144

Анонимен

преди 3 години

Казваха че сме на дъното! СЕГА ЩЕ изплуваме! САМО гледайте! Тиквата БИЛ ***! ИЗБОРИТЕ показаха, че ИСКАМЕ Слави ,РИСТЬО И ГАЛЕВИЦА! ЧЕСТИТО НА УМНИТЕ И ОБРАЗОВАНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ!СЛАВИ ЩЕ НИ ОПРАВИ! СЕГА Щ СТАНЕМ НАЙ ЩАСТЛИВА НАЦИЯ-ЦЯЛ ДЕН ПЕСНИ И КЮЧЕКА!

143

Joe

преди 3 години

Ще спрете да се кефите на резултатите съвсем скоро. До няколко седмици няма да има кой да управлява ковид кризата и ще лекувате заразените си близки с "Едно Ферари с цвят червен".Празноглавци!

142

78 стотинки

преди 3 години

Благодаря на хората в чужбината избраха кой да управлява БЪЛГАРИЯ Тошко и другите африканци сега слави ще ви направи по още един концерт!!!

141

Анонимен

преди 3 години

Когато започна ПАНДЕМИЯТА, ББ ОБИКАЛЯШЕ ЦЕХОВЕ И ФАБРИКИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МАСКИ и облекла на медици, нямаше ръкавици,нямаше дезинфектанти,нямаше кислород и апаратура, имаше 1-2 лабораторий за тестване, нямаше тестови!РАБОТЕШЕ ПО 18 ЧАСА! ДРУГИТЕ СИ ЧЕШЕХА... ЕЗИЦИТЕ!ТАЗИ РАБОТА ДАЛИ БИ Я ВЪРШИЛ СЛАВЧО, ГАЛЕВИЦА, ХРИСТЬО ИЛИ КАРНЕЛИЯ?В парламента НИНОВА ОБЯСНИ,ЧЕ НЕ ХОДИ НА СРЕЩА ПРЕЗ НОЩА В 11Ч./КОГАТО ББ ИСКА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО КАТО ЕКИП ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗА БОРБА С ЕПИДЕМИЯТА/

140

Анонимен

преди 3 години

Слави чалгаря е вашето огледало, вашият "Голям брат", наивници. Вижте се, на какво приличате само. Криво и грозно, то показва 1/1 , колко е болно обществото у нас, колко политически неграмотни млади хора има, които мислят, че младостта, а не образованието и трудът, са билет за властта. Затова, не знаят как и къде, да търсят, промяната. Неможе, добре образован човек, да вярва на популист и манипулатор, като чалгаря Слави.

139

ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

преди 3 години

Колкото и да не се хареса тази констатация, ГЕРБ работеха за България!!! Джипката, и по точно камерата заснела там кидето джипката се била, показва разликата между управленеца следящ случващото се и управленеца, който гледа жълтите павета и си мисли че всичкое розаво!

138

Хан Аспарух

преди 3 години

Всичко беше антиБойко. ама сега когато се подаде дебелия (не става дума за Пеевски). Сивото вещество на доста чалгооблъчени прещрака! Ама то политиката не било щараке с пръсти ... Трябвало и акъл! Едно е да правиш концерти, друго да ръководиш цялостния стопански живот на една държава. МОЖЕШ ЛИ!? Или си мислиш че това е кючек?!

137

NB

преди 3 години

Слави Трифонов е полулист, чалгар и шоумен...............той не може да промени системата...............но 80 % от хората са ***, елементарни и прости както каза един умен професор!!!

136

До Анонимен 143

преди 3 години

Фашизмът и комунизмът са две различни идеологии.............но ти си *** като *** и нищо не разбираш!!Фашизмът и националсоциализмът са свързани, те поставят нацията над всичко!Комунизмът е интернационална идеология..........затова има един лозунг "Пролетарии от всички страни, съединявайте се!!"

135

Анонимен

преди 3 години

145 Не мисля, че някой бие ГЕРБ, с 26.07% резултат. и то след три мандата управление. Еех, Това е космически резултат за потъващата БСП.

134

МАТА КОСМАТА

преди 3 години

До Анонимен А бивола на ГЕРБ ОЩЕ НЕ ФЪРЛИЛ оставката .Ама че нахален бивол ,ти го биеш като шкембе у плет той пак не иска да си ходи .

133

МАТА КОСМАТА

преди 3 години

До Анонимен Сложи и 17 % на славуца и ще разбереш процентите на ДПС .Слави чалгата винаги е бил Депесар . Да си чул или видял от както е чалгаджия да е говорил против ДПС ,щото аз не знам за такъв случай .Във края на краищата ще гледаме парламентарно шоу поне до есента .

132

Анонимен

преди 3 години

135 Това е фашизъм, нали знаеш, комунистите вече извършиха депортация в България, през 80-те. Фашисти, комунисти, едно и също е.

131

Анонимен

преди 3 години

138 Ако премиерите се избира а само по години, а не и по качества, светът ще пропадне. Възможно е, млад човек да стане премиер и у нас, но първо, трябва да е образован като Курц, да има дълъг стаж работа с младежки организации, като Курц, да умее да се изказва грамотно, пространно и езиково точно, по актуални теми, да работи и живее в страната си, за нейните интереси. Курц бе и министър преди да стане премиер. То, вашето е, дай ми едно кръгче, защото съм млад.

130

Анонимен

преди 3 години

До Чичо Или казано накратко, победеният "победител"

129

Чичо

преди 3 години

Мда, точно както прогнозирах - задава се Борисов 4 (а нейде след него - и Борисов 5).

128

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

На живот и смърт е за падишаха от 20 години унищожава народа, крайно време е младите обикновени хора да си основем партия и да управляваме, докога ще гледае едни и същи пенсионери крадящи убийци.Щом в Австрия, премиер може да е млад човек и тук може да е млад човек. Ако тук беше Южна Америка диктаторите, откраднали милиарди като тиквата, Доган,Пеевски и тнт щяха да са разстреляни на стадионите, а тук дори и в затвора не са вкарани все още

127

Анонимен

преди 3 години

Слави заигра с желанието на младите, за промяна, измами и употреби феновете на шоуто. Те са повече фенове на Маестрото ,на оркестъра и актьорите, отколкото на учиндолския чалгар. Слави не е лицето на промяната, драги ми хора. Късно ще видите това. Пак вашите отрудени родители, ще плащаме за себичностга и липсата на морл, на популисти, като Слави.

126

Анонимен

преди 3 години

Който не му харесва избора на народа, да си търси друга държава. Казано по герберски

125

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДОБРЕ ДОШЛИ ПОД ШАРЕНАТА СЯНКА.