14

ПРАВ Е КЪНЧО!

преди 3 години

Промяната не свършва с тези избори, тя ще свърши с изборите, които Джоузеф Байдън ще насрочи за света- избори без феодално-комунистически ***. Търпение...

13

Анонимен

преди 3 години

Да ликуваме и празнуваме, братя ***-Слафчу-чалгапростаци!Дори и *** не постигна мечтата на ***-слаФчусците1Ураа-аа, най-после се връщаме към Азия!

12

всяко зло за добро

преди 3 години

Все си мисля, че ако Бойко беше кандисал през лятото и се беше съгласил на предсрочни избори, щеше пак да спечели и да кара още един мандат.Старата му тактика щеше да подейства.Понеже се заинати обаче, започна да губи доверие и ей на - резултатите са налице!

11

Анонимен

преди 3 години

До Сат НИ какво общо имат социолозите с новите избори. Те ли са виновни? Аз съм от протестърите, но наистина не виждам (а и не искам) правителство от тоя парламент. Кажете как да стане!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Да бе, ще ходя аз през ден на избори защото разни *** гласуват без да мислят за последиците, които ще предизвикат.

9

Анонимен

преди 3 години

До Сат НАми провери кой е харизанов. Член на ГЕРБ, осъждан за изнудване (но условно, разбира се), играе тенис с Боко... Същото важи и с другите. Виж имотите и бизнесите на кънчовците.

8

Анонимен

преди 3 години

Ако не е Райчев ще е Стойчев и както винаги са далече от истината.

7

Сат Н

преди 3 години

Не мога и не мога да разбера - как е възможно да има *** като Харизанов, Харалан, Антони Гълъбов, Кънчо Стойчев и още няколко, които се нахвърляха като озверели срещу народа и са готови да целуват задните части на един див комунистически мафиот. То не беше защита на пандемията, не бяха подигравки с протестърите! Какво печелите с това, освен мижавите си няколко сребърника?

6

Анонимен

преди 3 години

при нови избори ГЕРБ ще направят още по-малко гласове. вече всички виждат, че бойко е изчерпан политически труп, като костов едно време. речта му под снежеца беше колкото арогантна, толкова и отчаяна

5

Анонимен

преди 3 години

Как се финансират тия социолози, никаква прозрачностр от платени партенки акъл никой не иска. Искаме си референдума.

4

Анонимен

преди 3 години

Навремето писах, че само в България професорите са повече от ваксинираните, но се поправям: Само в България социолозите са повече от ваксинираните!

3

Феникс

преди 3 години

Не заслужаваме повече.

2

Анонимен

преди 3 години

Абе да вкараме Пеевски, Борисов, Цацаров и останалите в затвора, пък ще правим избори всеки ден ако трябва

1

Anonimen

преди 3 години

Въпреки големите фалшификации, Герб загубиха мнозинство. Другите са избрани, защото хората не искат повече от БКП. Не остава друго, освен нови избори. Герб трябва да спрат да крадат!!