141

Охлюв

преди 3 години

АФП-манипулатори, точно на място! Браво, много добре го каза!Значи и те като нас имат да решават някакъв вътрешнополит. въпрос и почват да плюят някои от ***. Хоп! Грешка, ние не сме им колония, че сме и в Европейския Съюз... Ех че се изложихте! А четохте ли днес как на французите са им превели новите лични карти само на английски!? Нема френски език на документите им... !!! Резил голям! Они роптаят яко в момента! Дали не искат да замажат с такива новини как са се овъртели!?

140

Анонимен

преди 3 години

"през 1878 г., когато Москва изигра решаваща роля за освобождението на България от османско владичество" - Невърви да кажат Петербург. Асоциативната промивка на мозъци се разваля.

139

Kitty

преди 3 години

Нека злобеят, то всичко се връща..................дано да им се върне бързо, тъпкано и свръхболезнено................Тия, докато не ни превърнат на напълно унищожена държава като Ирак и Либия, няма да се спрат..............И ще продължават с подкрепата за Борисов..............Единственият ни шанс е трета световна война и Борисов да го застигне съдбата и петното на германофила Борис! Друг изход не виждам!

138

АФП-манипулатори

преди 3 години

А Франция е най-африканската държава северно от Средиземно море. Бялото население също е изчезващо, както у нас, корупцията на ниво контакт с гражданите е ниска, но пък 10 фамилии държат цялата индустрия. Русофилите са малко, но пък е пълно с комунисти. За мюсюлмани, няма смисъл да се говори даже. За езически обичай нищо не знам.Извод Франция=България, с разлика че имат ядрени ракети

137

Анонимен

преди 3 години

Защо се страхувате от комунизма, нали си отиде преди 30 години?

136

Анонимен

преди 3 години

Китай е първа икономическа сила.

135

от оня сфят

преди 3 години

сбогом другари, комунизма бавно н сигурно си заминава

134

Щирлиц

преди 3 години

Реставрирайте си Нотр дам,която сами запалихте,и не се напъвайте много на изток,че бежанците требе да ручат-иначе ще ви

133

Анонимен

преди 3 години

Думата "бистро" е френска, когато руската армия е била в Париж риските войници поръчвали алкохол в кафенетата, но за да не ги види мачалството, че пият подвиквали на келнера 'быстро, быстро' - бързо, бързо, и от тогава французите казват на кафенето "бистро".

132

Анонимен

преди 3 години

Можеше, можеше, така както превърма половин Германия, и нито САЩ, нито Англия я спряха, ами се умилкваха на Сталин, какво остава когато Рисия беше победила Наполеон. Но Русия благородно подари Париж на Франция.

131

Историк

преди 3 години

След победата над Наполеон, руснаци и германци влязоха в Париж. Това е факт.

130

ПОНТИОС ПИЛЛАТУС

преди 3 години

Руски Воиски не стигат до Париж 1814 и 1815 год. !!Има мноого да четете ! малки деца...РУСКИЯ ЦАР АЛЕКСАНДЪР ПЪРВИ--ПРАЩА РУСКИТЕ ВОИСКИ----ЗА ДА ВЪЗСТАНОВЯТ ФРЕНСКИЯ МОНАРХИЗЪМ .33 ГОДИНИ СЛЕД ВИЕНА---В 1848 ГОД. ИМА БУМ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ И РЕПУБЛИКАНСКИ ИДЕИ В ЦЯЛА ЕВРОПА..АВСТРИИСКАТА ИМПЕРИЯ--СТАВА АВСТРО-УНГАРИЯ...ИМА ЗВЕРСКИ СИЛНИ АНТИ-МОНАРХИЧЕСКИ БУНТОВЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ .И Россий праща армия да потушат бунтовете и да възтановят Принципите на Виенския Конгресс .

129

Един от Германия

преди 3 години

Сега гледах новините по ZDF (официалната немска телевизия). 10 секунди за изборите в България, 60 секунди за положението в Миаммар (Бирма) и 180 секунди за Навални. Значи един Навални е 18 пъти по важен за Германия и т.н. ЕС отколкото България. Правете си изводите сами.

128

Анонимен

преди 3 години

АмиТа,какво казваш. Руснаците са били в Париж. Де Гол, дали има руски корени. И колко от френските девочки са родили.

127

Жалки сте

преди 3 години

Русия беше в Париж, и можеше да остане там и да превърне Франция в Руска губерния. Но благородно то остави на французите.Ако можеше Русия, щеше да превърне Франция в руска губерния, но за късмет на французите не може, не е могла и никога няма да може да я превърне в руска губерния, по-скоро Русия ще се разпадне като се случи със СССР

126

Анонимен

преди 3 години

Русия влезе в Париж след като французите нахлуха в Русия. И можеше да остане в Париж и да наложи руска власт, и никой нямаше да може да я спре, нито англичаните, нито унгарците, защото Русия ги беше прегазила и тях.

125

До 125!

преди 3 години

Има! Възраждане - Костадин Костадинов

124

Ами

преди 3 години

До Жалки руски троловеРуската армия нахлува в Париж след разгрома на Наполеон. И не. Никой не би я оставил да задържи Париж. Нито Британската, нито Австро-унгарската империя. Но е могла да го подпали. За щастие, не го прави, защото руската аристокрация обича Париж

123

Анонимен

преди 3 години

Те руснаците не само с Париж, но и с Берлин сглупиха, че го върнаха. Мислеха си, че ще станат приятели със запада, няма да повече студена война, но вече се отрезвиха, а българите още се навеждат със смъкнати *** на западняците, с надеждата да ги приемат за равноправни, но засега вече 30 години са задния двор за слугите.

122

Мария Гимбутас

преди 3 години

ФРАНЦИЯ И РОССИЯ СА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ И НЕПОКЛАТИМИ АТОМНИ СЪЮЗНИЦИ ОТ НАД 200 ГОДИНИ..ОТ ВИЕНСКИЯ КОНГРЕСС 1815 ГОД. !!ФРАНЦИЯ ОБИЧА ИСКРЕННО РУСНАЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ -- ОБРАТНОТО !ГЪРЦИЯ Е СЪЩО В СЪЮЗА !Този коментар на Агенция Франс Пресс --- е за вас българите , на вас правят Анализис, а не на руснаците !ВИЕ се погледнете, и си направете Авто-Анализа .