272

Анонимен

преди 3 години

До Цар ВулИ какво в крайна сметка за нищо не си оптимист така ли? Ами хубаво само ми е интересно ти при това положение за кого гласува? Гласува ли изобщо? Или на такива като тебе им дай само сеир да гледат и тъпо да коментират. В никнейма ти има грешка Истината е цЪр Вул.

271

Анонимен

преди 3 години

Това е нещо което е нищо. Лошо е когато абсолютно невежи за живота млади хора решават важни за държавата неща като избор на парламент. Защото там не би трябвало са е говорилня или чалгарница а трябва да се върши важна работа. Най - малко Слави Трифонов би ме изненадал ,че може да върши такава работа. Той дори не се научи да свири на цигулка както трябва макар че се е подвизавал в Консерваторията известно време.Хубаво е че не лъже но може ли да работи? Не не мисля И точно там е трагедията

270

Bat Petko

преди 3 години

Досега Слави е казал какво няма да прави. А кога ще каже какво ще прави ? Важно е. В крайна сметка вероятно след няколко месеца пак ще сме на избори за парламент

269

Анонимен

преди 3 години

Възпитаните в чалга култура се впечатляват от вулгарности,груб език и прос.тащина.Не анализ на реалностите и прехода преди Борисов,разликата огромна.Граченето срещу един човек,омаскаряването му по примитивен начин,без отчитане стойностните свършени неща показва неуважение към труда,ниска култура,интелект и морал,битка за власт на всяка цена.Борисов показва постигнатото,кое се строи,мащаба,проверява на място,среща с хора,с проблемите им,а това се принизява до разходка с джипка,за да се неглижира

268

Анонимен

преди 3 години

Май ще се наложи пак да викаме по площадите.

267

Анонимен

преди 3 години

АМИ ТО И В ИТАЛИЯ БЯХА ИЗБРАЛИ ШОУМЕН В ПАРЛАМЕНТА ИМ,НО ГО ИЗРИТАХА С РИТНИЦИ,КАТО СИ ДАДОХА СМЕТКА КАКВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ СА ИЗБРАЛИ!!!!!!!!!

266

Анонимен

преди 3 години

Много мутри,, България скача от мутра на мутра и пак мутра така е.. единствените печеливши СА МИЛИЦИОНЕРИТЕ всички ще се карат а те ще си лапкат милиардите евро

265

Зозо

преди 3 години

До Анализатор ....Ще загубим 4-5 години с новия месия Слави....Никакъв месия не е Слави, с 60 гласа в парламента е за никъде :))))))))))))))))))))))))))))))

264

преживяно

преди 3 години

Царя, Яни Янев, Атак Волен и сега Слави среден пръст народен

263

Анонимен

преди 3 години

До младите които са гласевали за чалга певеца .. Не знаехте до сега какво е концлагер и убийства без съд и присъда ... Но от тук натам ще разберете ,че ЧАЛГА ПЕВЕЦА Е НАЙ ГАДНАТА МУТРА..

262

до 271

преди 3 години

Който не е гласувал за Слави, а за ДБ, си живее повече от добре. Ето, например, в София какво става- тотална победа за ДБ. Колко е средната заплата на гласоподавател от София за ДБ да не обясняваме, но е 2 пъти над прага. Именно тези, които са най-зле, гласуваха за Слави. Ама нито акъл ще им се налее, нито ще сменят обществената си класа. Ще са си дъно цял живот.

261

Анализатор

преди 3 години

Нищо неочаквано не се случи.Ще загубим 4-5 години с новия месия Слави,който ще изчезне безславно заедно с постното си шоу.Лошото е,че българите няма да заживеят по-добре.

260

Цар Вул

преди 3 години

Сценаристите на Слави изглеждат свестни момчета, явно победата му бръкна в задните части на много хора. Не казвам, че съм оптимист за него, най-вече защото няма как да се откачи от олигархията и в последствие да я смаже. Но засега изглежда Света Вода, в сравнение с туморите ГЕРБ, БСП и ДПС! Партиите от протеста, финансирани от НПО-та няма кво да ги коментираме! Да звънят на американския посланик, да каже кой да стане Премиер. Имн се забавлявам с Тролчетата, дето се Кремъл им е в устата :)

259

питане !

преди 3 години

До Ха,А с какво , Премиера НИ сега , е по-грамотен от Трифоноф ?

258

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен- 266Какво стана с ПАРМЕЗАНА на МенТа Стоянова ?

257

Ха,

преди 3 години

само не ми е ясно ,кой ще вземе на сериозно чалгаджията в политиката,и какво може да ни предложи той ?

256

Анонимен

преди 3 години

До Фактите !То вие сте вече на власт защо България е най бедна най болна и най неграмотна?Отговори ***?

255

Расте

преди 3 години

Бодра смяна от млади чалгари !

254

Анонимен

преди 3 години

Социлозите пак се о*ха!

253

АВЕ ,..

преди 3 години

,.. какво станЪ с политолозите , пак ли се иЗСпокриха ?