37

коптор

преди 3 години

Ти Радев не слушай! И не бъркай смел с глупав.

36

:D

преди 3 години

Еееееееее. Да си дойдем на думата. Два дена - ни вест, ни кост от НОЩниците. Липсваше ми тази информация. Но сега, като минаха изборите, хайде отново да размахаме "страшните новини", защото то, ако няма страх, ще има пердах.

35

Анонимен

преди 3 години

До Ft3Българите щели да "почиват" при Слави. Ама в буквалния или абстрактния смисъл. Щото те и сега почиват. Съгласен съм обаче, че още повече ще почиват.

34

Анонимен

преди 3 години

Пет дена след изборите чакайте бум на заразените.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Не виждам как маска ще предпази човек, при положение, че коронката се предава при докосване....:)) Аз я изкарах за два дена тази "чума", нема смисъл от маските, освен ако не са против прахови частици, замърсяване на въздуха и т.н...:))

32

Анонимен

преди 3 години

Трябва да бъдат създадени специални лагери, в които да бъдат пращани гербавите, заедно със семействата си. Там да бъдат инжектирани с всякакви експериментални ваксини и лекарства, за да допринесат поне малко със съществуването си за човечеството. Хубаво е да бъдат жигосвани на челата, за да се откриват лесно при бягства.

31

Анонимен

преди 3 години

До 31 Ft3За страх говорят само страхливците. Останалите ви се чудим за какъв страх говорите. Вирус има, носиш маска, спазваш дистанция, миеш си ръцете и си живееш живота. Какъв страх?!

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32То и без вирусчето сме на 1-2 место у свето по смъртност, просто такава е световната мода :)) Все пак сме на челните места по нещо, требва да се гордеем :)))

29

Анонимен

преди 3 години

само като видиш 86 за Бургас и става ясно колко измислено е всичко. Там борят вируса с извън земно лекарство и има спад от 300 на 86.....смех

28

Анонимен

преди 3 години

Минахме Белгия с отскок и сме седми в света по починали на човек от населението от началото на епидемията. Класацията е Гибралтар, Чехия, Сан Марино, Унгария, Босна и Херцеговина,, Черна гора и България. Черна гора ще я надминем след 15-20 дни. Останалите ги е много страх от мутрите и бягат бързо далеч от нас.

27

Ft3

преди 3 години

Сега ако Слави с неговия мандат състави кабинет, се надявам да върне свободата на българите да се забавляват и да почиват. Стига страх! Като казва нашия президент страхливите умират всеки ден, смелите само веднъж!

26

САТАНА

преди 3 години

Ще има повече заразени като се правят повече тестове

25

Ганю пулев

преди 3 години

До АнонименТо чалгаря никой не го търси.нищо че се скри като мишка

24

Анонимен

преди 3 години

Прочетох някъде, че нямало значение каква музика слушаш. Има и още как! Огледайте се наоколо и по света. Ако слушаш музика като в Мала Азия, живееш и ГЛАСУВАШ като в Мала Азия. И не вярваш в Ковид. Изобщо ако вярваш нещо, съвсем не означава, че "нещото" е вярно.

23

Чалга

преди 3 години

До АнонименТя първата партия ще се откаже.така че остава мутро-чалгаря със кака *** и мая простата.то каквото си го направиш и най тн.

22

РоРо

преди 3 години

До Бойко СмъртаСпоко чалгаря ще ни направи първи

21

Анонимен

преди 3 години

Тука явно сте доста пр о сти щом търсите "чалгаря" преди да са преброени на 100% бюлетини и преди да е връчен мандатът на първата сила. Айде малко прочетете как стават нещата, защото излиза, че сте по-зле и то "чалгарите".

20

Монката

преди 3 години

Не искаме НОЩ!!!искаме чалга денонощно.фигурант президент и чалгар премиер .да ви е честито!!!

19

Бойко Смърта

преди 3 години

Да ни е честито новото завоевание-вече сме 7-ми в света по брой починали на глава от населението!!Чистя пенсионерската зараза за благото на младите!!!

18

Нмк

преди 3 години

До АнонименХа ха ха НОЩ лъгали?той лъжеца с голата глава и мозък си измисли ковид и се скри