258

пепи

преди 3 години

Та вчера както си четях данните за избирателната активност о боже от 6 500 000 избиратели гласували 1 180 000 и хоп 39 99 процента активност. Само неграмотен не може да сметне такава проста задача. 40 процента от 6 500 000 е 400 000 по 6 и 5 по 40 000 което е равно на 2 600 000 при техните 40 процента. Така си не БАЛАМОСВАТ ама види се края на техния край.

257

179

преди 3 години

По-тяхната логика за който и да гласуваш няма да сгрешиш. На всички партии обещанията са хубави. И друго нещо което ми направи впечатление. На предизборните плакати пише - купуването и продаването на гласове е престъпление. Ясно е ,че всички партии купуват гласове а избирателите се продават. Излиза че лъжат. Е какъв е смисъла да се гласува. Те не спазват първото си обещание което е общо за всички партии. Как да съм сигурен че другите обещания ще бъдат спазени ?

256

Анонимен

преди 3 години

тука няма желающи, пък тръгнали от Нова Зеландия да напират. ало.....мутри вътре...

255

Анонимен

преди 3 години

Умирам от смях като кажат че гласували,за да могат после да изискват и критикуват Кого бе,джанъм ще критикувате.А няма ли да се почувствате унижени ,че сте гласували за поредните тарикати.

254

Избори

преди 3 години

" ги с 200, защото кой иначе ще ни даде пари, ако не им скъсам гъ*а? Само онзи, който разпределя порциите в държавата. И той, макар да е г*з, е наш'то знаме. Тия кресливи женици какво искат, фалоса си ли да им покажа? Може да не съм предложил Пеевски, но понеже сега е момента за апартамента и родната полиция ме пази, ще приземявам, другари ".

253

Анонимен

преди 3 години

Излизайте и гласувайте, хора. Ако не гласувате, тогава купените гласове имат по голяма тежест. За когото искате гласувайте, но гласувайте, хора.

252

Анонимен

преди 3 години

Със вота от чужбина Слави ще бъде втори.

251

Негласуващ

преди 3 години

Значи понеже виждам, че вие гласуващите сте тарикати и сте взели живота си в свои ръце и сами определяте бъдещето си, да ви светна на един тарикатлък. Значи ако искате вашата партия да спечели - гласувайте масово, всички излезте да гласувате, и понеже вие сте тарикати, а от другите партии са прости и няма да се сегят, и цак - вашата партия печели изборите. Хайде всички, хайде всички, вземете живота си в собсвени ръце да го управлявате, бързичко, бързичко всички към урните докато има време.

250

Истукан

преди 3 години

И моля ти се Долу мутри са си чисти мутри. Крадецът казва дръжте крадеца. Всички са мошеници. Ще се съберем и ще създадем нов проект, различен от останалите. Аз ще се заема лично, защото няма кой друг да се хване.

249

разбирач

преди 3 години

Борисов няма как да направи правителство. Следващото правителство ще е коалиция БСП-Слави и още някой и Слави премиер.

248

Анонимен

преди 3 години

Огромна активност в Базел!Вече са над 400 и главно млади хора!От тези с които говорих нямаше за ГЕРП гласували!Хора гласувайте!

247

Анонимен

преди 3 години

Аз видях много хора, които купуваха гласове за Мая Манолова.

246

Анонимен

преди 3 години

Аз пък казвам край на диктатурата на уличните л умпени, които блокираха пътищата в България!

245

Истукан

преди 3 години

Трябва да кажем край на тази диктатура и да развалим комформа на Бойко Борисов, който се мисли за вечен диктатор и пожизнен лидер. Стига сте му давали баницата, нека остане гладен без баница и в опозиция.

244

Анонимен

преди 3 години

Да гласуваш без да вярваш в своя избор е нужно да направиш огромни компромиси със себе си.А щом поемаш подобна отговорност означава, че си безпринципен човек.Ако отиваш с ясното съзнание, че си взел правилния избор и си гласувал си е твое право.Но недостойни хора да ми вменяват, че длъжен да гласувам все пак е висша форма на наглост.

243

Димитър

преди 3 години

Ако си гласувал за "Има такъв народ" -> Харесай коментараАко си гласувал за "ГЕРБ" -> Дай своя негативен клик на коментараАко си гласувал за друга партия. Моля просот подмини коментара ми. Нека да видим по този начин хората как са гласували :)

242

Анонимен

преди 3 години

Повищаваща се активност към 15,30 в страната в сравнение с предните класации на артисти и певци, люта битка в челната тройка, каква ДРАМА!Веско Маринов 20,1Стефан Данаилов 19,8Краси Рядков 19,8Али Раза -10,2Володя Стоянов извън класациятаОще по-висока избирателна активност в чужбина в сравнение с предните класации на артисти и певци, няма драма, Краси Рядков с ролята на отец Нафърфорий далеч напред;Краси Рядков -48,7Али Раза - 20,1Стефан Данаилов - 10,2Веселин Мариноя - 6,3

241

Анонимен

преди 3 години

до 284И кой ти го наби това в тиквата,че съм привърженик на статуквото?!Явно си промит мозък и нямаш представа как се правят избори в България и какво трябва да се поправи в закона.С дебилни не споря!Просто се заври там в гълъбарника и си трай не се опитвай да ми дваш ти акъл на мене!

240

До 283

преди 3 години

Глуп*ако Ханс,това че си политически, а вероятно и интелектуално неграмотен човек не означава, че няма за кой да се гласува! Дали гласуваш или не депутатите ще бъдат 240 на брой! Когато ти не гласуваш се преръщаш в най-яростния привърженик на статуквото! Ти си бесен крепител на ГЕРБ И БСП! Така ги подкрепяш повече дори от техните симпатизанти!

239

Анонимен

преди 3 години

Не гласувах и няма и да отида!Няма за кой и ми писна да е против или за по-малко зло!