200

Анонимен

преди 3 години

По-лошо от едноличната власт на дебелата, алчна, нагла, необразована, еднокнижна и интригантска мутра от СИК е НЕВЪЗМОЖНО!Така че да идва който ще друг на власт. Не можете да ни уплашите!

199

До зозо

преди 3 години

А сидеров кво ше го правят?

198

Зозо

преди 3 години

Къде са Корни и Рундю? От Масква ги търсят да ги бият. :))))))))))))))))))))))))))))))))))

197

Клоунски Свят

преди 3 години

До АнонименАма да рухва бе, ние реално сме фалирали от 1997-*** - това което ни крепи е че сме на валутен борд и нашите управлающи нямат реалното право да печатат парици. До преди последната емисия помниш ли състоянието на 5-левките? Че и те вървяха към монета, а последния път когато имаше 5 кинта на монета и баничка не можеше да си купиш с тях (много преди Виденовата зима).Зорлем сега пуснаха една партида със новите защитни схеми да не се усети народеца който има менталния капацитет

196

Зозо

преди 3 години

Снощи Болен като разбрал, че вече няма да получава субсидии, пак е пребил Деничка в пиянски пристъп :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

195

Анонимен

преди 3 години

Сега ще видите фалшив патриотизъм в лицето на Славуца! Или мислите че патриот е тоя, който пее сръбско, гръцко и турско ама на български? Мислите, че е патриотично да опростиш нацията до ромски мозък и да превърнеш българката в сръбска чалга? Или пък в ханъма танцуваща по ***, дупеща се на гостите?Ей сега ще видите какво значи топ лъжа!

194

Анонимен

преди 3 години

Време е Тиквата да напълни килията!

193

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Сидеров има около 50млн.лв. и ще взима още субсидии.....Хахахаааа, ще взима ама друг път. С 0,5% ако даваха субсидии :))))))))))))))))))))))))))

192

Анонимен

преди 3 години

миачите на чинии от чужбина и родните итта от кол центровете избраха чалгаря . а яжте му сега патката щото друго няма да има вече. ще рухне държавата до 1 месец

191

Зозо

преди 3 години

Славчо ако се събере с Корни значи е обикновен комун*яга. Избирателите няма да му простят.

190

Анонимен

преди 3 години

Сега нека покажат политиците може да преглътнат различията и нека изпълнят желанието на мнозина на мнозинството,а това е ГЕРБ и ДПС ,вън от управлението.ВМРО.и фалшивите патриоти вече са вън от парламента.

189

АнонимеН

преди 3 години

СЛАБИ, КОРНЕЛИЯ, МАЯ И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ СА С НАД 60%!!!ВЧЕРА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ОБЯВИ, ЧЕ НЕНАВИЖДА БОРИСОВ!!!-------------БОРИСОВ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ А ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ ИЗВЪН ВЛАСТТА!

188

прост народ

преди 3 години

Бойко като стана премиер беха по 300 лева заплатите а сега взимате по 1000 и имате смартфони и коли и работа, ама нека сега пак загубите всичко и да живеете като при костов и станишев с 3 долара заплата

187

Ами сега

преди 3 години

Сидеров няма да купи нови барабани.

186

Анонимен

преди 3 години

20 + 15+ 10+ 5 = 50 без ГЕРБ и ДПС Сигурно ще са малко повече или 55% . Може да има правителство без ГЕРБ и ДПС

185

Анонимен

преди 3 години

Ае? Дбес БГ? Нали казвахте, че слави щял да взене само 1.7%?

184

Анонимен

преди 3 години

Въпреки провала, Нинова не трябва да подава оставка колкото и нагло да изглежда. В противен случай Гергов ще окупира БСП и ще се коалира с ГЕРБ и ДПС.БСП са ми далеч като идеология, но най-лошото за България би било една тройна коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП.

183

Зозо

преди 3 години

До ОСТАВКАПарите ще има да ги сънуваш другарю бесепар. Мокрият сън служебен кабинет на Рундю руснака пак няма да стане :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

182

Анонимен

преди 3 години

разБойко усеща ли дишане във вратЪТ от високо?

181

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ И ПАТЕРИЦИТЕ МУ ВИЯТ НА УМРЕЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И САМО ОЧАКВАМ ВМРО ДА СИ ОСТАНЕ ПОД 4% И ПРИ КРАЙНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ПРИ ПОНЕ 99% ОТ ОБРАБОТЕНИТЕ ПРОТОКОЛИ!