59

ЕХАА

преди 3 години

Хайде отивайте да гласувате, после да не съжалявате!

58

Анонимен

преди 3 години

Май агенциите ще познаят за изборната активност 38%.Това си е повече от 1/3 Българи отишли да фъргат в урната.

57

SHEFA

преди 3 години

А ЗАЩО НЕ ВАКСИНИРАТЕ ТАКА ОТ КОВИД 19--31% -ОТ 7:00 Ч ДО 15:00 ЧАСА????????-ЗНАЧИ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ.

56

До 31

преди 3 години

ГЕРБ ли са виновни за тези проблеми или те си съществуваха и преди Борисов?

55

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Мутрата е пътник към затвора да отслабва а народа ще си направи на безпартийните

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Човече благодаря , но къде да ги следим ,че в ПИК са по големи лъжци и от пъпеша.

53

Да(й) България!

преди 3 години

Който не гласува, нямал право да се оплаква? *** как така!? Отнемате най-голямата радост в живота на българина - оплакването! Друго си е да гласуваш, за да има по кого да псуваш в следващите четири години. А ако не гласуваш...няма да има по кого да псуваш и може би ще стигнеш до извода, че проблема е в теб самия, а не в държавата или правителството. Евентуално.

52

МАТА КОСМАТА

преди 3 години

секциите ще се пръснат от опашки но мафията ни подгрява със дезинформация за лаба активност ,като по този начин цели да откаже хората да гласуват .

51

До обективен

преди 3 години

Лобизмът за машините беше от ляво ,обективнико !!

50

Анонимен

преди 3 години

Имах един съученик който пафка яко тревица.Завършихме училище и рзбрах,че се е записал в ДБ с надеждата да се издига в йерархията.И тролеше във всякакви сайтове как трябва за тях да гласуваме.Без да му плащат.От лична амбиция.Да му порасне работата. И сега си представям как масово тук разни нахакани пикльовц.и от младежките организации на всички парти тролят как ако гласуваш за еди кой си си идио.т,а ако гласуваш за друг значи си много умен.Хич не се връзвайте на такива. Сами си решавайте.

49

До 49

преди 3 години

Не 10% , а 300% се увеличи МРЗ при Борисов при 4% инфлация за 10 години !ФАКТ !ПРОВЕРИ !

48

МАТА КОСМАТА

преди 3 години

Хората още се редят на опашки теми съобщават за проценти и по този начин манипулират общественият вот затова всички социологически агенции трябва да бъдат дадени под съд за фалшиви прогнози .

47

Анонимен

преди 3 години

Повищаваща се активност към 16,30 в страната в сравнение с предните класации на артисти и певци, люта битка в челната тройка, каква ДРАМА!Веско Маринов 20,1Стефан Данаилов 19,8Краси Рядков 19,8Али Раза -10,2Володя Стоянов извън класациятаОще по-висока избирателна активност в чужбина в сравнение с предните класации на артисти и певци, няма драма, Краси Рядков с ролята на отец Нафърфорий далеч напред;Краси Рядков -48,7Али Раза - 20,1Стефан Данаилов - 10,2Веселин Мариноя - 6,3

46

Анонимен

преди 3 години

Гласуват турците в Турция, българите по света и римляните в България. Никой от моите познати не гласува. да ви е честита четвъртитата Тиква и Славуца Чалгаря. Те ще ви чегарят.....

45

Анонимен

преди 3 години

Агенция Гълъб откъде ги знае тия работи?

44

а бе герберски трол

преди 3 години

До 39 Анонименти пак от предна публикация тролиш да се гласува за тази смешна стабилност защото било важно , че при боко си бил получил 10-на % увеличение на заплатат полиция,администрация,учители . ако хората се примирят с мизерията никога няма да може да живеем по-добре защото ще ни е страх да рискуваме с нови лица

43

За Пари

преди 3 години

и за Подтискане на Вота, Социолоците биха казали всичко!

42

Анонимен

преди 3 години

До СофиянецАма ти имаш един приятел,който има един познат,чиято приятелка е братовчедка на един дето има познати в Цик и там са разгласили този резултат. Или си хвърлял на боб и ти е излезнал този резултат?

41

Муахаха

преди 3 години

Тия Галъп не бяха ли тези, дето казаха, че Хилъри Клънтън печели с 99.8% от вота?!

40

Анонимен

преди 3 години

Не съм гласувал. Не харесвам ГЕРБ, просто няма алтернатива. Който и да управлява, вечно ще сме на дъното. Всички са мафия. Това е положението.