60

Анонимен

преди 3 години

Позор за всички, които се хванаха на "въдицата" на г-ин Трифонов! Всяка жаба да си знае гьола е казал народа, но в България всяка жаба се вре където не трябва! Всичко е хубаво за сега, но като вземем властта какво ще правим а?!

59

Анонимен

преди 3 години

Борисов падна безславно, победен от протестния вот от площада.

58

Т.Шак

преди 3 години

Видяхме как ББ управлява кризи. Е време е да оставим тази работа на президента за няколко месеца, a после пак ще завъртим изборната рулетка, да видим какво ще излезе. Боц-Боц и 40-те разбойника явно не се справят добре.

57

Анонимен

преди 3 години

Клета майко България.Тук разни червени и заблудени младежи,които не са яли попарата на другарите цвилят в екстаз,че Борисов нямало да управлява.А не знаят,какъв *** ги чака.Интересно след една година дали ще са толкова радостни.Но им предстои да разберат,че пари по площадите ,кафенетата и фитнес залите ,не се изкарват.Трябва и да се работи.

56

До Сат

преди 3 години

Е еее браво Лъв.Ама книжен.

55

Бау

преди 3 години

Борисов да си подава оставката. Никой не иска коалиция с Герб и нови избори. Стига е мъчил народа ни.

54

Сат Н

преди 3 години

До 47ЧАЛГАРО ШЕ ВИ УПРАЙ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 80-дни.....!Само крийте паретата ...щото първата му работа е да ви бръкне у банките и да ви цуне спестяванията!-----За такива опити за разклащане на станилността на финансовата система, има текстове в НК. Примирете се, че дебелака с джипа, който едва го държат колената от дебелина, няма да бъде вечен.

53

Сат Н

преди 3 години

който се е договарял с бойко изчезва от политиката - сидеров,яне янев, цецо,сдс, ндсв,кунева на гражданите ,нфсб,вмро,и дрПрелъстена и изоставена------Абсолютно.

52

Сат Н

преди 3 години

Другаря Винету не търси компромис и съгласие.Когато излезеш на фона на черния джип тип "мутренски", с ръце в джобовете, и почнеш да заплашваш с външна намеса на база на лични контакти в чужбина и с групи чакали, които ще ви тормозят, това не е търсене на съгласие и компромис. Това е поведение на змия, затисната в ъгъла, а не на доброжелателен дядка с внуци. При такова поведение на опонента, демонстративно се вкарва патрон в цевта и се сваля предпазителя.

51

Пян_Гъ

преди 3 години

До АнонименЕ, общо-взето, но не съвсем. *** джендърите също лазеха пред ББ за власт, но все още ги има, нъл тъй? Е, не за дълго, но кретат все още.

50

Анонимен

преди 3 години

който се е договарял с бойко изчезва от политиката - сидеров,яне янев, цецо,сдс, ндсв,кунева на гражданите ,нфсб,вмро,и дрПрелъстена и изоставена

49

Бедняк

преди 3 години

Един трябва да побърза да си вади тикет за Дубай. Божков ще му подсигури VIP-хотел. И без това имат да си управят някакви сметки. И ще забравят и двамата за взаимните закани а ще говорят за общи интереси. Бойко , използвай суматохата и действай. Вече е 12 без 5!

48

До 41

преди 3 години

По добре мисли ти ,какво ще правиш.На чужд гроб не се реве.Човек не знае накъде му е главата и накъде......

47

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Златото на Боко е у ЕЦБ!Там не може да бърка всеки ...ха,ха,хаааааааааа...Вие си гледайте вашите спестявания , щото фалита ви гони вече с моторетка....след тия избори!

46

До 46

преди 3 години

Чекмеджето пращи от злато. Също и чекмеджетата на цялото ЦК на ГЕРП. Друго какво може да се каже за тях. Нищо.#############$#############################'А не нищо .Може да се каже ,че чекмеджето ще го гледаш през крив макарон.И пак ще си същия ...........

45

До 43

преди 3 години

Няма страшно! Служебен кабинет и нови избори###############################И другаря Радев, като направи служебно правителство,реки от мед и масло.

44

Споко ,бе....

преди 3 години

ЧАЛГАРО ШЕ ВИ УПРАЙ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 80-дни.....!Само крийте паретата ...щото първата му работа е да ви бръкне у банките и да ви цуне спестяванията!Щото , от ЕС , може и да му резнат "фондовете за въстановяване"!

43

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджето пращи от злато. Също и чекмеджетата на цялото ЦК на ГЕРП. Друго какво може да се каже за тях. Нищо.

42

Анонимен

преди 3 години

До 28 Чекмеджето е достатъчно да се гледат един отбор внуци.

41

10385

преди 3 години

На базата на кои политики? Според звученето на единствената нота при Борисов - граеж до дупка и след нея още? Или на базата на политиката да създадеш партокрация от невежи, които да те крепят и да те славословят? Или на базата на всекидневната лъжа за по-удобно?