6

Анонимен

преди 3 години

Щом България претендира, че е демократична държава трябва да има декларации на език който знаят гражданите а не да настояват за друго, както е в много страни по света.

5

Анонимен

преди 3 години

Дъ Пъ Съ!

4

Голям проблем

преди 3 години

им е попълването на декларация на български език!Могат да пишат и говорят (сносно) български възрастните, тези, които са учили в България. Родените там техни деца и внуци не са се научили и на азбуката дори.Но пък претендират за българско гражданство?!?Горе-долу преразказах интервюто на една госпожа пред репортер на БНТ.Млада беше и мъчно й се връзваше изречение на български език -очаквала да е "по-демократически" в България след изборите....

3

Истанбул

преди 3 години

Никой не може да премахне двойното гражданство!

2

ДОКОГА?

преди 3 години

Тиквата 11 години е на власт , защо не премахна двойното гражданство с Турция ????От там идват гласове само за ДПС , това е етнически вот, който е забранен да се гласува на етнически принцип ! Така ли е ?? Тогава защо не го забранят вота от Турция ??? Бойко борисов е бедствие за България! Гледа си само неговия интерес и не му пука за България!

1

Анонимен

преди 3 години

Да ги ожали човек!Не знаят Български.Не могат да пишат на Български.Не живеят в България.За България се сещат тогава, когато ГИ ПРАТЯТ да гласуват за турските партии.Мисля, че Турция не би допуснала някой да й се бърка в изборите по такъв откровено глупав начин.