7

Ха-ха

преди 3 години

Това Пеевски ли е на снимката?

6

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Не стойте вкъщи и да наблюдавате свалянето на Тулупа!Участвайте в това голямо събитие, като гласувате.Да ритнем чекмеджето от крадливите ръце на Шайката!Да свалим бай *** от 'жипката...

5

Анонимен

преди 3 години

И ние сме под карантина. Подадохме си заявления. Мобилната урна дойде по обяд, обядиха се предварително,че идват. Бяха изключително любезни.Гласувахме.

4

Влак GT

преди 3 години

Пълен цирк!Тези с противогази и тем подобни защитни облекла.Влизаш в изборна секция, вътре панаир, като на погребение, само дето го няма умрелия и не предлагат свещи да запалиш.Наредили се изборна комисия, застъпници, да не изпуснат пет лева и още булюк народ.Няма ли РЗИ, ХЕИ или други здравни организации?После вдигал ръста на заразените и пак локдаун!

3

до всички

преди 3 години

2902 много готини са облеклата на кутиите за гласуване02902

2

Анонимен

преди 3 години

Аз и жена ми сме под карантина. На 30/03 подадохме заявления и днес в 11 дойдоха с мобилна кутия. Гласувахме за 2 минути, браво на хората, супер организация.

1

Анонимен

преди 3 години

Аз пък се страхувам от вируса, от сутринта изядох 2 кила банани и една голяма тенджера със таратор, сега почвам кюфтетата. Един ден гласуваш 4 години псуваш, тоя филм сме го гледали.