16

Тони

преди 15 години

Аз съм на 12 и се имам за МОМИЧЕНЦЕ!!А ти си педофил! Какво общо има секса със случилото се??!! неадекватен , то вярно , че за теб и 11 -годишна ти е голяма! Мозъка ти е недоразвит и 100% си супер грозен, комплексар. такива като теб зомбират децата като НАС!!!!!! ЗАщото аз по закон съм ДЕТЕ!!!

15

преди 15 години

МомичеНЦЕ? Да не е на 5 години? На 11, следователно е момиче. Нека бъдем точни. На 11 години за първи път хората мислят за секс, макар и да не го правят. Не е толкова малка. И въпреки това е гадно станалото.

14

видяла

преди 16 години

много е прав даже.. работих известно време в такъв дом, почти всички от децата имаха мобилни телефони.. от тук нататък коментарът е излишен, тези домове са само училища за ***.. вяли са се на шоколади и бонбони, а просят зада си купуват цигари и алкохол. Не го намирам за редно, а вие?

13

един българин

преди 16 години

Вярно е,че 99% от децата в тези домове са ***.Добре,но до тяхното съзнание не достига какво държавата и служителите правят за тях,да бъдат добри и да използват възможността да станат хора.Те растат с убеждението,че държавата им е длъжна,а те са само едни консуматори,които не ходят дори на училище.Защото единствено това им е задължението,а държавата им е дала толкова права и облаги.Да облаги,защото с държавни или дарителски средства битовите условия и материални придобивки се подобряват.Едно гладно дете би ли имало претенции,че не харесва кебапче?Вярно има вкус,но тогава дали е гладно?В много случаи тези деца получават дори повече материални неща,отколкото ние можем да дадем на нашите като работещи родители....

12

Дете от ДОМ П.Р.Слав

преди 16 години

когато станете учител в такъв дом тогава можете да говорите!!! и детето е искало да избяга да проси!!! при положение че си има сичко !!! премята чаршави и те се развързват и то пада ....това е сичко!!! и детето ще се оправи не се притесняваите :)

11

баш българин

преди 16 години

Сигурен ли си,че лелките не са виновни, кои е виновен тогава! Защо този инцидент се е случил! Кои носи отговорността според теб!!?!?!?! Едно дете или Държавата в лицето на които се грижи за тези деца в домовете! Я само не ми говори глупости, защото тези домове са на държавна издръжка, тоест аз като си плащам данъците част от тези пари отиват и за грижата на такива деца! Не е твои проблем защо и кой си е оставил децата в такива домове! Айде бегай от тука ***!

10

баш българин

преди 16 години

Ей *** си/***, веднага *** ***, ти знаеш ли какво е това дете?!?!?!? Факта е, че детето е паднало или скочило или и ние не знаем още какво точно е станало. Едно Общество се познава по това как се отнася към най-слабите! Какво точно ти е направило на теб това дете, а простако мръсен, имаш късмет, че не изказваш мнението си лично пред мен!!!! ***!

9

преди 16 години

Ми те напускат хората.Моя позната работеше в такъв дом.Сега е гледачка на възрастна жена в Германия,да не казвам за колко пари.Айде бе,зарязала циганорката децата си,пък и "специално" обслужване ще им трябва.Тя как мислите би си гледала ***,а?Много добре знаете...Ама явно не са Ви бъркали скоро в джобовете и за това милеете за мръсната *** ***.

8

България над всичко

преди 16 години

Като не им изнася да работят за 250 лв. да напуснат и да отидат да работят за по-голяма заплата.Ама няма кой да ги вземе на работа тези ***,защото като гледам колко са безотговорни и тия 250 лв.са им много.

7

Кротал

преди 16 години

Това са деца, които сами могат да се грижат за себе си. Не може във всяка стая да има човек, който да ги надзирава. Защо не се запитате, каква е тая майка, която си оставя детето държавата да го отглежда!Повечето деца в тези домове са ***, майките не подписват документ за отказване от детето, за да продължат да получават помощи.

6

преди 16 години

Браво на жената, че го е занесла на ръце до болницата! Дано детенцето бързо се оправи!

5

преди 16 години

Gorkoto dete! Dobre, che go e namerila tazi zhena! Poseshtavala sam podobni domove. V niakoi ot tiah usloviata sa uzhasni! Dano da e neshtasten sluchai, a ne niakoi da go e butnal narochno! Ama znae li chovek? Dokato darzhavnite mazhe i zheni ne sprat da misliat samo za sobstvenata si izgoda shte e taka! Dano deteto se opravi!

4

преди 16 години

Ами ще си гледат лелките часовника!За 250лв не могат да са майка и баща на тези ***.А 99% от децата в домовете са точно такива.Майките им си вземат социалните,а други им отглеждат дечурлигата!

3

ujas

преди 16 години

da si v dom e ne6to stra6no az pone sam rabotila tam i znam kakvo e

2

човечец

преди 16 години

Като си няма мама и татко да го обичат...А лелките час по час си гледат часовника...

1

Мазнярова

преди 16 години

Това е политическа акция за очерняне на България.