191

Анонимен

преди 3 години

Мишо Константинов е добавил поне 5 мандата за ГЕРБ,ако не и повече.

190

До 198

преди 3 години

Трябва да бъдат създадени специални лагери, в които да бъдат пращани гербавите, заедно със семействата си. Там да бъдат инжектирани с всякакви експериментални ваксини и лекарства, за да допринесат поне малко със съществуването си за човечеството. Хубаво е да бъдат жигосвани на челата, за да се откриват лесно при бягства.....Вие комунистите това го можете най добре

189

Анонимен

преди 3 години

Няма да има правителство от нито една партия. Ще има служебен кабинет. Наесен избори 2 в 1 и Славчо печели. И тогава - шок и ужасТ. Е тогава ще видите как започва Шоуто на Слави.

188

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам как ЦИК обявява резултати, след като над 90% от протоколите са грешни?!?!?!?!?!

187

Анонимен

преди 3 години

ХАЙ ЧАЛГАРИ- ОТ НЕДЕЛЯ БЪЛГАРИЯ СЕ НАРИЧА ЧАЛГАРИЯ- ЧАЛГАРИТЕ ГЛАСУВАХА ПРОТИВ СТАТУКВОТО- СПИРАТ 50 ЛВ КЪМ ПЕНСИИТЕ, ЗАЩОТО БИЛЕ ПОДИГРАВКА, СПИРАТ СОЦИАЛНИТЕ ПЕНСИИ БИЛЕ СТАТУКВО-НИКАКВИ ПОМОЩИ ЗА НИКОГО- ТОВА Е СТАТУКВО- ЗДРАВА ЧАЛГА...И КЮЧЕК. ЕВРОПА СПИРА ЕВРОСУБСИДИИТЕ А ФЕРАРИТО НА ЧАЛГА КЮЧЕКА НИ ОТВЕЖДА В ЕВРАЗИЯ- НЕ ИСКАТЕ В БОГАТА ЕВРОПА,НО РАБОТИТЕ ТАМ, Е СЕГА БГ В ЕВРАЗИЯ- ЗДРАВЕЙТЕ ДЪРВОСЕКАЧИ В КОМИ.

186

УУУУЖАС....

преди 3 години

ЗА ПОСЛЕДНО МАНИПУЛИРАХА В ЦИК ПРОЦЕНТИТЕ НА ГЕРБ ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ НА ИСТИНСКИ ПРОЦЕНТИ??????????? ЛЪЖА ЛЪЖА - ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ СЕ ПЛАЩАШЕ НА РОМИТЕ/***/ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ИМАШЕ ОПЛАКВАНЕ ЗА ТОВА НО НЕ СИ МРЪДНАХА И КРАКЪТ ДА ПРОВЕРЯТ ОТ МВР тата в ГРАДОВЕТЕ И ЗАЩО?? ТАКА ИМ Е НАРЕДЕНО АКО ИЗБОРИТЕ БЯХА ЧЕСТНИ ГЕРБ ЩЕШЕ ДА ИМА 10% ТЕ РАЗЧИТАХА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ПО МЕСТА САМО ЧЕ ПОВЕЧЕТО НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ ДОБРЕ ЧЕ БЯХА ***............

185

Нмк

преди 3 години

Къде е чалгаря спасител който дори и една книга не е прочел.къде се скри?бойко поне винету е прочел

184

Пак

преди 3 години

ни е вътре, факт!Всяка власт се од рисква в края на мандата си. А когато мандатите са повече, од рискването е още по-голямо. И поради тая причина, периодично се връщаме в първи клас, гласувайки за "звезди", светещи на батерии. Сега обаче, стана мазаляк! Славчо се самокарантинира от шубе,Боко мрънкя нещо от немай-къде, Корнела-ербап, оставка не подава, ДПС-то трае и хитрее,МаяМа пак куткудяка... Накрая ще си се гушнат старите дрОгаре, а ние ще го "правим вятъра".Това е положението.

183

РоРо

преди 3 години

За бойко не знам ама от чалгаря славуца изобщо няма нужда

182

накратко

преди 3 години

Не виждам смисъл да го има Боко

181

Анонимен

преди 3 години

Омразата срещу КРАДЦИТЕ от гЕРп ще нараства.Нека Ви обясня какво е ГЕРБ-Това беше когато имахме ЗНАМЕ БЪЛГАРСКО.Тогава ние 18-19 годишните момчета се заклевахме ДА ЗАЩИТИМ РОДИНАТА!!!Вече не сме млади, но помним казармата.Всеки един от нас знаеше къде му е оръжието АК-47.Именно тогава бяхме свободни.

180

Анонимен

преди 3 години

Също така не ми се вижда особено сложно да бъдат изградени големи заводи, в които гербавите да бъдат преработени в нещо полезно.Например тор.

179

Анонимен

преди 3 години

Трябва да бъдат създадени специални лагери, в които да бъдат пращани гербавите, заедно със семействата си. Там да бъдат инжектирани с всякакви експериментални ваксини и лекарства, за да допринесат поне малко със съществуването си за човечеството. Хубаво е да бъдат жигосвани на челата, за да се откриват лесно при бягства.

178

!

преди 3 години

....няма друго подобно дебелокожие и дебелоочие в нито една друга партия. Та тя с радост ще се съгласи, дори няма да се чувства неудобно. БСП си е залязваща партия, всеки може да носи вина, но не и тя. В този ред тя е идеалния кандидат, за има няма година народът ще организира нещо много по-вероятно от '97....може и да ни събуди подобен нагъл типаж.

177

!:

преди 3 години

Имам един въпрос...кой по-точно ще е министър председател. Ясно е, че дори и сам Трифонов не се представя като такъв. За сметка на това Мая Манолова, Хаджигенов и Христо Иванов са готови да минат и през трупове, доказаха го през годината. Единият разбра след много години, че Доган е отцепил парче земя, сигурно Маджо му каза. Другият с приятелчето си Бабикян са най-хубавите мутри от много години насам. Никой не приема Мая Манолова насериозно, да се замисли защо. Най-смешно ще е Корнела да ....

176

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха, ГЕРБ и дпс са на пързалката, за тях връщане няма.

175

Анонимен

преди 3 години

Такава простотия такова невежество.Да се смееш ли, да плачеш ли. Толкова прости хора,необразовани,немислещи има и тръгнали по избори с чували с бюлетини,като жената,която излъчва не добра енергия,разправяйки как във вируса в пандемията -ха -ха-ха.Какъв вирус,каква пандемия..Толкова ли са прости тези хора,та не разбраха,че пандемията е измислена от световния елит,а вируси винаги е имало.Само внушението за него непрестанно,е достатъчно да направи неразумните и духовно неразвити за посмешище!

174

До 189

преди 3 години

Та това е социализмът, скъпи деца. И внимавайте много с гласуването - това е право, но и голяма отговорност.

173

До 189

преди 3 години

Много си прав, не ровеха по кофите за огризки, защото в кофите никой не изхвърляше нищо - просто нямаше какво да изхвърляме. Полупразните магазини и купоните за хляб, захар, брашно, олио. Опашките за банани по Нова година ? Спомням си мама и батко ядяха бананите след няколкочасово счакане на опашка и мама ми каза да взема банана. Аз обаче като видях как си ги хапваха с кеф им казах, че не ми се яде. Мама махна с ръка към мен - искаше да ми каже, че съм глупава, защото не искам БАНАН.

172

Анонимен

преди 3 години

До До 179При соца пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна и България не беше първа по смъртност в света.