191

Анонимен

преди 3 години

Браво на Путин само така трябва да се действа срещу американската агресия!Краварите разбрах ,че има 300% скок на акциите на завода за продажба на памперси.Като полвината производство отива за екипажа на самолетоносача Джеймс Кук!

190

Анонимен

преди 3 години

На това бясно, комплексирано джудже нямали кой да удари една чепата тояга ?

189

Евала

преди 3 години

А кой вярва, че руснаците могат да създадат високотехнологично оръжие? Всичко е пропаганда и лъжа, открай време. И руски шпиони, крадящи всякаква информация.

188

Анонимен

преди 3 години

Многу съ оплаших.Утивам да съ скрия ф мазету.

187

Анонимен

преди 3 години

Така започна и Хитлер.

186

Анонимен

преди 3 години

Брей ,че лоша Русия! Да трупа оръжия на собствената си територия,а не на чужда.

185

ВънСатаНАТОотМояДом

преди 3 години

Слава на непобедимата армия на Руската Федерация,стожер на мира и озаптяването агресията на ФАЩ по Света ! Слава на Шойгу!Да живее Путин !Путин!

184

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

"Руският хардуер в района на Крайния Север включва бомбардировачи и самолети MiG31BM""Много странен коментар.По тази логика и един камион е хардуер,даже една лопата е хардуер.

183

Русия са кошмар за

преди 3 години

САЩ! Затова краварите са в паника, цял свят се наостри срещу тях, защото са алчни за господство. Накрая ще им свият сърмите! НАТО- мато, никой вече не ги еб ава за сила, всички разбраха каква сбирщина са, това не е военна сила, а парад на ***!

182

Анонимен

преди 3 години

Няма само НАТО да трупа време е Аляска да се вьрне както и Крим.

181

Анонимен

преди 3 години

Русия не започва войни.Русия ЗАВЪРШВА ВОЙНИ!!!Хитлер и Наполеон??? ХА-ХА_ХА...

180

spoko!

преди 3 години

Всичките оръжия, които притежава Крепостна Рус, а и останалите феодални диктаторски режими в света, са конвенционални оръжия, които няма да им свършат никаква работа в предстоящата космическа война, защото са уязвими от ПРО и от ПВО. Космическа Америка , която живее в 25-ти век /400 години преди човечеството/ ще срази враговете на Свободния свят от Космоса с Космическата си флотилия /USSF -виж на гугъл -търсачката/.Много сте елементарни дрОгари коментатори!

179

Анонимен

преди 3 години

'' Русия трупа безпрецедентна военна мощ в Арктика ''........................Само, че не е в Арктика, а на границата с Украйна ... което е на другия край на Черно Море, специално за другарите го казвамПутин вече е струпал около 80 хилядна армия, Украйна има общо 250 000 армия, наскоро се разбраха за подкрепа от Америка.Така, че другари, 3-тата световна война започва съвсем скоро

178

Ангел

преди 3 години

Това му е играта на Путин. Няма пари за свръхмодерни самолети, самолетоносачи и други Hi tech играчки и набляга на неконвеционалните оръжия.Хем са по евтини , хем и по ефикасни.Американците нека си фърлят парите за самолетчета.

177

Анонимен

преди 3 години

До в САЩАми тогава не гласувайте за Слави, а за десните,Слави никой не го е избирал,откраднаха гласовете!Току-що гледах интервюта с един човек ,бивш съветник от обкръжението на Рейгън,американците се тревожат и за собствената си страна и се страхуват от собствения си политически истаблишмънт и от тирания, явно не само в Европа е така,а и американците се страхуват от управляващите си!

176

в САЩ

преди 3 години

гласуваха децата да им се извършва операция за смяна на пола, т.е. кастрация, без съгласието на родителите - ако 8 годишното ви момченце каже на учителката си, че иска да е момиченце, го завежда при чичко доктор да му отреже пиш ката и вечерта така го връщат на татко му и майка му, които законово не само, че не могат да направят нищо, ами ако имат някакви възражение им се отнемат родителските права и дори ги пращат в затвора за Хомофобия. Това иде скоро и тук...

175

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе хората от източна Европа обичаха Русия, защото само помагаше на държавите ни и никога не се е месила в управлението на държавите ни, а също имахме много по-голяма свобода, западняците нямат тази свобода,която ние имахме през соца! Нито имахме наркотици или висока престъпност през соца, дори вратите не си заключвахме,когато излизаме.

174

Анонимен

преди 3 години

Русия е най великата военна сила.Има много инфо в тубата.

173

Анонимен

преди 3 години

Престанете да се заяждате с Русия и да ги унижавате, това отношение към руснаците ми прилича на преследването на евреите през ВСВ!

172

Анонимен

преди 3 години

Защо в България има американски военни бази?