8

разсмя ме

преди 3 години

Брей, тия испанци много страхливи, бе!При нас заетостта на леглата е в пъти по-висока, но всички в Европа говорят за българския ластик! :)

7

До 5

преди 3 години

Не се сещам да съм стоял само у нас и да гледам през прозореца,това го преживяха испанчетата 2 месеца миналата година,и в момента и на улицата ходят с маски там,а мойта маска тук хвана кир от неносене..

6

В Испания

преди 3 години

за всички невежи - 146 на 100хиляди заразени, България 756 на 100 хиляди нещо теошове и математиката сте зле. А умрвлите в Германия са с 19 хиляди повече от Испания. Абе четете малко бе тези телефони. за какво са ви само да ги вадите пи масите когато се плюнчите на по едно кафе ли?? Старшно племе е сме. Трагично просто до не ознаваемост

5

Анонимен

преди 3 години

Толкова са добре Испания че имат 78*10^3 умрели малко повече от в Германия.Умните Израел ОАЕ и Англия се ваксинираха тук Магъра още спори има ли вирус и други му пригласят

4

глас от тъдява

преди 3 години

Да, прав си , много сме зле , сама 75 заразени на 100 000д, как да ви стигнем се чудя

3

4

преди 3 години

Те Испания за това са най- прости- с най малко заразени в Европа, училищата, ресторанти, магазините работят без да са затваряни, а всипки други умни една година стоят в тях и гледат првз прозорците!!! Къде сте комплексирани *** с 300 евро заплата, джипки, чекмеджета. Цял свят знае как избивате комплекси от злоба. Погледнете се къде живеете овчо племе!!!!

2

до 3

преди 3 години

А аз мислех, че банановоти племе Бай *** е такова. Каква злоба и комплекси тресат бедния и болен българинЗлоба Злоба

1

до 1

преди 3 години

Огледай да се *** къде живееш преди да даваш оценки. Комплексар,