29

Не стига

преди 3 години

че сме в криза, ами и ВНС да свикваме, което да се влачи 5-6 години. ГЕРБ да си свиват сармите, а останалите да излъчат ОФ правителство и Народен Съд, ако трябва.

28

Анонимен

преди 3 години

Той сега ще се кае за необмисленото дървене - ще видите, че следващото му явяване ще е подпухнал, угрижен и оцъклен от мисли за България! Той не е спал два дена и мисли как да ни спаси! Без майтап!

27

11696

преди 3 години

Този Дачев се подмилква - той си знае защо. До края на годината да се свика велико народно събрание, което ще пише нова Конституция! Кой да е пише - сценаристите на Слави ли? Мисля, че засега достатъчно сме натегнали гайките - не прекаляваме.

26

Сата НАТО

преди 3 години

Ситуацията е като през април '45. Руснаците в Берлин, а бетонните нацисти се самонавиват как фюрерът секи момент ще обърне хода на войната. Такива отчаяни демарши правеха и Милошевич, и Саддам, и Кадафи. Обаче историята е неумолима - за всяка с виня идва Коледа.

25

Анонимен

преди 3 години

ВСЕКИ ПРОЕКТ СИ ИМА СРОКОВЕ.... Да го представиш,да го защитиш и да го изпълниш в определени срокове...... АЗ СЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ И ЗНАМ,ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО БЕШЕ МНОГО ДОБРО . Никой не ти дава пари,никой не прави подаръци в ЕВРОПА... ИКОНОМИСТА ОРЕШАРСКИ ЗБЪРКА ПРОЕКТА ЗА ЮЖЕН ПОТОК И СПРЯХА ВСИЧКИТЕ ПРОГРАМИ.

24

Хмм

преди 3 години

Преднината на ГЕРБ и ДПС се увеличава, и е похвално, че сред бесепарите има няколко останали зравомидлещи индивида. Гледах интервюто и това си беше предложение за коалиция. Май ще станем свидетели на коалиция срещу чалгатите, вандалите , минералната троица и други гнусни елементи.

23

Анонимен

преди 3 години

Славуца и Тиквун ще се разберат.

22

Анонимен

преди 3 години

Другарите комунисти се подкрепят!! Краси-Крадлuв Дачев!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Този СЛАВУН няма да е по убав от Орешарски.... И ЗАПОМНЕТЕ--- В ЕВРОПА НАЙ-ВЕЧЕ УПРАВЛЯВАТ ХОРА НА ЕНП...???

20

Анонимен

преди 3 години

...И като го изолират от ЕВРОПА като Радко *** ще видите КВО СЕ КАЗВА ПРОТЕСТИ.-------Какви срокове ще изпусне И за какво да го изолират от Европа? Европа не диктува кой да е Премиер на България.

19

Анонимен

преди 3 години

Еднокнижника да каже къде потънаха предишните 50 милиарда пари от ЕС и заеми? И защо Румъния, която беше след нас по доходи при влизането в ЕС, към днешна дата вече е постигнала ниво 70% от средния европейски доход. А ние лазим по дъното с 55%. Да не би нещо да е свързано с усвояването, пълненето на шкафчета, барселонските къщички, севдините палатчета и т.н.

18

Анонимен

преди 3 години

На теб може, защото се занимаваш с бизнес и искаш логика и стабилност. Но мияча на чинии от Бристол, запиващ всяка вечер с песните на куку бенд, си иска Слави. Средностатическият избирател е най-големият аргумент срещу демокрацията.

17

Анонимен

преди 3 години

Баце не е най-обран. Напротив, той нас ни обра и е ояден като пеликан.

16

Анонимен

преди 3 години

Кое му е обраното?Той дръпна най-дългата и арогантна реч в предизборната нощ. Никой друг не си оозволи да занимава хората толкова дълго със себе си. Сигурно 4-5 ПЪТИ по-дълго изявление направи от който и да било друг участник в изборите, а тона и езика, който държа, бяха отвратителни. Този все още си верва, че някой трябва да отиде да му се моли и да му целува ръка.

15

ТЕМИДА

преди 3 години

Абе най логично е Буци в затвора.Много интересно е как Гешев не видя купуването на ромски гласове........PS:Между другото, той не видя и престъпление в пълното чекмедже.

14

Анонимен

преди 3 години

Като изтърват сроковете за няколко проекта ДЪЛГУН и СЪВЕТНИЦИТЕ МУ... бързо ще лъсне ...И като го изолират от ЕВРОПА като Радко *** ще видите КВО СЕ КАЗВА ПРОТЕСТИ.

13

Анонимен

преди 3 години

Цяла държава все умници, и ръководители, само бачкатори няма. Дачев, сега е момента дъщеря ти да се преквалифицира като заварчик и да ти реши проблема. А ако вечер работи и като стриптизьорка може и да реализира известен американски филм.Хайде стига с тези мантри! Скъсахте се да крадете и да не плащате на хората нормални заплати.

12

Христо Иванов

преди 3 години

Трудно започва да се очертава една нова, по-добра, по-голяма, възможна България.Това е една България, в която Бойко Борисов може да продължи с административния си, финансовия си и корупционния си ресурс да печели избори, но може да загуби властта. Това е ясен сигнал, че българите са готови да се освободят от страха на тази машина. Въпреки хаоса на ЦИК, плашенето и мачкането, излизаха и гласуваха

11

Анонимен

преди 3 години

Тоя със Сашо Турнов що алуминиева жица окрадоха и претопиха.Приватизатори.

10

Анонимен

преди 3 години

Борисов е уплашен, а народът зачерта псевдо патриотичните формации