е посъвзел и е започнал да *** пак.Русия била активна в Крим?! И защо да не е? Крим е руски, за неразбралите ще повторя. Крим е руски.точкаМного им се искаше на САЩ да барнат една база под носа на Москва, но не се получи. Сори, ама не да мое, както се пее в една песен.Та по темата, след като Крим е руски, Русия може да си е активна или неактивна където си реши на нейна територия. Ако това правеха и САЩ, вместо да си врът гагата навсякъде, светът щеше да е по-добър!

32

Анонимен

преди 3 години

Те взеха Крим, щото се говореше че ще правят голяма натовска база там, не знам какво се пени Борис (единственото българско име разпространено навсякъде) :))) Иначе Путин си е абсолютен диктатор, нема алтернатива.....само че е по умен от нашия полу-диктатор, живата легенда на джипките.....Бойко Великолепни :)))

31

до 33

преди 3 години

До Франсис ФукуямаГосподстващия модел е характерен за англия и тяхното дете САЩ,и да той е важен и за България вече защото сме зависими от тях.На практика ако Русия не я разглеждаме като враг, това ще срине икономическия ни модел които ползваме заедно с тях, икономиката ни се крепи на тази вяра ,тъпо е да унищожаваме добре изградените икономически модели ,които функционират добре при студена война.И да търсим нови модели които не се знае как ще функционират.

30

пияница мистик

преди 3 години

Виждам, че БСП е вече 4-та сила. Кефи ме това. Изимирате, другари

29

пияница мистик

преди 3 години

Цитат: :Русия не започва войни браточка...тя само ги завършва."====Ахахахах :))) Я кажи как ги завърши във Финландия, "Зимната война" и В Афганистан. И кажи как щеше Хитлер да ги изтърбуши Втората Световна, ако не бяха САЩ и Англия