21

фен

преди 3 години

аман от гейовете и техните проблеми.....никой не се интересува от тях, стига са се навирали в очите на НОРМАЛНИТЕ хора.... иначе така и трябва, да се крият, няма какво да парадират със сбърканата си природа.

20

Анонимен

преди 3 години

Абе да не стават актьори тогава, да опитат друга професия.

19

ДДТ

преди 3 години

Това е пресилено казано. В Холивуд тези мъже,които с нещо показват, че харесват някои жени наоколо са притиснати от реалния страх да не бъдат разкатани от скандали и процеси,които да им съсипят кариерата.

18

любопитен

преди 3 години

А защо амбриажите се натискат за хетеро роли?

17

Анонимен

преди 3 години

Поредния измислен проблем с правата на сексуалните малцинства. Първо, актьорът трябва да може да играе всичко, второ, това е обикновен пазар и той диктува правилата, ако публиката иска хетеросексуален мъж за определена роля и продуцентът смята, че това ще се продава, ще се прави по този начин. Утре ще кажете защо Индиана Джоунс не е жена или гей.

16

Анонимен

преди 3 години

Тази не знам от къде изпадна и в каква реалност е? Или си говори по навик. От HBO се изливат гей сцени и то от филми за тинейджъри!!! Някои среди се опитват да налага нова култура и модел на поведение дето да си гей е модерно! Знам ли? За да спечели се спечели Оскар трява да си афро или гей.

15

Додо

преди 3 години

Oдъртяла, погрозняла, понадебеляла и жадна за роли и мангизи, Кейт Едикоя си се впуска в Woke, SJW пропаганда! Един съвет от мен, да си отреже късо косата и да си я боядиса в лилаво! Повече декиш ще хване с прическа на душевноболна! А пък и ако налее още 50 кила отгоре, съвсем ще й се чуе вопъла, докато организира лов на вещици за противници на Woke "културата" и агитира за submission!

14

до 3

преди 3 години

Гледам само българско кино, защото е уникално, чат пат и мосфилм.

13

гей

преди 3 години

*** свършиха ли се в Холивуд хетеро акрьорите за хетеро ролите? Аз пък ще и кажа на тая кифла, че искам хетеро-мъже да играят ролите които тя иска получи. А авторката на тази важна статия, ако не си пусне брада и мустаци, няма да я чета повече. Бойкот!

12

толерантен

преди 3 години

Гледам яко лесбо порно. Броя ли се за прогресивен в холивуд лгбткюхь средите?

11

Анонимен

преди 3 години

Лесбийските филми са интересни само, ако са +18

10

Каква трагедия

преди 3 години

В Холивуд не остана гавра, която да не са си позволили със здравия разум, историята и човешкия род.

9

До по долния

преди 3 години

На вашата улица защо нарочно започваш мисълта си с малка буква бе педя човек лакет брада.

8

БЛМ

преди 3 години

А нашето ром, кога у Оливууд ***, како?

7

Анонимен

преди 3 години

Ужас! Страх!? Защо!? Кому е нужно това!? Геи, не се страхувайте, бъдете смели геите,на кой му пука за вас геи, на кого!?

6

Анонимен

преди 3 години

на моята улица има двама , много са сериозни и готини. Като отивам на почивка оставям ключ на тях, на другите не можа да им се има вяра. Но не парадират с нищо какви са . Ако всички са като тях, не би имало проблем. Но има много дразнещи провокатори, които дефакто вредят и създават напрежение. Тия в холивуд са от дразнителите

5

Анонимен

преди 3 години

Ми да дойдат в БГ тука сме толерантни и толерасти бе..

4

Анонимен

преди 3 години

Тая вече никой не и обръща внимание и понеже вече е модерно да се слагаш на геюве и черни, на които вече се раздават роли на квотен принцип защото се обиждат, реши и тази да се сложи и да блесне с мисъл

3

Анонимен

преди 3 години

От миналата година спрях да гледам, холивудски филми.

2

Анонимен

преди 3 години

Това изказване е поредния тъжен ден за нормалните хора на планетата