30

La France

преди 3 години

Франция е най-великата страна - люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!Vive la Republique! Vive la France!

29

Анонимен

преди 3 години

на швабата каквото и да му направят малко му е. жалко че американците и руснаците не са ги заличили до последно. рядко нагло и расистко племе. не срещу пекчите и арапингелите а срещу източно европейците и срещу себе си до някаква стпен. франсетата ще последват съдбата на белгия, холандия, англи и ще се влеят в нова пакистания. белите вече бегат към планините и корсика/бретания.

28

Анонимен

преди 3 години

Абе вие вече ще забраните на хората и да се любят, какъв е този коронавирус, направихте хората на луди и 24 часа ги бомбандирате и стресирате с новини за короната!

27

ББ

преди 3 години

Отказа от силна Армия на Германия е предателство,лицемерие обричащо Народа на Германия на...плащате прекалено дълго и прекалено скъпо...достойната позиция е да защитите с всички средства съществуването на ЕС...на ценностите за които плаща Германският Народ и съюзници от десетилетия...Силна Германска Армия...ЕС и НАТО отчаяно се нуждаем

26

ББ

преди 3 години

Отчаяно ЕС се нуждае от ядрена програма на Германия,прекратете финансирането на орбановци...и възродете силата на Германската Армия...ЕС има нужда от това...вашето е мазохизъм...или лицемерие...реалноста изисква силна Германска Армия

25

ББ

преди 3 години

ако е истина е краят на ЕС...французите са гилотинирани доста крале и кралици,живеят зле,ако се почувстват излъгани...света ни има огромен проблем!!!британците ще работят за това разбира се...опасна игра е

24

самодостатъчност

преди 3 години

Е и ? Ще си сипя бяло винце , малко мезенце......Ще си пусна скайпа,ако искам да видя някого.Хич не ми се ходи по гъчканици.Понасям локдауна доста добре.

23

Явор

преди 3 години

Ето заради такива овластени егоисти, самозабравили се, случаите скачат. Ние искаме да ходим на кино, театър, концерти и заведения, а те понеже хем не могат без заведения, хем са министри и си позволяват повече, отколкото всеки, който не е на такъв пост, ни пречат. Ако искаме да разберем защо сме ограничени, защо сме с маски и дезинфектанти и защо трябва да се въздържаме от излизане, отговорът е в новината.

22

Анонимен

преди 3 години

То и нашите тиквеници сигурно го правят.

21

Щерю

преди 3 години

Френски калпазани...

20

Анонимен

преди 3 години

И кво сега, за прасета може, за кучета и котки не може! Двоен стандарт.

19

Еми грант

преди 3 години

До Анонимен заспал И аз така си мислех ама вече не.

18

27057

преди 3 години

До Анонимен 18------------------------------------Като се тръшнеш друга песен ще запееш. Докторите никого не дебнат,пред кабинетите и в болниците има върволица от К 19 пневмонии.

17

Анонимен

преди 3 години

Пандемията и особено тестовете са лъжа. Дебнат като гладни чакали докторята някой да отиде "на лекар"за каквото и да е друго и е готовата жертва с положителен тест. Само се чудя от къде и как ще избие тази наглост и мошеничество. Щото лъжата винаги излиза наяве. А това е голяма лъжа!!

16

Анонимен

преди 3 години

Никой нормално разсъждаващ човек не вярва вече на измислената пандемия. Отидох онзи ден да ми бият инжекция против тетанус в Пирогов. Вътре реално си е едно мазало. Ако наистина имаше вирус, един жив лекар нямаше да е останал.

15

Horse Stopper

преди 3 години

Германеца, помниш ли миналата година в началото как ни обясняваха колко е важно да сме на 3 метра един от друг и че по пейки не се сяда, а депутите се наръгаха един в друг на първата опашка за ПСР-и? Е, и при тия е така, но са малко по-хитри от наште ***, и знаят как да се крият... Който си мисли, че елита спазва мерките и че това е конспирация, да се позамисли малко.

14

Русия

преди 3 години

Димукрациятай за бугатити.Какотуй пузвулену на Юпитер, ней на Вола му. Убикнувенити франсе та *** неска им е забранену да мърдат на 10 км и от област в област.

13

Анонимен

преди 3 години

""могат да се видят сервитьори и клиенти, които не носят маски и не спазват социална дистанция.""Благодарим, че ни потвърдихте изцяло конспиративната теория за фалшивата ви епидемия. Вирус си има, но тези локдауни не са за него, а средство за трениране на хората за новия им световен ред - ограничени, чипирани, ваксинирани и стерилни.

12

Анонимен

преди 3 години

интересно ми е защо историята се повтаря. Какво стана преди френската революция. Кралете и всички благодорници пият ядът кеф а народа на просешка тояга и накрая вдигат данъци и т.н. И ко стана резнаха им главите. Същото пак еми да видим пък на кой ще падне главата сега

11

Програмист

преди 3 години

"Тя измислената пандемия е за простолюдието, чието единствено задължение е да работи доприпъдък за жълти стотинки и да плаща данъци. За останалите шампанско и хайвер."Да си учил.