58

Анонимен

преди 3 години

може да е джендъркаквито са повечето на изток

57

Анонимен

преди 3 години

Това явление е характерно и типично българско.Да се очерни всеки свестен човек.

56

Анонимен

преди 3 години

Подобна пропаганда и дезинформация се води срещу Борисов и Герб. Нищо ново под Слънцето. Социалните мрежи и медиите се използват максимално за очернянето на всеки неудобен на престъпниците.

55

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам защо тази направо не си признае, че е незаконна дъщеря на Путин и е блокирала канала по негова заповед? Че то се вижда от въздуха...

54

Анонимен

преди 3 години

Без сексизъм само! Жените са способни на всичко! Е, освен да строят къщи. И да поправят водопровода и електричеството. И да ремонтират техника или автомобили. И да заваряват. И да бъдат миньори или работници на нефтена платформа. Абе способни са на всичко, което се прави в офис и изглежда добре на снимка. Я гледай капитанката, то направо сякаш ще подкара кораб се е усмихнала!

53

Анонимен

преди 3 години

Жена на борда винаги носи нещастие.Така е било и така е.

52

BookWorm

преди 3 години

С това мислене - жените стават само за майки, доникъде няма да стигнем. Сами си слагате оковите, такива жени заслужават наистина, цял живот да седят до печката и да не разберат какво е да си личност, образована и с кариера. Едното не пречи на другото. Жените могат да бъдат и майки, и да градят кариера.

51

Джак Спароу

преди 3 години

Жена на кораба е лоша поличба.

50

Морски капитан real

преди 3 години

Тази професия не е за мъже , камо ли за хора( жени ). Изключително тежка и ограничаваща професия. Жени нямат място на кораб. Жената е майка , а детето търси майка си, не баща си или баба си , а мама. Без жените да стават майки живота приключва. Аз тръгвам на рейс и децата ми ревът, неможете да си представите как плачат. Връщам се и те се залепват за мен и ме молят никъде да не ходя повече. Как тази жена ще гледа децата си, те са единственото и най-важно нещо, всичко друго е измама.

49

Анонимен

преди 3 години

Все още не е капитан , а първи пом. капитан( chief mate, first officer). Оше доста стаж и изпити трябват,преди да придобие тази правоспособност.А когато и дадат кораб , на който стане капитан ( master ),ще сложи още една ивица на еполетите.В това отношение някога България беше поне с 35г напред с жените старши офицери в БМФ

48

мис гащи

преди 3 години

а каката в лице горе долу ама сигурно ръцете са и космати като на матрос, диференциала също ще е като на малък влекач. ама за един път ще и сипем. повечето жени издигнати на мъжка работа са от некви квоти или имат умения като перка на хеликоптер. гледайте ги в българия. от до. министерства, управления, началства тъпигьозки ама дащни. бат порко подрисоф с мекия язик таквиз ги обича. и да се подмокрят че да си спомня как е било едно време като е дигал самолето.

47

мишо бирочето

преди 3 години

е не е калинката виньовна бе. некой бръмбър ще да е. или скакауец. от банкя. в такива турболентни времена едва ли блокадата е била случайност. някакви суобщения се разменят ама ние обикновените *** от де да знаем па и фес беге не ни казва въпреки че те са вътрешни по излямските въпроси.

46

Анонимен

преди 3 години

Точно на тази кифла с разпуснатите коси и хилядите снимки в Инстаграм мястото й не е в океана. Не защото е жена, а защото такива позьори като нея ще направят някаква беля - всичко е въпрос на време ако има истински курсове в океана където при буря височината на вълната е по-голяма от жилищен блок. Както не е място за позьорите-бодибилдъри с напомпаните от стероиди и хормони изкуствени мускули, които не се различават по манталитет от нея.Има мъжки момичета - ама тая не е от тях, много здраве.

45

Анонимен

преди 3 години

Сексизъм, то е ясно. Онези там са толкова зле, че при всички случаи е била протежирана от мъж, иначе е невъзможно да се класира, без да си навлече я депресия, а психоза. Египет е било страхотно място за живеене, поне в столицата, до 70-те. След това, благодарение на американците, се превръща в ислямска ***.

44

Анонимен

преди 3 години

До джокер 41Да, със свръхсилите си, от стотици мили растояние... А ти си неуд***4ник.

43

Анонимен

преди 3 години

На всички комплексирани, крайно умни и прокопсали коментатори по-долу мога да кажа само това - мястото на жената е там, където иска тя, а не там, където на вас ви се иска. Ако не ви харесва - най-добрата ви приятелка е винаги с вас, наврете си я където си щете, докато злобеете!

42

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност котараната има сладко розово рубинче отдолу. Както и леко кафяви щръкнали здрави зърна.

41

активист на БСП

преди 3 години

Днес ни заливат с фалшиви новини че БСП били загубили изборите, и какво? Ние от Позитано 20 не вярваме и вече съставяме правителството.

40

Анонимен

преди 3 години

......пък после доказвай че нямаш сестра!! В нов арабски вариант!

39

Осман

преди 3 години

Хубава арабка ,но някой трябва да оперен пешкира и няма да е мъж!