56

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПрозряла е, гласувайте за Демократична България!----Защо сте с Цветанов? Това е грешка,хората няма да гласуват за вас заради ЦЦ,той е много по-мразен и от Бойко!

55

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПрозряла е, гласувайте за Демократична България!---И вие бяхте на софрата на ББ и ЦЦ и ги подкрепяхте

54

Анонимен

преди 3 години

Един циклон минава циклично и помита всичко.

53

Анонимен

преди 3 години

Прозряла е, гласувайте за Демократична България!

52

Мхм

преди 3 години

Корни, бегай бе. Писна ми от теб, честно. И от ББ и от ЦЦ, и от Каракачантичката. Хората гласуващи за Каракачанов за алкохолици, параноици и псевдо патриоти, които седят на маса и си мислят, че разбират от политика, декортикирани от алкохол.

51

Анонимен

преди 3 години

Стефан Данаилов и много други хора от БСП и не само от БСП,бяха разболяни от герберастите или убити,а много други уволнени от работа и смачкани,Божидар Димитров беше убит,някои спасените бизнесмени от отвличанията също бяха разболяни и убити,хората на АБВ бяха изпоуволнени от работа и смачкани само защото се отказаха от коалицията с ГРОБ,а един човек бе обесен след като бе арествуван,друг убит в ДАНС и още много и много хора,треньора на ББ бе убит, защото каза,че ББ бил страхливец

50

Избирател

преди 3 години

От 30-те партии само 5-6 са готови да поемат отговорността да управляват. Някои ще бъдат на власт, други - опозиция. Все нещо ще правят. Останалите ще получават по 11 лв на глас на година, ако това са 100 000, за 4 години могат да вземат 4 - 5 милиона!!! За нищо бе, за нищо - без риск! Нито ще управляват, нито ще са парламентарна опозиция, нито ще организират протести. За нищо!!! Кой би отказал 4-5 000 000?! Внимавайте, избиратели!

49

Анонимен

преди 3 години

Е то герб имат недовършена работа. Не става дума за магистрали, а за въобще. България още не е изчезнала, нужен е тласък още. Те от евросъюза искат територията, щото е убава, ама им пречи един народ смотан там и още малко, тази пречка ще изчезне. Баце ви тръби:работа, работа, работа, но хората казват нема работа и децата ни са в чужбина. На кое да верваме, а?

48

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Не стойте вкъщи и да наблюдавате свалянето на Тулупа!Участвайте в това голямо събитие.Гласувайте...

47

Ха-ха

преди 3 години

Другарката със сигурност е гласувала за ББ, че без него е за никъде :)

46

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Да ритнем чекмеджето от крадливите ръце на Шайката!Да свалим бай *** от 'жипката...

45

Анонимен

преди 3 години

От Демоктратична България четат ли постовете на герберите тук? Защото те са следващата набелязана жертва ,след БСП. Падне ли единствената реална опозиция БСП, герберите ще си чувстват ръцете развързани и абсолютно ненаказани, следва тиранично управление на ББ и ЦЦ.

44

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ви избиват методично, какво още чакате да стане, тези трябва да си ходят от властта!Ако БСП не спечели, ще продължат да избиват населението и държавата ще продължи да потъва!

43

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че докато БСП бяха в управлението на страната, страната беше спокойна и имаше повече свобода,нямаше терор над населението и страх,с идването на Цецо ,Бойко и ГРОБ на власт,заваляха трупове на убити по един или друг начин и много добри хора си отидоха от този свят,държавността бе смачкана и институциите превърнати в бухалки,следене,подлушване,тормоз,цецомобили,убиха дори бащата на Радев,Иванчева също бе разболяна и т.н.,това са дяволи в човешки образ спрете ги!

42

Анонимен

преди 3 години

защо в шумен има пак същите муцуни от листите ви, очаквах промяна, тоят път гласувах за други защото съм разочарован

41

На

преди 3 години

всички депутати намаление на заплатите около 700лв.Колкото взема работника който блъска 8ч.за тия кървави пари.

40

Анонимен

преди 3 години

нинова, разпусни шаикта БСП

39

Анонимен

преди 3 години

Да, нинова, ще гласуваме но не за теб твоята партия шаика и не за маямата.Не ставате за нищо

38

Анонимен

преди 3 години

Нинова: Моментът е решаващ за България, гласувайте. Вероятността да не чуете повече за мен след изборите клони към 100%.

37

Божков от Дубай

преди 3 години

България: Момент е решаващ за импексова лелка. Гласувайте!