81

=

преди 3 години

С тази победа ГЕРБ са направо олимпийски шампиони.Четвърта поредна победа и то след изключително тежка пандемична криза.Няма такъв случай в Българската история,а по света само диктатори от сорта на путин са успявали да направят нещо повече,но в условията на свирепа диктатураЩо се отнася до това,че славчо ще маха фашистките ковид мерки,май ще трябва да поакаме.Първо да се примоли на проф.Мутафчийски да го приеме и излекува във ВМА,защото може и да се порадва на успеха си в централните гробища

80

Анонимен

преди 3 години

Карантинира се Бат Славчо за 10 дни за да види кой ще му предложи най - много кинти за коалиция!

79

Анонимен

преди 3 години

Ще ни се плези чалгаря от трибуната на НС!

78

Аз

преди 3 години

Славчо да маха фашистките ковид мерки.

77

както щеш

преди 3 години

ДПС са индикатор за гласуването!Щом сега имат 11(!)%,при нормални 6,означава че едва ли повече от 20% са гласували!

76

Хахха

преди 3 години

До Анонимен 91Той снощи съобщи че има симптоми на Ковид, и като отговорен гражданин се е самокарантинирал! Така че чакай да отмени мерките!!!

75

Анонимен

преди 3 години

Славчо да излиза и да обябява край на измислената пандемия.Това да е първата му работа.

74

Това е при паралелно

преди 3 години

До Анонимен 87Това е при паралелно преброяване по резултатите от СИК-овете - което вече приключи! Това което ЦИК изкарва в момента е при 40% обработени протоколи от РИК-овете! Има време докато се минат останалите 60% и се вкарат резултатите в информационната система! Досега преброяванията на СИК-овете са били много точни и са били потвърждавани при 100% обработени протоколи от РИК и ЦИК!

73

тулуп

преди 3 години

Шкембето отпада, стига сте писали неверни неща! Бойко остана сам... Снощи плака по телевизора. Само където внучетата не изкара да разчувства продажния си електорат!

72

Анонимен

преди 3 години

85Присъствието на Демокр. България добра новина? Я си помисли пак. Новите толерасти, подкрепящи джендърството и всякакви други п ростотии от рода. ЛИПСВА АЛТЕРНАТИВА! 3 милиона не гласуваха, защото няма за кого. Не го ли разбрахте?

71

Анонимен

преди 3 години

Тази инфо не е ли стара, щото ВЪМЪРЪО изпадна от джипката

70

Анонимен

преди 3 години

Хайде ,стига де .Слави премиер .Защо не Сашо Дончев .А може и Дарина Павлова.Гледайте по надолу,не само повърхността.

69

Анонимен

преди 3 години

Нали народът е суверен. Сега няма на кого да се сърдите. Попарата е надробена - ще я сърбаме всичките. Хората в БГ няма как да гласуват като в НИдерландия. Ето защо в Нидерландия живеят като в Нидерландия, а в БГ, като в БГ. Хората са молекулите, които правят цялото. Добрите новини са две: значителното присъствие на ДБ и отпадането на ВМРО. Много скоро хората ще разберат, че ИТН е новото НДСВ, та и по-лошо!

68

Анонимен

преди 3 години

Аз се радвам за Слави, въпреки че гласувах за БСП, но важното е че Тиквата отива в историята! Много противен и нагъл беше станал на всички! Сега гласовете от чужбина ще налеят още гласове на Слави и ДБ ! Ох олекна ми, след 11 години дерибействане на наглата Тиква!

67

7/8ТВ

преди 3 години

Сега остава да видим,дали К-19 е по-силен от избора за ИТН..

66

вот

преди 3 години

как никой не каза,че Манолова обра гласовете на БСП

65

хах

преди 3 години

Че герб не са победители в случая е ясно, нищо че Боцко джипката снощи дежурно и в свой стил се лигавише, как отново ги бил отвял всички! Най-губещи обаче са бсп-то и Корнела, те просто се сриват!

64

Pavel

преди 3 години

Не казвайте герб победи защото не са сами и не се знае какво щеше да е ако не бяха Герб-СДС а само герп

63

Хехе

преди 3 години

Слави ще разбере цената на славата тепърва!Беше естествено да настъпи умора от ГЕРБ ,но срива на БСП е катастрофа, която занапред ще става още по-голяма.В духа на традициите си,ВМРО ритуално се самоуби,разделяйки се с Воля и НФСБ.Легендите за македонската чета с предател,се оправдаха с пълна сила.Парадокс е че партията "Мутри, Вън" влезе точно със стара мутра като Манолова..ДБ е сила само в София,а ДПС усещат разпад, който за първи път ги извади от тройката,от дълго време насам.Каша, каша..

62

смях

преди 3 години

Искам само да кажа още нещо, като един настоятелен ***. След като Слави аха, аха е готов за премиер. Тогава достоен президент ще е Камелия. Ама на нова година вместо да има *** слова и речи, като ми каже : "Има ли луууууууууууууудииии" и новата година почва от 12 без 10. Фойерверките , шампанското се отваря. Гюбека тръгва. П.С: Виж за вицето ѝ не се сещам .