215

Анонимен

преди 3 години

50 милиона за тия машини за гласуванеНе работятНе са български, а под наемДо момента се ползваха основно в държави с голям процент неграмотни50... милиона... за 9000 машини....На Радев и БСП за кво им беше да го прокарват това с тия машини. Сутринта Радев журналистите го снимаха да гласува 3 минути щот нали много лесно...Машините струваха 50% от целите избори.КАжи честно на РАдев и БСП за кво им беше толкова да реват за тия машини нещо не разбирам!

214

Анонимен

преди 3 години

Абе май няма такъв народ.

213

БСП са пътници

преди 3 години

Промяната леко започва да се случва. Чака ни финансова нестабилност или казано с други думи бедност.

212

Анонимен

преди 3 години

Всички партии са в мат.В задънена улица са.Щеше да е смешно,ако не е тъжно.Пак народът ще плаща сметката.

211

хахахаха

преди 3 години

Айде да изчаате гласовете от чужбина...в Германия няма един човек на опашката, който да гласува за герб! Познати ми казват, че в Лондон е същото! Или вече са ясни и гласовете от там?! Храта в чужбина не ги е страх от Борисов и говорят без проблем - не са зависими от държавата и герберите във власта!!! Или нашите гласове не значат нищо? Един милион сме в чужбина избягали от България не от хубавото управление на този лунатик!

210

Анонимен

преди 3 години

ДАААА! НАЙ-НАКРАЯЯ! ДОЖИВЯХМЕ ГОО! ОТ УТРЕ ЗАПЛАТИ ПО 20 БОНА ЗА ВСИЧКИ! 6-ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН! 4-ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА! БЪЛГАРИЯ НА 3 ПЛАНЕТИ!!! БОЙКО ПАДНА ПРЕДСТОИ БЪЛГАРИЯ ДА ПРЕВЗЕМЕ СВЕТА ЗАЩОТО СМЕ НАЙ-УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ!

209

Сплескан натовец

преди 3 години

само с тези избори нямада стане виждам турболенции много народа не ги иска герб само админстративния чиновнически апарат ги крепят ,***!

208

Ха-ха

преди 3 години

Гербави,това е началото на края ви!Газ до дупка и Бай Сретен може да идва!Джипката отива в небесата!

207

Анонимен

преди 3 години

Много интересно как гърбавите намалиха резултата си от предишните избори. Гърбавите имат твърд електорат от администрацията полюцаите и шлангажиите. Ковид вируса сигурно ги намали по всяка вероятност. Очаквах бсп да се сринат това беше логично след като оная от крушовица с катъра ги разедини. За слави очаквах поне 25 процента. По интересното е с кои ще се коалират гърбавите за да направят правителство като ги няма воля и нфсб. С дпс и вмро ако се коалират не им достигат бройки.

206

Анонимен

преди 3 години

Човека от народа беше Бай Тошо. Сега е Бойко Методиев. Въпроса е защо той мълчи 4 часа след изборите?

205

Ама

преди 3 години

Любен Дилов при ГЕРБ ли е отишъл ахахахаххахаххахаханяма такава комедия

204

Така

преди 3 години

След две години сме пак на избори!Залагам 1000 ка.

203

Анонимен

преди 3 години

Началото на края на България. Това си пожелаха дребните душици. То който си е свикнал да живее в мизерията, не се чувства добре в нивото. Айде хак да ви е и продължавайте да живеете в общата си *** с новите си идоли Слави Мая и Пинокио

202

Долу шайката ГЕРБ

преди 3 години

d

201

Анонимен

преди 3 години

Пример за държави с мажоритарни избори са Британия и САЩ. Някой може ли да се сети, колко партии управляват там и от кога? Или да се опитам да ви припомня, че има точно 2 партии във всяка от тези държави и една шепа ревльовци без капка власт? Може би да ви напомня, че власт спечелена от партия в мажоритарни избори е 100% еднолична и никога с коалиции? Да ви напомня и че не личностите, а размера на партиите (И броят на личностите) печелят в тези случаи? Голям подарък за ГЕРБ ще са мажоритарните.

200

Анонимен

преди 3 години

Айде джипката катастрофира,Боци е аут!

199

Анонимен

преди 3 години

"Бойко пада до 1 месец максимум, свърши се неговата вече". Това го слушам всеки месец от 2009та насам.

198

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ печели дедовия мухаха.

197

Анонимен

преди 3 години

Бих се изсмял, че хората се довериха на Слави, който няма никакъв план за развитие на България и цялата му кампания и всичките писания в сайта му са абсолютна бутафория и фалш. Много думи за нищо, нищо конкретно, завоалирани приказки и т.н.... но няма да се изсмея! Защото всички партии са така. До последната имаха едни и същи обещания - повичи парички! как - няма значениеще видим! кога - утре!При тия партии работата е присмял се хърбел на щърбел.

196

Анонимен

преди 3 години

Искате предсрочни избори и оставка на Борисов, а той пък печели избори след избори. Сигурно пак ще искате неговата оставка, пак избори и пак ГЕРБ печелят както винаги.