130

ДО 146

преди 3 години

Нищо не е дал Борисов на Гергов... 19мил си струва дупката и другите пари Гергов е дал 33% от АКЦИИТЕ НА Пловдиски панаир и 80% от голям хотел на ОБЩИНА ВАРНА....Нищо общо с Борисов.

129

Анонимен

преди 3 години

Не сгрешени, а ФАЛШИФИЦИРАНИ!!!

128

Анонимен

преди 3 години

До БЕСЕПЕТО ШАК АТАКНяма да подаде оставка!Точно тя вдигна БСП след Станишката и МИков.Борисов предвидливо даде на Гергов милиони за дупка и копаенетл започна от старите муцуни,на които им дръпна паничката.Точно техните интриги са причина за този резултат.Старите съсипаха БСП.

127

До 137

преди 3 години

До Анонимен 137Аз имам още по-добра идея, освен лаптопа може да не е ексел а да се достъпи през интернет някакъв портал който да наподобява формата на протокола и в него да си въвеждат данните онлайн тогава вече няма мърдане

126

Анонимен

преди 3 години

Щом 90% от протоколите са сгрешени, значи изборите трябва да се касират.

125

Анонимен

преди 3 години

Всеки, коЙто брани хунтата е съучастник в престъпление!ДОЛУ ХУНТАТА!ОСТВКА! СЪД! ЗАТВОР!

124

Иванова

преди 3 години

До Анонимен...И да дойде БСП да "ОПРАВИ '' ,ли...?Няма да стане!!!!

123

Max

преди 3 години

Не се научиха тези хора да правят избори.В Нидерландия бяха 3 дни, да вземат опит от тях.

122

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБъди сигурен, че нито един от тях не е и чувал за ексел

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134Могат да им дадат лаптоп синстларин ексел, но не се знае дали всички членове на комисиите знаят, как се иизползва този софтуер.

120

Анонимен

преди 3 години

Наистина не разбирам, не могат ли да им дадат по един лаптоп с една екселска (или каквато и да е) таблица, където да си попълнят чисълцата и да им ги сумира. За да няма грешки. Наистина не разбирам тая допотопна система. Гласувах машинно, за да им е по-лесно броенето, а то се оказва, че информационното обслужване е най-бавната част по веригата. Освен това не разбирам, защо всички машини нямат симкарти и да изпращат всички гласувания централно, и флашката да е само за потвърждение на резултатите?

119

Анонимен

преди 3 години

Най - вероятно 10-те процента верни идват от Кърджали, защото там е от ясно по-ясно, че няма как да ги манипулират. Докъде я докарахме за 300 лв. Погледнете ги, ама хубаво ги погледнете тези които броят и стоят по секциите - живеят ден за ден и им дреме, че са се продали за 200лв + 60 - 80лв. на глас за герб. За тях важното е да закрепят месеца и до там. Вижте и вота от чужбина как върви и си направете сметка дали герб не са си купили вота.

118

Анонимен

преди 3 години

Да ги вземат във вкъщи за на зима за печката.

117

Анонимен

преди 3 години

Който се пъне че тиквеника не е загубил е пълен ***. Дори да се коалира с дпс и бсп не му стига за мнозинство.

116

Пак цирк

преди 3 години

То цялата държава е една голяма грешка....

115

Анонимен

преди 3 години

Саботажа продължава ,вчера прецакаха машините ,днес бюлетините - въртят сучат да останат на власт ,па и на мвро патеричката да изпишат някой глас та да влезе .Нарочно Не дадоха на Българите в Англия и Германия да гласуват ,щото не са за герб

114

Анонимен

преди 3 години

Като отида да гласувам и видя същите кокошки в комисията и.....Ето от къде трябва да се почне промяната.....

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114Ахъм, голяма победа е да знаеш, да си на 7% от Чалгаря. И само 1/4 от 50-те % от имащите право на глас да са те подкрепили. Някъде се загуби ромския вот, който по традиция гласуваше за ДПС, предполагам ориза и боба имаха полза. Иначе щом ви грее тенекиената купа за 1-во място - в рамка си я сложете.

112

Анонимен

преди 3 години

Палете всички протоколи и бюлетини, и сложете край на тази мутро-чалгарска пародия.

111

Анонимен

преди 3 години

След една година протести срещу правителството, те не само че останаха на власт до изборите,но пак ги спечелиха.Това са фактите.Едно е сигурно-България никога повече няма да бъде управлявана от червените кхмери!Те са политически покойници,подкрепяни от старци и бабички,блянуващи петолъчки,сърпове и чукове и като измрат след десетина години,те ще самоизчезнат.