247

Анонимен

преди 3 години

Има един народ, който на избори успява да се наака до ушите ! Емигрантите от този народ изглежда са успели да се наакат още повече ! Има такъв народ - най-нещастния , най-малоумния - българският народ !

246

Dinosaurus

преди 3 години

До Анонимен 258Иди се прегледай! Национален... клоун на нация квартални пояници- чалгари. Партийката му се казваше "Няма такава държава" ако си спомняш отпреди няколко месец.Та, на какво е герой, я ме светни. На "Няма такъв народ" може би, заедно с "Мутри вътре"? И как и от какво те е спасил? С псувни и чалга е заглушил бръм*арите в главата ти? Честит месия, натресохте го в НС да право шоу, щото друго не може. Благодарско, и се гответе за яйца, бутилки и др, хвърлени по ентусиазма ви !!!

245

Анонимен

преди 3 години

По добре чалгар отколкото пожарникар.

244

Анонимен

преди 3 години

Стига сте търсили кусури на Слави, как не ви е срам.Търпите един престъпник без прецедент в историята ни 12 години!Що не го вкарахте на топло поне!

243

Анонимен

преди 3 години

Стига сте плещили глупости. Истината е, че Слави стана национален герой!Не харесвам чалгата, простотиите в предаването му, но реално той ни спаси от най-мръсната хунта в историята ни и изтика комунистите зад борда.Трябва да му целувате и ръцете и краката! Това е положението!

242

др.Петров

преди 3 години

Не се заблуждавайте, всичко е отдавна измислено и пресметнато от задкулисието и раздуто от манипулаторите Кънчовците. Не бяха случайни протестите през лятото-целта да се отврати населението от ГЕРБ и да се подготви за "новите" стари муцуни. Нито Слави - слугата на мутрите е нов, нито Мая-устата на мутрите, нито Бойкикев и Атанасов-глашатаите на Ив.Костов. Ще ги преживеем бързо. Само че в ЕС всичко им е ясно и ще видят милионите ама друг път.

241

Един от многото

преди 3 години

До Анонимен 246:Съвършенно си прав, или както го е казал поета:"Не народ,а ***!"Поздравления!Най-лошото е,че същите тези,които избраха чалгаджията,гласуваха и за онзи другият-циркаджията!Триумф на посредствеността!

240

Анонимен

преди 3 години

По-добре Слави ... Поне неговите сценаристи са профеионалисти ... Не са Севда ... #Никога повече Герб

239

емигрант

преди 3 години

Всъщност Слави загуби на-много. Досега удобно можеше да си приказва каквото си иска без да носи никаква отговорност. Сега тази *** която е склонна към насилие ще остане излъгана и гневът им ще се стовари върху Слави.И аз не очаквам някой да се спусне да го брани.Румбата накрая ще обере пишкира заедно с останалите протестъри.

238

точно така така 15

преди 3 години

До да не забравяменарода помни затова 53% не са гласуваливъпроса е до кога ще ги търпим

237

да не забравяме

преди 3 години

учиндолеця е ясно на хранилка на русияДБ - шефа им - дядо му и майка му видни комунисти, а той от 6 август до 7 ноември 2014 г., министър на правосъдието във второто правителство на Бойко Борисов мая мутрата ясно играе с радеф, за другите не ми се говорита какви нови хора имало избрани??????

236

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрах защо европейските политици и евреите подкрепят Бойко, те се опитват да спасят България от още по-голяма катастрофа!

235

Анонимен

преди 3 години

До Честито печелившиНещата са по-зле,отколкото си ги описал, много по-зле, просто ще съсипят елита ни, включително и политическия ни елит и няма да имаме собствена държава със собствени политици на практика,само на хартия!Да горят в ада предателите Осман Октай,Фрогнюз и Афера!

234

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНещата са много по-страшни,те искат за премахнат политическия ни български елит - БСП,ДПС,ГЕРБ и малките патриотични партии!Това означва край на държавата ни,а може би завой към голямо зло!

233

Анонимен

преди 3 години

Създаването от Доган на патриотичения български проект "Има такъв народ" е най-умния му ход до сега. Никой не би го заподозрял че той стои зад него. Не случайно ДПС е с 200 000 гласа по-малко от предните избори. По заповед на Доган турците и ромите в чужбина гласуваха за Слави. За това има толкова много гласове в чужбина.ГЕРБ си отива а Доган и Пеевски остават. Просто смениха една марионетка с друга.

232

Чака ги бай С.....

преди 3 години

ГРОБ няма да бъде опозиция, защото скоро ще се разпадне тъй като ръководството му ще трие дюшеците с бълхи в затворите...

231

Анонимен

преди 3 години

има такъв и-д-и-о-т и той вече е в парламента благодарение на наивниците,които го избраха феномена слави обяснява друг един феномен,този с телефонните измами щом българите са толкова елементарни да се вържат на един селски ***,който ги омайва от телевизора то колко лесно е тогава за един *** да ги накара да си хвърлят парите през терасата с обаждане по телефона

230

Ганю пулев

преди 3 години

Бог да пази българия защото чалгарите ще я закрият

229

Говедар

преди 3 години

Хайде сега лузарите да се връщат от европа и със славчо чалгаря да ни водят в рая.не народ а *** както е казал поета.но вие чалгари едва ли го знаете кой е

228

Ко? Не?

преди 3 години

Харизанов, бе какво стана с "напоителни системи" по времето на Герб. Ух, то пък ти беше шеф по него време. Забрави въпроса ми. Констатацията е, че вече ги няма. Наехте едни белгийци да ги изровят, нарежат и предадат за скрап.