114

новите ..тарикати

преди 3 години

да чуем мнението ти за инвалидните пенсии , марица изток и какви разговори ще водиш със синдикатите за зелената сделка, защото ако двата синдиката дойдат в софия , да ти търсят сметка за около 100 хиляди работни места държавата ще ти отеснее....марсолко такъв, шоуто свърши сега си държавен служител, искам работа да виждам , за това ти плащам АЗ- СУВЕРЕНА .

113

Хихихихи хахайаха

преди 3 години

На село гласуват за Слави, оти познава фолкаджийки с големи ц а в София за Ристю, оти познава маджо. Най-антилигентният народ.

112

Анонимен

преди 3 години

А новите министърки ще бъдат ли по прашки? И по сутиен с ламе! А като ги пита народа нещо ще отговарят ли с дупене, защото то едва ли друго може да правят!

111

ВИС-1

преди 3 години

Гответе се за гражданска война.

110

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли в Чалгария !Първия закон на новата пар-ла-*** трябва да е Тудуресте да станде химн!

109

Ейййй

преди 3 години

Славчо и президент ше ви стане!

108

Анонимен

преди 3 години

Гнус! 65 % от избирателите на Славуца са селяни с декларирано ромско е турско самосъзнание!Честито Българио! Сега ще те управлява "умното и красивото", докато ти дойде акъла в главата!

107

Бай ви Джо

преди 3 години

Експертно правителство на ГЕРБ, КОРНИ И ДОГАН. Аз казах!

106

Striker

преди 3 години

И по-добре! ГЕРБ, ДБ, ДПС, ВМРО. Премиер - Б.Б. Победителят е ясен.

105

Тошко Африкански

преди 3 години

С бели *** дамски

104

ами...

преди 3 години

Не виждам начин за стабилно правителство при тази конфигурация, ако изобщо се състави такова! Така че изходът е нови избори или като компромис да закрепят правителство до президентските избори и да имаме избори 2 в 1!

103

Главчо лъжеца

преди 3 години

Тъпите , не са вденали за какво гласуват, а именно, продажба на държавните предприятия, намаляване на инвалидните пенсии и още орязания на сектори. Но това не пречи ние софиянци да ИЗРИНЕМ Главчо и гнусната му клонака от градът ни.

102

Славчо

преди 3 години

Хайде, направете с костовистите и отровното трио от лоени топки :D Някъде около 30% от гласувалите (тоест 15 % от народа, харесва тази комбинация) :D Ама направо останалите 85% от народа, хич няма да излезем и да ви изчегъртаме от парламента с все всичките ви селски крадливи парцали!!! :D Смешни и неграмотни селянчета, повярвали си, че ще управляват България!!! Слави Трифонов = Волен 2 :D

101

хах

преди 3 години

Всъщност Тошко, като ги е изреждал с кои няма да правят коалиция е казал...и ония на шкембе войвода! Не че нещо, но така е казал човека, цитирайте го правилно!

100

Нищо добро

преди 3 години

Простащината кристализира в нова партия.

99

няма такъв народ

преди 3 години

Щом 15% избират селяндyра с голата тиква и 25% селяндyра от Банкя значи верно "Няма такава държава"

98

Уф

преди 3 години

Ега ти ръба. Тоя ли ще ни оправя сега?

97

скука по БНТ

преди 3 години

Така се зарадвах като го свалиха Славуца от национален ефир, а сега още 4 години трябва да му траем грозната физиономия по БНТ. Национална трагедия!

96

Загрижен

преди 3 години

Съжалявам, но не очаквам нищо добро от таз физиономия.

95

Иванчо

преди 3 години

Гледам данните - 68 процента от гласувалите за този от учиндол са от селата. И 25% от малките градове. И само 1 процента от София. как някои го изкараха , че за него гласували младите , а в същото време казваме ,че селата са застарели и няма млади хора накратко - новата Селска партия