59

гост

преди 3 години

До ХораОт коя година изборните резултати гледаш?

58

Прогноза

преди 3 години

Нито ГЕРБ нито Слави ще направят правителство. Правителството ще е на БСП под форма на експерти и ще участват всички от БСП надолу. ДБ вече са се обединили с Мутри Изправи се, ДПС ще ги подкрепят изодзад, БСП ще даде експертите от сорта на Румен Гечев и Румен Овч. Така че повтарям - ако имате пари в банка - приберете си ги. Ако не - запасете се доколкото можете с хранителни продукти.

57

Анонимен

преди 3 години

Другаря Радев-демократ.Смях.

56

Смешник

преди 3 години

По добре по 100млн за избори отколкото по няколко милярда в джобовете на боко и шиши тва що не го казват ам само мрънкат че са скъпи изборите скъписа да всички избори но не като цена ако въздейстеие на българския народ. Тиквата събра 25% и като знаем че в тия % има платен и нереален вот , при по нормални избори тия 25% ще се свлекат до 11%. Или ще се променят нещата или както каза радев ще има поправителен по демокрация.

55

Хора

преди 3 години

да ви светна - вадете си парите от банките. Червените идат.

54

Анонимен

преди 3 години

Мутрите в затвора заедно с трoловете им.

53

Паметта на народа

преди 3 години

е кратка. Май е време отново да видим едно управление на социалистите и демократите, както сега се наричат за да може и младите да опитат от безработицата и дефицита на стоки от първа необходимост. Виденов, Беров, Луканов... Е ние старите сме го играли вече това - нямали сме хляб, нямали сме ток, лекарите работехме таксиметрови шофьори...ще го преживеем някак, но пък всеки трябва да види за какво става дума, когато червените те управляват.

52

Бай Курти

преди 3 години

Борисов със сигурност ще остане в опозиция.И то не,защото някой то принуждава а защото вече не иска той самия.И ще гледа сеира на разните там протестърчета,цигулари,арменчето и бивши омбудсмани. Ще бъде много весело само след пет шест месеца ,как ще реват пак по площадите .Но този път няма да им е виновен Боко.Цирка предстои.

51

баба мара

преди 3 години

всички заедно смачкаите герб и тогава се делете

50

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов: Демократична България десница?. Това са бившите деца, внуци на червената номенклатура.

49

Анонимен

преди 3 години

Гербавото страдание блика от коментарите!Болката е неописуема. Свърши доброто старо време на безогледно мутренско ограбване на хората...

48

Лелее

преди 3 години

Защо в това сайтче, думата coроco-ид се цензурира?? Вече се подмазваме на новата власт?? Клета Майко България....

47

Анонимен

преди 3 години

Тотална лустрация на гербавата мафия!Съд и присъди!

46

До 47

преди 3 години

Много сериозно си се объркал.Може би си забравил днес хапчетата.Простено ти е в този случай.

45

Лелее

преди 3 години

Ако си мислите, че тия слуги на международния комунистически интернационал ше ви отправят, имам лоша новина за вас. Ицо Реформата, единствения след Сергей станал министър без дори 1 ден трудов стаж. Със спрени адвокатски права, защото не плащал членски внос. Но за сметка на това активно участва в порочния кръг на адвокатската НПО мафия и кръга БХК-Съюз на съдиите-ЕПСЧ. Лице на *** в БГ. Ако не сте ром, ЛГБТ, бежанец или поне климатичен активист, имам лоша новина за вас. Ще го ядете.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Видно е че нищо не разбираш от политика.Що не си гледаш кравата на село ами драскаш глупости в нета!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Сега ще разберат някои,че не са били толкова зле.Като ги поемат Галевица,Пинокио и цигуларя.А пък ако дойде и служебно правителство със зеления чорап,ще я втасаме.Боко ще ни се види светец.

42

Анонимен

преди 3 години

Борисов се оттегля, ама към Цетралния!Или направо към Централните!

41

Подозирам

преди 3 години

че в крайна сметка ДПС ще управлява . Така е в България - всички печелят - ДПС управлява. Още от времето на Беров.

40

Анонимен

преди 3 години

"Ивайло Мирчев: Няма да сме в коалиция с ГЕРБ"..........ХА-ХА-ХАНяма мама, няма..............то затова все нямате кинти българите щото вярвате на "Нямам мама, няма".