24

24

преди 3 години

Има и друг сценарии.Нинова пада.Идва бандата на Свинаря Гергов и Киро Добряка и правят коалиция с Боко(задкулисно подкрепени от Доган).Ще е нещо като "Кой предложи Пеевски" но знае ли човек.

23

Анонимен

преди 3 години

Яки клизми и нови избори през есента.Цирка е пълен.

22

БОКО СИ ЖИВЕЕ ,БЕ..

преди 3 години

САМО НЕ ЗНАЕМ , КАК ЩЕ ПРАВИТЕ "ПРОМЯНАТА"......С ТАЯ ЯКА ОПОЗИЦИЯ ОТ ДПС И ГЕРБ!ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ....АМА СЛАВУЦАТА ГО ФАНА ДИАРИЯТА ОТ К-19....И СЕГО МИСЛИ!

21

Анонимен

преди 3 години

Под промяна не се разбира само чалга и Слави, погледнете Да България, това също е гласът на младите

20

Анонимен

преди 3 години

Стига ривахте бе! Какво очаквате от 30 години чалга и сателитна телевизия?

19

Анонимен

преди 3 години

Искат промяна младите хора, няма да си траем като родителите ни

18

Анонимен

преди 3 години

Славуца може да направи правителство с ДА Бг и Мутри вън.БСП може да подкрепи правителството без да участва в него.Следва пълно разследване на БорисУФ и Доган.Арести и ЗАТВОР!!Толкова е просто но всички се правят на кьорави за този сценарии което ме кара даси мисля че има някакви задкулисни договорки за спасяването на Тиквата.

17

Бетонглавакомунис

преди 3 години

БСП претърпяха поредната катастрофа под ръковолството на Нинова, но те са невменяeми, така ми се струва.

16

Анонимен

преди 3 години

Новината е, че приключва животецът на Тиквата!Оттук нататък треперене, криене и бягане от издирващите го!

15

Анонимен

преди 3 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА, В БЪЛГАРИЯ ДЪРТИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЦЕНАРИСТИ НАПРАВИХА СЛАВИ И ЛЪЖАТ ЧЕ МЛАДИТЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО.

14

Анонимен

преди 3 години

Симеонов, чалгаджиите направиха новината. И понеже статистически повечето чалгаджии са млади си се объркал. Напразно си трошил парите на баща ти за учение! Седни си, слаб!

13

ACDC

преди 3 години

По-скоро простите хора направиха новината. От всеки 100 човека гласували за Слави само 1 е от София, а 60 са от селата. Нискоквалифицираните български емигранти, които мият чиниите на Западна Европа помогнаха за това.

12

Анонимен

преди 3 години

Клин клин избива! Простотията ще прогони само още по-голяма простотия. Ей сега, като се съзят младите със старите мутри, чалгата Борисов с автентичната чалга, ще настане такъв живот! Ех, какъв живот! Каквото е горе, такова е и долу! Българинът получи това, което заслужава!Честита ви демокрация, абсурдистанци!

11

65893

преди 3 години

Нищо странно - това е чалта поколението, откърмено, израднало и формирано от вескидневното шоу на Слави. това са и ценноситте - дено ферари, една силиконова красавица, към кото се изпитва презрение заради нейната изневяра с по-богат и по-силен. Иронията на цялата драматургия е към негласувалите. Такъв е редът - след мутрата идва чалгата.

10

Закривайй

преди 3 години

На клетвата бенда да свири пред НС, а Слави да слезе от джипа и да им даде по 50 лв, както Гришата на стадиона в Ловеч навремето. Закривайте я тази държава. Този народ не заслужава демокрация и независимост. Показа, че не е готов за нея.

9

Анонимен

преди 3 години

"Партията на селяните" е втора.....

8

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НОВИНИ СЕ ПРАВЯТ ЛЕСНО ,БЕ .ЦЪКЛЬО....ХА,ХА,ХААААААААСЕГА ДА ВИДИМЕ , КАКВА ЩЕ Е "ПРОМЯНАТА"!!!!!АКО ЩЕ Е ПАК ДА ФАЛИРАМЕ БАНКИ И ДА ИЗТОЧВАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ ....ЖАЛНА ВИ МАЙКА!ОСКУБИ СИ БРАДАТА , ДОКАТО Е ВРЕМЕ , ЗА ДА НЕ ТИ ПРЕМАХНЕМЕ , "ВТОРИЧНИТЕ ПОЛОВИ БЕЛЕЗИ"...ЗОРЛЕМ!!

7

Анонимен

преди 3 години

Това че старицата БСП угасва бавно е нормално. И дедо ми така, остаряваше, отслабваше и накрая умре!Тревожи ме друго! България ТВ шоу ли е?

6

Анонимен

преди 3 години

Втрещен съм. "Младите и умните" в чужбина са гласували със 7% за Костя Копейкин. Същия този Копейкин, които иска да вади България от ЕС и да я праща в Евразия........Откачена работа ви казвам........

5

Анонимен

преди 3 години

2 По-скоро, арест на черепа, ако се появи..