254

Слави

преди 3 години

Ще направя Фики министър на образованието. Приятел ми е, а и е умно момче.

253

софиянец

преди 3 години

Първо беше ЦАРЯ , след това ПЪДАРЯ , а сега ШУТА ! MADE IN BG

252

Анонимен

преди 3 години

По повод некои писания тука:Начи *** пожарникар -става,а чалгаджия-не става?

251

Ужас

преди 3 години

Половината емигранти гласували за Славуца,другата половина за Орхан Мурад!

250

Анонимен

преди 3 години

морала на българина е доста размит,щом желае пресъпници да го управляват.така е защото няма наказани престъпления от времето на комунизма.като цяло не се уповава на вярата, а на парите, затова е и нещастен.бяга в чужбина, омерзен от родната картинкаа децата му не желаят да са част от такъв народ.

249

curious

преди 3 години

И двата минуса са ***! Програма имат и то сектор по сектор това е просто факт! Глупенндерите възсъздадени от герб се отличават с изключителна наглост и безочие виреещи само тук в тези условия и тези времена - тъкмо защото това са неуспелите обслужващи "последни дупки на кавала" на бкп-то, съответно и на бсп-то и в разпуснати условия без татовци са поначало телохранители, бармани, шофьори камериерки и т.н. А пък кръстещият се по църкви на първа линия Симеончо ги докара глупци изгодни за него

248

Анонимен

преди 3 години

"Аз мислех, че българите зад граница са интелигентни хора, които желаят интелигентен човек да стане премиер в България (с познания по икономика, финанси и право),"Ами да де. То затова Трифонов каза, че не му е работа да е премиер. И няма да е.

247

дон

преди 3 години

До АнонименИменно,няма какво да изтича.Отдавна всичко е изтекло.

246

Е

преди 3 години

Нали чалгаджиите са на специална мисия в чужбина - да разпространяват българската псевдо-култура !

245

Анонимен

преди 3 години

до 258Закона се базира на българско гражданство, това което предлагаш е за местообитание България което означава, че няма значение дали е българин ,руснак ,грък ,турчин или англичанин всеки от тях ще има право да гласува щом живее в България.Малко е особено предложението ти не български граждани да гласуват .

244

Поздравите не спират

преди 3 години

Слави поздравява номите колеги! Мая Костинбродска с песента- Ако ти пойскам,ша ли ми дадеш,ша ли ми дадеш...100 кила ракия давам,само да та притежавам,о Корни Нинова! Мустафата е поздравен с Краставица кючек! Поздрава към .нар. семократи естествено е-Времето е наше,наше!За Бойко-За крадец не ставаш сине! Корни си е издействала един бис-Грешница на любовта! А Шкембе войвода е поздравен -с Велик е нашия войник.Боленчо- Сбогом,дано си щастливввМарешки си е поръчал Аспирин Кючек! А Валери-Спри ме!

243

До хм

преди 3 години

Е що бе, то и да гласуваш за Чалгаря се иска малко мозък - поне да можеш да го намериш в списъка !

242

Киро Кюмюря

преди 3 години

Божков да прави правителство в изгнание

241

Mersi

преди 3 години

супата да охлажда!

240

Mersi

преди 3 години

Димитър Пенев ПрезидентХристо Стойчков Премиер

239

Анонимен

преди 3 години

Христо Стоичков президент, който не е съгласен да си ... знае.

238

Анонимен

преди 3 години

Но си взимам думите назад. Написали са програма. Разбира се, мога да се обзаложа, че 90% от избирателите им не са я чели, но все пак има. Освен това - много яко как са се обвързали с 2% от БВП за отбрана, но няма никакво 3% от БВП за наука. Вярно, има някакви европейски ангажименти, ама много важно. Важното е да има за изтребители. Честно, като им чета сайта и се разплаквам от умиление. Явно ни чака златен век ако направят правителство. Да видим до коя точка ще стигнат, преди да я забравят.

237

Лаещият с кучета

преди 3 години

Някои упорито дъвчат до болка в челюстта лафа за изтичането на мозъци, да припомним че ББ държи първенството и то не благодарение на гласовете зад граница.

236

@254

преди 3 години

О, виждам, че са махнали от програмата точката как подкрепа се полага само на биологичните семейства и са оставили само реинтеграция в биологичните семейства. Миличките те, явно не знаят, че биологичните семейства винаги са с предимство, и че деца за осиновяване на практика няма, а в приемна грижа са такива, за които в семейството им е содом и гомор. Другите неща в програмата им са по-скоро пожелателно мислене. Реформа на здравеопазването за 4 години? Мухаха. ТДемонополизирането на НЗОК?

235

Mersi

преди 3 години

Мъчно ми е за Копейкин и за Магарешки, и за Болния също.Дано да има нови избори.