101

баба мара

преди 3 години

ами затова лидерите на партии се набутаха в 25 мир защото тука са индиицитеот филиповци и де=би=лите от люлин

100

Един Pk

преди 3 години

Нещо май чрез Слави пак ви набутаха хора на Пеевски. Щото не помните не четете листите и ви харесва простотията.Така отново ще вземате ниски заплати,децата ви ще напускат държавата а вие от чужбина никога няма да можете да се върнете от трудовия лагер на запад.Когато не знаеш за кой да гласуваш питай някой по- умен,но по - умни от вас май няма.За съжаление тъпотията се предава по наследство.

99

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли кои избраха марионетката на бойко фандукова ? Същите си простират гащето в Центъра на София ! за тях нема глоби,нап,днск-само помощи и привилегии .Трябва Незабавно да махнеме фанддака !София иска ДБ !

98

Анонимен

преди 3 години

*** да се разбира като TЪП

97

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Писна ми от простащината на бойко.Писна ми Кюлчев да ми обяснява,че съм *** и го разбирам.Аз нямам кила злато.

96

Мм

преди 3 години

Значи в София това са неговите избиратели.

95

бързай бавно

преди 3 години

И аз обмислях да гласувам за ДБ, но като претеглих ситуацията си спомних че навремето главен редактор на Демокрация беше Волен Сидеров. КН волна седесарка и тя е от престъпния контингент. Не бях в БГ и не разбарх защо след като Президента Стоянов цитира Атанас Атанасов, загуби изборите, но като премислих си казах, това ще да е една от шашармите на социалистите и предпочетох ГЕРБ.

94

Отмъщението на ВС

преди 3 години

Волен Сидеров си даваше ясна сметка, че ПП Атака нямаше шансове да влезе в новия парламент. Това обаче не му попречи да всичко от себе си за изхвърлянето от новото Народно събрание на бившите му коалиционни партньори Красимир Каракачанов - Красьо Чертежа и Валери Симеонов. Благодарение на всеотдайната работа и на колегите на Сидеров в ТВ Алфа по време на кампанията за вече отминалите избори, целта беше постигната. Хем справедливо, хем сладко отмъщение.

93

Бай Баяни

преди 3 години

Ако Бойко бил ***,то Слави е още по-***. Ще видите вие сега истинските чекмеджари,не ония от аранжираните ви снимки, кухи ***.

92

(-_-)

преди 3 години

Купиха си процентите герберастите.. А, представяте ли си колко ще получат без шведите?

91

ЕВО

преди 3 години

Со пари,на голем тезгях и со плоска картуна лесно се попълва бюлетина!Типично за Гроп!Айде, гепи за последно!

90

Мдаа

преди 3 години

нЕкои минуси и плюсове не работят.Що така?

89

Анонимен

преди 3 години

Нека е ясно за всички, които мислят да се коалират с мафията ГЕРБ. Който го е правил до сега си е подписвал смъртната присъда. За информация- РЗС /на Яне Янев/, помни ли го изобщо някой?, партията на Бареков /кой и помниимето изобщо?/, Реформаторски блок, Атака на Воленчо, ВМРО, НФСБ /или както и да бяха там буквичките, не че има значение/ на монголоидната мутра Далавери, и не на последно място Воля на Магарешки. Ако съм изпуснал някоя, моля да ме извините, добавете я!

88

Анонимен

преди 3 години

Кв. Христо Ботев в София е 18 хиляди само регистрираните, а не регистрираните са около 20 -40 % а бе много са ! А Фикултето е три пъти най - малко по голям от Хр. Ботев! За 30 години Хр. Ботев се е увеличил, поне 3 - 4 пъти ! Сега там е джунгла, човек до човек!

87

Найденов

преди 3 години

Това не учудва никого!!!!!! В моя квартал, населен с придошли маааангали, имаше голяма опашка от тия индивиди, нито един от тях няма и средно образование, но гласуват, те са "съзнателни"! После същата тая голяма опашка се реди в съседния хранителен магазин, купуват като за световно с........раздадени ваучери за 50 лв!!! От къде ги имат? Ясно от къде. Има хора за всичко. "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

86

БПФ

преди 3 години

Дегерберизацията трябва да върви паралелно с дехъхризация !!!!

85

БПФ

преди 3 години

Хунтата ГРОБ позволява на гнъсният си хелекторат да се самонастанява където си иска и да безчинства колкото си ще, после мътните по избори ги крепят на власт. Заради тоя отвратителен съюз София прилича на бомбайско предградие, не на европейска столица - 38 гета, пушеци, вонящи талиги. На общинските 95% от тия гласуваха за противната фъндъкова и я задържаха на власт.

84

Анонимен

преди 3 години

до КривонделНе, въобще нямам представа от факултето, ама хич. Нищо че живея до него. И нищо, че по адресна регистрация бяха толкова. И от ,,жабарнико" нямам представа.

83

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЗАГУБИ СОФИЯ И ПАРЛАМЕНТА !!!НА ТРИБУНАТА ЩЕ ЛИПСВАТ :ПЕКИНСКАТА С ТРИТЕ БУКВИПАТЕРИЦАТА МАРЕШКИ ХАПЧЕТОПАТЕРИЦАТА ВИНКЕЛЧО ОГРАДАТАИ ТИКВА В РОЛЯТА НА ПРОСТИЧКО ПРИСЪСТВИЕ БЕЗ ЖИПКАТА !!!

82

Анонимен

преди 3 години

Няма толкова *** народ!Айде слушайте музиката на Слави и работете повече братя ***